total tystnad

Jorå, jag kom iväg till STHLM förra veckan trots allt.
Frisk vette tusan om jag skulle kalla mig, men iväg kom jag. Snörvlade - men det var trevligt!
Roligt att komma bort lite och ännu trevligare att bo på hotell med gamle vapendragaren Ida :)

Idag känner jag mig bara så MATT. Så matt och trött på allt och ingenting -  i total tystnad!

10 min kvar. Sen är arbetsdagen förhoppningsvis slut för idag.
Ska hem till min kärlek och mitt liv. Hej då

Virus

Kände att det var på gång redan i helgen. Sen kom det som ett brev på posten på måndag kväll.

Jag har sjuk. Förkyld.
Ligger nedbäddad i soffan med Otrivin Menthol, Vicks Blue Active, pappersnäsdukar, alvedon och en flaska vatten.

MÅSTE bli frisk. På torsdag ska ju jag och Ida till huvudkontoret och hälsa på. Bo på hotell i Kista.
Jag måste bli frisk. Jag SKALL bli frisk innan dess!

Men nu måste jag nog roa mig med Våra Bästa År.
Var nog ett år sen jag såg det. Undrar om man kommer in i handlingen lika fort som innan hehe

Äntligen lite bilder

Idag är det kalas för Hampus.. och för svärfar med för den delen!
      
Smörgåstårtan och gräddtårtan står inplastad i kylen så de blev inget kort på dom. Kanske senare


    
Här är den nyrenoverade delen av hallen i Hallen :)
Jag är hel nöjd! Extra fint är det med de vita taket o listerna som inte syns på korten.
Nu måste jag bara få göra om resten av Hallen för att de skall bli komplett. Men de kommer nog snart :)
Byrån är en gammal en som jag med min familj hade när jag var liten och bodde i Freluga.
PERFEKT för att kasta ner mössor, vantar, kepsar o sånt skrot i.


    
Här är nytillskottet i familjen - Pelle, fd Tompa.


Nä, snart kommer gästerna. Finputsning på G. Puss

Ni kan nåt som inte vi kan

Då har det äntligen blivit helg. Inte vilken helg som helst heller, Dottern kommer i morgon. Det är kalas för Hampus och för farsan som fyller 64 på måndag. Kalas helg.. enda smolket i bägarn är väl att Honey jobbar kväll fredag och måste tydligen jobba söndag oxå.. Trökigt men sant..
Idag blev det resa till Gävle med jobbet. Man åkte med Honey upp i morse så jag kunde cykla hem eftersom jag hade den kvar på jobbet sen i söndags då jag fick skjuts hem så vi skulle hinna på bion. Det tar dryga timmen att cykla, Idag så såg jag vad lite växlar skulle göra.. Kom en på en racer med bockstyre och en massa växlar.. Kändes som att min oväxlade kronancykel stod still då..Men jag har ju inte så bråttom.. Ikväll har äntligen Honey fått upp tyget på väggarna i hallen, Det var bökit men vi löste det hyffsat bra och ganska samms var vi. Ska bli intressant att komma ner i morgon och se om dom sitter kvar. Har inte riktigt förstått varför ni kvinnor alltid måste bevisa att ni kan göra flera saker samtidigt, Är det bara för att vi inte kan.. För när vi har satt upp den första och vi ska sätta upp den andra då måste Honey skölja ur Hårfärgen!!! Hallå , jag vet inte ens när den kom i???
Nä nu ska jag sova för i morgonbitti ska det promeneras.

The grej of the day: Kronancykeln. Man sitter som en kung och det rullar lätt

Ett mål mer än dom andra räcker.

Blir bara en kort idag. är trött och ska snart upp igen. Skönt med Svensk seger.. skiter väl i om vi spelar bra eller inte ,bara vi vinner. Så viktigt med tre poäng om det ska kunna bli något Syd africa.
The grej of the day: Sverige vann med 2-1 !!!

Sov gott Sverige

En dag som blev en annan dag

Nu var det snart läggdax för idag då,Det blev en dag som jag inte hade tänkt mig. Hade ett mål med den här dagen,Klippa häckarna .. Det regnade hela förmiddagen och likaså långt in på eftermiddagen.. Så det får bli någon annan dag det.
Det blev lämna paket på mataffären åt Honey, Kaffe på knöttas. Lite lätt skivstångsträning när jag ändå var på Knöttas..  Måste säga att det är inte någon vidare form på herrnskropp. Sen blev det att fortsätta där Honey slutade häromdan. Målade två väggar i hallen. Kanske blir dom andra väggarna gjorda i morgonkväll.
När Honey slutade i dag så blev det fullfart hem till svärmor och mat. Gott.. Sen avslutades dagen nyss med en promenad med Leffe från andra sidan bron runt Löten.. Kan tala om att Beija gjorde samma sak som oss fast åt andra hållet.

