Livet..

Här tycker man att man hade en jobbig helg med två ungar med magsjuka i fredags. Hur fan kan jag klaga över det, jag har fått träffa och tagit hand om dom så som är allra bäst i livet..
Mina tankar går till en vän som jag gjort många timmar i skivstångslokalen med under åren och som just förlorat sin son .. Kram på dig Tryggen


Lekt med bloggen

Jaha, då har man äntligen lyckats övertala mannen att ta bort den fula gröna desginen som bloggen hade :)

Gjorde det lätt för mig och tog en "färdig".
Fattar inte va de är för fel, för jag får inte dit PROFIL bild till framsidan - nån som vet nått?

Skulle vilja ha liiite större typsnitt så man ser vad de står och sen en ny header - man orka fatta hur man gör hehe
De blir väl om si så där 3 år eller nått - lika länge som den gröna designen fanns :)

Moraliskt dilemma

Ja, tanken som slog mig i fredags morse ordnade ett moraliskt dilemma i mi hjärna.
Kanske det störta I lands problemet i modern tid ;)

Jo, såhär.. Dexter, katten, är ju över 6mån och könsmogen. Och är "mogen" för en kastrering. Men tiden har liksom inte räckt till, inte tanken att behöva lägga pengar på en kastrering heller.
Grannen har en tjejkatt, 1 månad yngre än Dexter.. Vilket betyder att vi har två könsmogna katter av vadera kön i husen brevid varandra.

Grannen frågade i veckan om vi hade kastrerat katten.. hm..
Sen tänkte jag såhär:    När jag har en tjejkatt så är det en självklarhet för mig att jag ger den p-piller eller steriliserar den, för jag vill inte ha kattungar.
Men med en killkatt.. ja, i vanliga fall har vi ju kastrerat. Men inte nu..  En killkatt kan inte släpa hem ungar / föda ungar så problemet blir inte mitt.

MEN SEN, det var på fredags morgonen det slog mig. "Såhär kan man ju inte tänka!"
Om du jämför katterna med människor. Jag blir ju tokig när nån säger att "det är tjejens ansvar att skydda sig om hon inte vill ha barn.." Det är väl bådas ansvar!!

Men hur kan jag då försvara min handling av att jag/vi inte kastrerat katten?? haha
Ja, ni förstår hur "jobbigt" det är nu ;)

Trök dag

I går kväll när jag skulle gå och sova höra jag Teddan kräkas inne i sin säng.. Stackars liten!
Anade det värsta, men hoppades på att de var nått annat än magsjuka som spökade.

Var bara att starta en tvättmaskin med sängkläder.. en av MÅNGA!
Ny tvättad, ny bäddad och ombytt hoppade han ner i sin säng igen - så trött så trött.
MEN, då var det dags för nästa omgång.

3dje gången gillt funkade! Sen har han sovit hela natten utan några fler kräkor. MEN,
när han hade lagt sig sist gången var det Hampus tur. Hela sängen full i snusk...
Jag gick och la mig, men Mangan har agerat tvättmaskin ansvarig hela natten. Hampan fortsatte under natten och morgonen, men han har använt hinken.

Hela dagen har vi haft sängkläder, kläder, handdukar mm hängandes på tork över hela huset. Tur att tvättmedlet & sköljmedler luktar gott ivf!   Teddan var de full fart på under fm, åt välling och fick behålla allt.. MEN, innan han gick upp för att sova middag var det dags igen! *suck*

Nu blir de vätskeersättning på de där små herrarna resten av dagen! Det positiva i detta är väl att man får städa och få rent i hopp om att bacillerna dööööööör!

Jag och Mangan känner inget.. än *peppar peppar*
Tråkigt att spendera en hel dag inomhus ivf.. solen skiner så fint där ute, men vad jag har förstått så blåser det ju typ storm. Så kanske är de bäst att vara inne.. Hälsningar från sjukstugan!

Buzzador kampanj!

Tjohooo!
Jag fick just beskedet att jag kommit med i en ny Buzzador kampanj!Så nu blir det till att laga mat! :) Buzzador

Bli medlem du med - få hem en massa gratis prylar som du får testa och sedan skriva vad du tyckte om produkten! Men ett måste är att uppge att det var lcarlqvist som tipsade dig ;)

Jag är en mästerkock - ibland

Ja, ibland så överraskar jag även mig själv i köket!

En av dessa dagar var igår. Jag hade köttfärssås från i söndags. Kokade lite pasta.. la ner pasta och köttfärs i en gratängform, blandade Creme Fraich PAPRIKA & CHILI & lite matlagningsgrädde för att blaska ut det hela.  Skivade tomater och la över och strödde lite riven ost.
En helt ny rätt av en vanlig svensson maträtt!

MEN J*VLAR I MIN LILLA LÅDA vad göttans de blev!

Firade min matlagning genom att sjunga en glädjesång om min matlagning ;)

Det gäller att minnas denna stund, då jag lyckas i köket, när jag nästa gång misslyckas!

Ja, men då var de snart slut på januari oxå..

Hej och hå vad tiden springer iväg

Shit, de har ju faktiskt gått en hel månad sen jag skrev sist.. eller skrev och skrev. La upp en bild ivf

Vad har hänt då.. nja.. nyår var lugnt. Hemskt lugnt, men skönt! Vi vara bara hemma, jag Mangan och Teddan. Gjorde någon egen form av exotisk planka – mums mums. Jag somnade runt 22 :) Teddan har ingen respekt för att det blir nytt år och att mamma & pappa vill vara vaken vid 12 slaget hehe

Hade Peter, Sara och Ida hemma på middag en lördag i januari. Åt massor av tacos & sen spelade vi vårt nya spel vi fick i julklapp – Party Alias. Det var skoj!  Skrattade så tårarna rann och skällde på motståndarlaget när de fuskade – så klart!  Saknar dock att spela Ticket to ride Europa. Det är SÅÅÅ skoj!!!

Teddan har fått några nya tänder som resulterade i sömnlösa nätter och lite feber, men det gick annars smärtfritt. Han har tagit ner Hampus tågbanor från övervåningen nu till hans lekrum, så nu byggs det BRIO järnvägar för fullt. Skoj skoj! :)

Ja, vad har mer hänt… hm      Dagarna bara flyger ju förbi. Jobb hela dagarna, varannan helg ensam med T och varannan helg alla pojkar i huset samlade + lilla jag ;)

Var iväg och tränade på gymet en kväll med Anne. Skoj och skönt. Önskar jag kunde ta mig dit lite oftare men jag får SÅ dåligt samvete av att vara borta på jobbet hela dagarna, komma hem – göra mat, leka lite – och sen lämna t.ex. Magnus själv hemma med T. Jag vill ju umgås med honom också.. Ja, vi får se hur det blir. Bör kanske börja med att köpa ett kort, typ klippkort eller nått

Den 9 feb kl 18.30 har jag ljusparty (PartyLite) hemma hos mig – du kommer va??? Vore jätte skoj om vi blev ett gäng. Hör av dig innan bara så jag vet hur mycket fika jag bör bunkra upp med!

I lördag hade jag Lena och Linnea mysbyxmys!
Inledde kvällen med att dela på en familjepizza inför handbollen på tv. Sen fortsatte vi gotta oss med godis, chips, dip, nötter, ost & kex, grönsaker mm Mums mums var de. Men de va lite klena på att äta – fick massor över!

Nu Helena, nu har jag uppdaterat lite efter ditt önskemål ;)


RSS 2.0