1 aug

På fredag börjar jag min nya tjänst, min nya tjänst som TL (team leader) - det känns skoj!

I måndags var det grillnatta i Bollnäs. Gick med mina pinglor Ida och Pia innan Snuffs kom och gjorde oss sällskap. TOK mysigt, skönt, roligt och alldeles underbart! Skön kväll, charm Brolle på scenen, massor av människor, sitta vid ett bord med öl, musik och underbara vänner :)

I går (tis) var jag en sväng till min gulliga kollega Malin efter jobbet. Blev bjuden på mat och sen satt vi ute och snackade skit. Skönt att bara få vara och bara prata av sig ibland *tack gumman* Efter besöket i Flor åkte jag till Snuffs som var på fotboll i Mohed. De blev en kort visit.. en chokladbit, och när den var uppäten åkte jag hem.

Jag är så trött idag. Så trött, så trött, så trött. Snuffs har varit på möte ikväll. För att hålla mig vaken har jag lagat mat, diskat, städat och bakat muffins. Nu skall jag ta en dusch och sen blir det natta.

På lördag skall vi på dop till lille Tuva. Tok mysigt! Men den eviga frågan - vad skall jag ha på mig?!    puss

veckan som gått

Det blir visst bara på söndagarna som Jag bloggar. Tiden går så fort så de hinns inte med liksom!

Veckan har varit riktigt bra! På måndagen höll jag i en utbildning i Fast telefoni inför en grupp nya medarbetare. Nervöst i början men det gick jätte bra och de va roligt! Efter denna pers så blev det ledig dag på tisdagen.
Var med Jr hos pappa i Freluga. Lunchade i Alfta och sen vidare till Runemo där de va genomgång inför bröllopet som var igår, lördag.
På onsdagen flyttade jag ut min käre dator till huset intill där jag satt fram tills dess. Nya människor, nya möjligheter. Styra upp ett och annat, medlyssna och ha lite samtals feedback/coaching har stått på schemat de tre sista vardagarna.
RIKTIGT roligt har har det varit! Stressigt - underbart! Organiserat - Tok skoj! :)

Igår var det dags att jobba på bröllop. Många bröllop har det blivit denna sommar. Men detta var första nånsin som jag jobbat på. Barndomskompisens syster stod vid altaret och sa Ja. En annan barndomskompis, Frida, och jag skötte köket / serverngen / baren / disken ... mm mm mm
Kom till Runemo kl 12 och åkte där ifrån 02. Stååålande sol utanför fönstret och vi var utanför byggnaden i kanske 7min på hela dagen - och då var det för att städa och plocka glas o burkar. Men det gjorde inget!
Vi låg i fas hela tiden, allt flöt på, vi behövde ej stressa, jag spillde inte rödvin på någon - utom mig själv, inte heller spillde jag nå mat, disken flöt på, spriten gick åt och alla var nöjda och glada och sa till oss flera gånger hur duktiga vi var - så de va skoj!
De var riktigt roligt men guuud så ont i ryggen och fötterna man får efter att stå och gå på ett stenhårt golv en hel dag, samt att bära tunga tallrikar fram och tillbaka. Men som sagt, de gick! :)

Tvingade mig själv ur sängen i tid idag. Skulle lika gärna kunnat sova hela dagen, men de skulle inte ha funkat.
Har rensat lite rabatter, duschat och nu sitter jag här. Må åka till Bollnäs för att handla. Har tömt frysen, frostat av, och även skafferiet i den mån de gått. Nu måste de fyllas upp igen.. storhandling på G!
Sen må jag hem med grejerna innan jag ska till Bollnäs igen - älskade Beyla har 11års kalas, får icke missas!

Nä, nu måste jag göra ett ryck. Snuffs jobbar, glömde skriva det! :) Puss

Somliga straffar gud direkt

Var och badade med jr och Gubben o barna från åbroa uppe vid kvarnen nyss. När vi satt där så kom det en beachbuggy fort som fan genom badet och den fick ju några svordommar och skitsnack från oss äldre.. Köra så där fort när det är massa barn där..  Inte populärt..  När vi nu cyklade hem så 400m från badet i 90grders böjen vid Bonden Lennart stod den röda BBn.. Knölig och grusig. Dom hade ju kört förfort i kurvan så ner i diket och vält. Nu gick det som tur var bra med grabbarna men bilen är det ju en del att göra på.. 

Sola på Sverige 

Hej hopp!!!