The grej of the day: Ragnar Vatari


The grej

Det har varit en riktig slappar helg för mig idag. Ja jag vet att det är måndag för dig men i min värld är det lördag.. jag hade ju jobbarhelg.. Har inte gjort något vettigt förutom att ringt o grattat jr som fyller 6 år idag

The grej of the day: Hampus 6årsdag.. Grattis mitt hjärta

Händelsernas söndag

Mannen satte sig på cykeln i morgon dimman / mörkret, medans jag låg kvar
i sängen för att sova.. lääänge!
Väl uppe på benen blev det en promenad med hunden och sen en med kanin.
Dock ej lika enegrikrävande i promenad Nr.2

Ida ringde för att dra iväg med på söndags shopping. På söndagar kan man kvalité shoppa.. Man kan handla massa viktigt grejer som man inte visste att man behövde ;)
Idag blev det kaninmat, stora matlådor som jag skall förvara bakverk i, en matta till vardagsrummet, DVD skivor mm mm
Ja, och de är på riktiga kvalitéts affärer vi handlar på våra söndagar oxå. Högst på listan står;
DollarStore, Rusta och A&H. Men ack så trevligt det var.
Lämnade visst min bilnyckel på en av affärerna, men de löste sig och jag tog mig hem.

Har fastnad för Marie Fredrikssons - Där du andas. Ledmotivet till ARN

Där du andas
Där du älskar
Där vill jag leva
min stund på jorden

Där vi sjunger
ska alla himlens änglar
Få lust till samma sång

Ljudet av oss
klingar så rent

Blir till en bild
av kärlekens väg
och hoppet och tron
att ingenting är försent

Att hjärtat ska få ro.
Samma längtan
Samma drömmar
Samma måne
Samma toner
Som samma röst
i samma sång 

http://www.youtube.com/watch?v=mwDkCqlMd5w       Lyssna och njut! Och den som lyckas bränna hem den till mig kan få en guldstjärna i kanten! Säg bara till om ni har den - Jag vill ha!!

Kanske var det denna låt som fick mig att tjata till mig enn bio besök ikväll. Jag och Snuffs var nämnligen på ARN ikväll.
Denna var mycket bättre än 1.an tycker jag. Men jag vet inte om jag tycker de bara för att jag visste vad jag kunde vänta mig denna gång. Förra gången satte jag mig i en biosalong och jag visste INGENTING.. nu visste jag ivf lite. Värd att gå gratis på ivf ;) Hade biobiljetter så..

Ikväll har jag ÄNTLIGEN lyckats måla taket ute i hallen. SÅ skönt! Snart kanske vi kan få upp lite på väggarna oxå.. längtar!
Nä, nu MÅSTE jag hoppa i säng. En dag i morgon oxå sägs det..

8/9 - Jr´s och Dans födelsedag! Stort grattis önskar Jag er båda!


Liten lampa hjälper

04.30 ringde klockan i morse, man studsade upp för man skulle ju cykla till jobbet idag..Nä.. jag satt mig kanske  lite segt upp och kunde konstatera att det var fan mig mörkt ute. Behöver nog lyse för att cykla nu.. Hade det ,nä.. Ställde om klockan till 5.55.. Tog bilen till jobbet.. Jobbade och slet hela dagen, Var och hälsade på Jr en sväng på hans kalas.. 20 sexåringar för liv.
Har nu tittat på fotboll. 0-0 borta mot Albanien.. inte bra men heller inte helt dåligt.. Man måste vinna kvalmatcher hemma och det är viktigt att inte förlora borta.. Har även hunnit med att få dit lyse på cykeln så i morgon blir det att hoja till jobbet..
The grej of the day: Bismark, otroligt trevligt kortspel

Hade vi inte ett rätt mer än familjen Nyman på tipsrundan.

Då var det kväler igen då. Idag så var det ju skoldag för Jr så det blev att kliva upp o köra han till Bollnäs. När han gick i skolan så tog jag och åkte till sporthallen parkerade bilen där och sen blev det promenad. Gick först till jobbet och fick en kopp kaffe sen blev det promenad runt Stagården. En och en halv timme tog det från jobbet att gå runt.  Samanlagt nästan två timmar..Solen sken och det var riktigt skönt.. Kul att gå en ny väg.. eller så ny är den väl inte gick den dagligen nästan för 10årsen .. Men den kändes ny nu..  Sen blev det Kaffe och Loka på sporthallscafeterian.
Kvällen har vi tillbringat vid Björktjäratjärn. Ettorna med föräldrar hälsade förskoleklassbarnen och deras föräldrar välkommen till skolan. Det var tipspromenad och korvgrillning. Mycket folk och det var rätt trevligt att få se vem föräldrarna var till Jrs klasspolare.. Som gammal dörrvakt så kände man ju igen en hel del till utseendet. Nu har just läst godnattsaga och det är inte vilken saga som helst den här vecka.. vi läser Tintin i Tibet.. Både sonen och pappan tycker det är spännande.. Tips till sonens födelsedag.. Köp Tintin..Det här är den ända vi har.

The grej of the day: Lokas suveräna Saigon suprise.. Så jäkla bra!!!!!

Tillökning

Japp då var vi sju här i huset då.. Man, kvinna, son ,dotter,hund, katt och nu mer även en kanin som bor permanent här i Hallen.. Jr fick en sådan utav sin mors arbetskamrat.. Han är riktigt mallig.. Vi var och hämtade den igår med farbror Peter.. Idag har han borstat den och tagit den på en liten hopptur i koppel på baksidan.. Den hette Tompa hos sin förra familj men i den här ska den heta Pelle..Det är en fem år gammal dvärgvädur som är vit , grå och brun. Tok snygg säger sonen.
Tror att det är dax att börja med ¨grej of the day¨ här på bloggen.. Dagens grej of the day:Kanin ägare Hampus

RSS 2.0