Ny Buzzador kampanj IGEN!

Tjohooo


Jag har kommit med i en ny Buzzador kampanj igen!!
Buzzador   - i löööw

Denna gång gäller det Hem
Massor av härliga erbjudanden att välja bland!

Registrera dig du med, både på SAVEsmart och på Buzzador. Super skoj ju :)
http://www.savesmart.se/referral/7777882d

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är lcarlqvist):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=lcarlqvist>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=lcarlqvist</a> 


This day

Har haft en bra dag idag!

Men om vi backar till gårdagen - hämtade T på dagis efter jobbet. Sen vart det Mys med stort M. Åt mat, googlade bilder på traktorer som vi pratat om och kollade på LÄNGE, badade, lekt med tåg-lego-bilar, ritade mm mm   När klockan slog 20.00 startade EGENTIDEN!

Mangan har på partaj i stan. Soffan var min bara min - och ett stort glas kall Trocadero *mums*

Teddan ville upp vid halv 7-7 tiden i morse, men de va helt ok för jag tog mitt föruft till fånga igår och gick faktiskt och la mig i tid. Kl 22 började Broarna i Madison County och jag som så länge tänkt på att jag skulle vilja se den igen.. MEN, den skulle ju hålla på 2-3 timmar - så det blev sängen.

Jag förstår inte, M har varit hemma på förmiddagen med T torsdag och fredag. Ena dagen sov ungen till 08.47 - andra dagen 08.15 eller vad de var. VARFÖR tar han aldrig dessa sovmornarna när Jag är hemma med honom? Mellan 05-06 är det mesta sannorlikt att ha kliver upp då. Därav var jag glad när de va 06.30-07 i morse :)

Väckte Mangan vid 09 idag - han kom hem med nattbussen strax efter 03 i natt hehe
Åkte på stan med mina pojkar! Blev en bok om traktorer, en om grävmaskiner, en Bamse tröja, lite salva och öljetter till de nya gardinerna! Sen lunch på NK såklart *mums*
Åkte hem och sov middag i 2½ timme - en av de bästa förmånerna man har när man har barn, sova mitt på dagen hehe

Sen har vi varit ute och åkte snowracer och tagit en promenad, ätit tacos och myst. Nu har Mangan åkt på fotboll så jag o T är ensam igen. Det skall vi nog klara! :) Imorgon skall jag och T med morfar till IKEA  - SOM JAG LÄNGTAT!! Och på kvällen skall jag på bio - Svinalängorna. Må försöka lura med mig nån oxå bara!

Vänskap/kvalitetstid

I går tänkte jag på Kolmården. Vi har pratat om att vi skulle sikta på en resa dit i sommar - eftersom vi bara var hemma förra sommaren.
Då tänkte jag på Malin, hur de la upp sina dagar där. I morse tänkte "det skulle va trevligt att svänga förbi där efter jobbet för att säga hej, måste bara kolla så att Mangan inte planerat att göra nått ikväll först.."

Sen sitter jag på min plats på jobbet och känner att det är dags för en "ladies room" stund. VEM sitter inte då i köket om inte MALLAN!! hahah Herre gud :)
Så, klappat och klart. Efter arbetet åkte jag dit!

Blev bjuden på mums mums god tacopaj, snackat skit och spelat Vem där med sonen i hushållet och sjungit lite för dottern - men hon blev nog mest rädd ;) *sicka sötkråkor*
SÅ skönt att få umgås lite med sina vänner såhär en vanliga vardagskväll, även bara för en timme eller två!

Vardagslyx!   Vänskapstid ÄR verkligen kvalitétstid! Tack snällaste Mallan för att jag fick titta förbi idag!
Måste göras om SNARAST!  Och sen Mallan så vill jag ha recept på den UNDERBARA kakan med extra choooklad :)

Idag är det BF för min käre vän Helena och hennes "Babe" oxå!! väntar SPÄNT på smset som bekräftar NU är bebis här!!! :) Mys mys!! Längtar tills den som gömt sig i hennes mage tittar ut så jag får se vad de är för nått som gömt sig där inne :)  LYCKA TILL!!! <3

Nu skall det bli sambo tid och det är ju kvalité det med!

RSS 2.0