Dom första tre arbetsdagarna är över och nu ska jag vara ledig två dagar. skönt.. Igår kväll var man prisutdelare på DM finalen i fotboll.. Hudik slog söderhamn med 2-1. Det var en ganska bra final måste jag säga.. hårt o tufft spel med massor av vilja.. Kul att se Stillmark på topp i HABK. Den killen är bra på fotboll han. Träffade även fru Dalle där, Hon var hemma över sommarn från det stora landet i väst. Har inte träffat denna gamle Kif legendar på säkert 7-8 år. Kul att se dig..Jr vann första pris på lotteriet,En tur till Åland för 2..
Nu ska vi ta bilen till Kila för att sen ta tåget in till människobyn, man ska till optikern och hämta glajjorna som är på lagning och så ska jag göra en synundersökning.Kanske hinner vi med en fika hos brobergar'n oxå.

Ha en bra dag Sverige


Var är mina kvällsrutiner???

Ja då är det läggdags för gubben, är trött nu. Rutinerna på jobbet kom man in i snabbt men rutinerna för att sova och leva som man bör när man jobbar dom verkar vara som bortblåsta.. Ska försöka att släpa mig upp i sängen nu.. För i morgon ringer klockfan så där tidigt igen..Det blir Södertälje tur o retur i morgon..

sov gott Sverige

Blåställ på

Då var man med i matchen igen då, Började jobba igår efter semestern. Det va rätt skönt att vara tillbaka. Allt var sig likt och man var lite efterlängtad av vissa.. Igår blev det cykel till och från jobbet, det är rätt skönt måste jag säga. Det tar dryga timmen på Kronans oväxlade att ta sig dom 23km .. Idag blir det bil för Jr är ska hämtas hos farmor o farfar efter jobbet men i morgon ska jag försöka ta kronan igen. nä nu är det dags för jobb.

Ha en bra dag Sverige

Dagen efter lördagen

Ännu en vecka har gått sedan jag skrev sist. Jag är rätt dålig på att skriva nu för tiden. Men som tur var så har jag en underbar sambo som sköter den biten.

Jaha, första arbetsveckan efter semestern är avklarad. Blev en 4 dagars - blev (trots allt) beviljad komp i fredags så jag kunde vara med nere på Långnäs och kolla på brännbollen. Trevligt trevligt! Inget spel för min del, endast support!
Under veckan har det inte hänt så mycket i övrigt. Men bara nu i helgen.

Igår var det utgång med flickorna! Var hemma hos Ida innan. GUD va roligt jag hade! Det var längesen jag skrattade som jag gjorde igår.. och så länge, hela kvällen skrattade jag. Tjejskvaller går ju INTE att tycka illa om! *Tack alla för igår!!*
Väl ute på Parken kom alla åt varsitt håll - men de får och ska man räkna med. Det går inte att gå 7st tillsammans och bra är väll det tycker jag. Jag gick mestadels med Ida och de va kanon. Hade skit kul som sagt! Mycket folk = underbart!
De är ju så roligt att bara stå o titta på människor hehe :)
Jag var nykter och städad som få och det var faktiskt jätte skönt och jätte trevligt. Det är helt ok att var nykter en sån kväll som igår. Det är så mycket folk och så mycket att se på så man skulle knappt ha tid att va berusad :)

Idag jobbar M heeela dagen.. 7-21. Jag och Jr är ensamma hemma med djuren och den fulla tvättkorgen. Har börjat jobba bort den. Men snart skall vi göra en paus för att göra vår söndagsutflykt. Vi skall med min mor till Växbokvarn och kika lite.. sen kanske de blir tacos där.
Vi tänkte skämma bort oss lite, Jr och jag.

                                                Puss


Brända Popcorn

Iron maiden var bra, härligt drag på gammelgubbarna.. Det var trevligt att sitta på uteservering och titta på så mycket folk oxå. Finns en o annan lustig människa på stockholmgator måste jag säga.. Helgen har ju temat idrott. Eller rättare sagt Brännbollsyra.. så dålig som vi varit iår har vi aldrig varit.. Fredagens två matcher gav två förluster, Vi är för många helt enkelt.. man är ju inte riktigt motiverad när det blir så lite spel.. Ska spela båda matcherna idag, men sen är det nog färdig poppat..
Vi var ner och tittade utan för hårdrocksfestivalen här i Kilafors igår kväll, Vi hörde Heloween. Det är härligt mycket folk i rörelse och det är verkligen festival stämmning där nere.. Nu ska vi åka till bollnäs för dom sista två matcherna

Ha en bra dag Sverige


Iron Maiden

Sitter här och väntar på grabbarna, det ska bli en stockholmsturne. Iron Maiden på stadion ikväll, ska bli häftigt.. Jag åker med två arbetspolare och sen någon helt okänd.. Jimpa ringde just o sa att dom blir lite sen dom käkade på max.. 

Rock on Sverige

2 timmars lunch

Då var man hemma igen då. Det blev en 2 timmarslunch med folket från Stockholm innan deras resa hem. Thaibuffe på Herrgården. Kanske inte  den bästa jag ätit men helt OK var den.. Dom bygger som bara den inför hårdrocksfestivalen i helgen.. Vi åt inte hela tiden utan vi sprang ungarna trött till resan så det blir lite lugn o ro åt föräldrarna..  Nu ska jag lägga mig på soffan en stund och se om det kommer någon lust att klippa gräsmattan..

Ha det gott Sverige

Järvsöbacken

Där har sonen , jag och farfar varit i dag. Backtävling stod på programmet och det var riktigt trevligt. Har en liten svaghet för saker som låter mycket och går fort.. Skoj det där med motortävlingar. Vädret var ganska skiftande, mest var det bra.en kort sväng var det kanon så man kunde ha shorts och ett tag var det VERKLIGEN  stört regn.. Stackarna som hade slicks på och redan lämnat depån när regnet kom dom verkligen bjöd publiken på show. det var mer eller mindre frivilliga donuts som gjordes där i banan.. Backrekord fick vi se av en Hundai WRC. Men jag tycker att det häftigast att se den gamla MG METRON dra uppför med sin V6a. 381 hästar i en bil som inte är större än min Fiesta men bara väger hälfen utav vad min gör..
Honey är i Freluga och ska lyssna på musik . Själv sitter jag här och väntar på familjen från Huvudstan..

Ha en kväll Sverige

Ny dag=nya möjligheter

Lördag, sista lördagen på semestern. suck.. Men det är ju bara 12 löningar kvar innan det är semester igen och så snabbt som det går att bränna en löning så kommer nog semestern snart..
Idag ska jr på 6-års kalas hos Leandro ,så då får vi vuxna roa oss med något annat. Vi kan ju alltid åka till lillebror och lämna cykelsittsen åt Ida, och kanske fråga Sara om hon spelat något trevligt famije spel på sistonde .

Ha en bra dag Sverige

Utkast: Har visst ...

Har visst blivit att sambon skött bloggandet denna vecka medans jag njutit av semestern.. min första, riktiga semester :)

På tal om det, alltså inte semestern, utan bloggandet. Tycker de är lite underhållande att folk fortfarande kommer fram till mig och säger "Innan jag fattade att både Du och M (sambon) skrev i bloggen.. allt var så förvirrande och ingenting stämde, men nu vet man att de är två som skriver och man har börjat förstå när  vilken av oss har skrivit ett inlägg!"
hehe Jag tycker de är lite roligt.. att va lite hemlig liksom. Inte tänker vi skriva när vem skriver vilket inlägg heller hehe Men jag må ju säga att de märks ganska väl hehe Men men.. :)

Veckan har varit toppen. Började med utgång för exakt en vecka sedan men flickorna Ida och Pia. Satt och pratade i solnedgången runt en familjepizza i TIMMAR och det var bara helt underbart! Sen var vi på Parken och svängde loss! Tok mys!
Sen har vi städat, rensat, slängt, haft loppis och så heeela veckan som ni kanske har förstått. Folk köper VAD SOM HELST och de är ju helt underbart! Tjäna pengar på sånt som annars skulle åkt i soporna eller till Röda Korset.. toppen bra!

Var på intervju i mitten av veckan oxå, på mitt nuvarande jobb så jag kände mig ändå som hemma. Det gick bra - inget resultat än och jag hoppas egentligen inte på nått, utan får jag det så är det roligt - annars så är det så bara! :)
På vägen från jobbet svängde jag förbi min UNDERBART trevliga kollega Malin. Vi satt ute och pratade,åt glass och bara mööös. Jätte skönt och trevligt!
Igår var vi hos sambos lillebror och blev bjuna på tacos och en rolig spelkväll. Jag skrattade så att tårarna sprutade!
Vi spelade ett hemskt roligt spel, Ticket To Ride - Europa. Kan starkt rekommenderas!
Jag skrattade ju inte direkt åt spelet, utan allt runt omkring hahaha Inget nämts, inget sagt ;) TREVLIGT var det ivf!

Idag kom Jr hit. Han är nere i garaget och är helt facinerad av loppisen. Som han drömt om att få ha en loppis :)
Imorgon skall han på kalas och vi vuxna får roa oss på bästa sätt. På söndag skall jag med Pia J på konsert i Freluga. Vi skall se Thomas Andersson Wij. Skall bli mysigt!
Jo, men förrestern.. Idag på stan var kändis-lasern påknäppt, det gav resultat - Herr Mikael Tornving var i Bollnäs!
hehe För alls vetskap liksom ;) Ikväll kommer min söta vän Linnea hit! Skall bli underbart trevligt!
Nu skall jag ut o hjälpa grabbarna att kränga grejer i loppisen. Puss


Halva dagen

Då har man slagit ihjäl den här halvan av dagen då. En skön promenad i solskenet på dryga timmen blev det med Alvin i morse och sen så har dagen nästan bara tillbringats på en filt i solen mitt på gräsmattan.. Slött,slappt men underbart. Nu ska vi åka mot Bollnäs för att få se lite folk och ladda inför spelkvällen hos lillebror. Ha en bra eftermiddag Sverige

Solen

Skiner och jag med den.. är det inte underbart att vakna en dag som denna.. Nu tar jag och Alvin morgonpromenaden runt Kilafors och Honey ska sortera kartonger eller rättare sagt sakerna i kartongerna.. Om ni behöver det smörj in er Sverige , själv struntar jag i det.

Planerad dag

Har suttit här och gått igenom mailen nu. Inte mycket av värde som ramlat ner i den brevlådan så här under semester tider. Idag är det en dag med många inplanerade saker för att vara en semesterdag i mitt liv. Jag ska på möte med DTK i bollnäs och sen ska honey och jag åka till freluga och hämta lite saker, Hon ska dessutom till söderhamn på jobbintervju.. På sitt gamla jobb fast för en ny befattning.. Håller tummarna..
Dottern ringde och hade en lång utläggning om sin dag på Gröna lund.. Hon hade haft det riktigt skoj där.

På med kläder nu sverige så ni inte blir förkyld.. Imorgon kommer solen till Hallen igen

Vi har städat!!!

Vi börjar med igår.. Då var det lite dåligt väder där på förmiddagen så då styrde vi familjen mot Åsveden.. Denna lilla pärla en bit bort..Faster bjöd på fika och Hampus verkligen gillade kanelbullarna.. 3st blev det.. Sen blev det en tripp ut o titta på djuren, Det börjar bli en hel djurpark där .. 4hundar . bla. Alvins bror Atlas och minst 2 katter och nu så har det även blivit höns och en tupp där.. Min son tycker att det är tråkigt att vi bara har en hund o en katt.. sist av allt så tittade vi på Åsvedenfolkets underbara trädgård.. Blommor i en otrolig massa färger och former.. VACKERT!!!
Sen blev det mamma dax för Jr, Hon och moster Vicky kom och hämtade . Vi vuxna som blev kvar här i Hallen tog och började städa. Tv rum, Dotterns rum och sen så blev det gemensam kraft i Våran stora garderob uppe.. Detta och dagens början utav städningen utav soltorp,dvs. Sommar lägenheten som finns bakom vårat garage. har hitills gett tre turer till soptippen och så har vi ordnat en loppis hörna i garaget. Måste få säga tack till svärfar som kört vändorna till tippen. Nu blir det lite slappa i tv soffan innan det är dags för kvällspromenaden med Alvin.

Må gott Sverige

Bilderna från semestern i Småland

Vi började med att leka lite på Tyresö
     

sen fortsatte resan, och ibland var det tröttsamt att åka bil


Stannade till på BusFabriken i Linköping
  

Sen var vi framme i Vetlanda
 farmor och M. Vi fick massor av god mat

Sedan var det dags för High Chaparall
     
  

En dag fick barnen äääntligen bada.. de var själva på hela stranden, undra varför ;)

 

Sen var det äntligen dags för speed way
  

På vägen hem till Hälsingland gjorde vi ett sista stopp vid hamnen i Gränna,
trött och hungriga men dock nöjda med vår resa


En dag på stranden

Då har denna underbart soliga dag i Hallen tagit slut.. Man mår rätt bra måste jag säga när man bara kan slappa en heldag på stranden.. Känns att solen tagit bra idag.. Kvällen har jag och jr spenderat å badet med han från andra sidan bron och barna därifrån, När vi kom hem så var det Jönssonligan o den gillar Jr.. Så vi kollade på den tills jr inte orkade mer utan ville gå upp o sova och då fick han det för sin snälla far.. Frun i huset är och roar sig och skvallrar (tror jag i allafall) med tjejerna i människobyn.. Nu ska jag sätta mig med dosan o sappa lite på tvn och gosa lite med hunden om ha orkar sen blir det sängen..

söta drömmar Sverige

Årets första

Long time no see.. Så skulle jag kunna börja, för nu känns det som om det var längesen jag skrev något.. Det har blivit lite semester åt gubben.. Först österike sen småland.. Men nu är man tillbaka i livet i Hallen igen.. Har just druckit frukost efter morgon promenaden med Alvin... Det är strålande sol och badning vid kvarn står på dagens program..
När vi myste lite efter promenaden Alvin och jag så hittade jag årets första fästing.. Uppståndelsen i huset var lite olika.. Sonen jätte impad över att se sin första fästing .. Kvinnan inte lika glad.. USCH ..FY.. Ta bort den fort... lät det från henne..
Nu är den borta från hunden och död och begraven i soppåsen.. som kastas i soptunnan när vi går och badar..
Nu får ni ha en bra dag på stranden  för det tänker vi ha..

Glöm inte solskyddet i dag Sverige

Hemma

Nu är vi hemma igen - kom hem igår kväll.

Vi började med en tripp ner till STHLM på fredagen, där tog vi det lugnt och bara mös.
På lördagen fortsatte vår resa mot de Småländska skogarna. Vi stannade till för lunch i Nyköping - mysig stad.
Sen tog vi ett lekstopp i Linköping. Vi var på nått som heter BusFabriken (www.busfabriken.se) 3000kvm med klätterställning, rutschbanor, studsmattor, soft air-gun bana, tunnlar mm mm mm Paradiset för ett barn helt enkelt! Efter de kastade vi in två lyckliga barn i bilen och fortsatte mot Vetlanda. Väl framme togs vi väl om hand med maten färdig på bordet - lätt att bli bortskämd! ;)

På söndagen tog vi det bara lugnt. Hälsade på farmor o var allmänt sociala bara.
På måndagen var det dags för High Chaparall. Jr var utklädd till cowboy från topp till tå.. och bättre blev de med hatt, sheriff stjärna, gevär och pistol i hölster. Flisan skippade pickadollerna och nöjde sig istället med en hatt och en äkta indianmålning i ansiktet - jätte fint! Det var en riktigt bra dag där på High C - regnade lite i början men sen blev de strålande sol. Lyckliga cowboysar åkte till sist hem.
På tisdagen fick barnen äntligen bara :) M åkte med ungarna till en strand medans jag hade kvalitetstid med farmor. Sedan dök enda kusinen Eric med flickvän upp. Blev en mysig lunch med thai buffe -- tok mums!!
Väl hemma grillade vi och sedan var det dags för speed way. Med solstolarna under armen tog vi oss en promenad ner till banan och satte oss i kvälls solen. Sen började det.. Fooort gick det och vilket ljud de va!! hehe
Till o med jag som avskyr speed way på tv tyckte det var rätt trevligt live.. kan även va stämningen som gjorde det ;)
Jr´s ögon och den glädje han visade vid första loppet, i första kurvan är obeskrivlig! haha Genuin lycka!! De va ju så coolt ;)
Jr fick med sig en stoooor Elit Vetlanda flagga hem - lycklig pojk! Dottern var hemma och gjorde halsband istället.

Så på onsadagen var det dags för hemfärd. Vi åkte ut mot Jönköping och körde E4an som går längst Vättern. Helt sjukt vackert! Tänk om alla E4a sträckor var som den - va roligt de skulle bli!
Vi gjorde ett stopp i Gränna - kollade när de gjorde polkagrisar och gick på kullerstenarna inne i byn och tog en lunch nere vid kajen. TOK mysig stad!! Så vackert! Sen blev de E4an hela vägen hem - självklart med ett stopp i Uppsala för att lämna Flisan.

Summa sumarum - vi har haft det jääätte bra och vi är hemma, välbehållna!
Bilderna får komma senare idag eller nån annan dag. Nu är det dags för dagens lunch - vi har svullat lite för mycket under de senaste dagarna, så nu är de rensningskur de närmsta dagarna som gäller, Proteindrink.. mums.. or not


RSS 2.0