Grattis Ida

Idag fyller kusin Ida ett år.. Vi har varit där och fikat o lämnat presenter.Så himla trevligt. Hon är då ett riktigt litet charmtroll den ungen..
Just nu så är våran lilla skrålla ute själv för första gången.. hon verkar trivas.. undrar när hon kommer hem o in..
Och som sagt var Tack svenska spel för pengarna.. trippeln gav drygt 10 ggr pengarna.. Dom handlar vi nått gott på båten för..
Tacosen är uppäten, jr spelar tvspel, tjejerna kollar på körslaget och jag har det lungt och skönt..
Punkarn var nog mycket mera punk igår än vad hon varit idag.. blek och ofta på muggen hela förmiddan .. ÄLSKAR DIG HJÄRTAT!!!
Jag har köpt en ny telefon.. Nä jag har köpt en begangnad telefon av mittsexan.. Jag gör ju så.. Köper andras gamla mobiler.. detta är nog min 3 begangnade telefon..
I morgon ska vi köra hem dottern till U-sala.Då blir det ett besök på IKEA.. Undrar vad vi behöver .. förutom ny säng...

Ha en bra kväll, och sen får ni ha söta drömmar. Tack Sverige

Byggare Bob

Idag har vi väntat och väntat.. men nu har hon kommit.. Stora syster.. För att tiden skulle gå fortare tills det att farfar kom med sessan så har vi snickrat.. Vi har byggt så att Skrållan ska kunna ta sig från marken och upp till balkongen.. Tänk vad två händiga killar kan få till..sen så blev det en katt lucka i balkongdörren med.. men där blev det bara provisoriskt så länge.. måste nog göra något åt dörren.. Jobbar byxor och snickar bältet på, var bara hjälmen som fattades så var vi två byggare bob.. Lillebror P och lilla I tittade in som hastigast på lunch idag ..
Eftermiddagen var flisans.. hon har bestämt mat och vad vi ska ha för gott till Let's dance finalen ikväll.. Den var tydligen helig.. Vi ska hålla på Tony säger hon.. Hon har myst med skrållan och åkt på däng i mario cart utav lillebror..
Honey jobbar hela dagen idag , till 19..en fredag..suck.. Men vi tycker inte så synd om henne, för sen ska hon på lokal och roa sig med tjejerna på jobbet.. Den lille punkaren har klivit fram.. MID och Planet Trash.. Draget kan dom inte klaga på tror jag.. Lite sotis..
För övrigt kan jag bara säga att Färjestad , Timrå och sävehof vinner i kväll.. Tack för pengarna Svenska spel..

Ha en bra kväll Sverige

Min sambo är underbar

Det är bara att konstatera!
När jag kom hem från jobbet idag stod dessa skönheter i en vas på bordet.




Igår bygde han ett klätterträd åt Skrållan. Idag ger han mig rosor.
Undrar om det blir en överraskning till Alvin imorgon ;)






 

God Afton

Påsken är över för denna gång. Var en helt ok påsk. Dagarna spenderade jag ensam (käre sambon jobbade ju) i lugn och ro... tog promenader, städade, trixade, fixade, löste korsord och diverse annat.
Kvällarna spenderades med släkt och vänner och det var HEMSKT trevligt! Massa god mat, massa galna historier, massa skit snack, mycket galna deltagare i de tre omgångarna av spelet Geni ;) mm mm mm UNDERBART!
Jag har skrattat så jag gråtit, Jag har skrattat så jag har haft ont i magen och jag har njutit av ledighet!

Känns toppenskönt med en-dag-kortare-arbetsvecka! På fredag blir det utgång med flickorna, jobbar till 19 men åker sen till Bns för att njuta av lite nostalgi musik på Club Arena :) Blir en lugn och trevlig kväll, de är jag helt säker på!
Får finfrämmande i helgen oxå, då det blivande födelsedagsbarnet kommer. Ska bli lika mysigt som alltid! Är dock inbjudna på ett annat kalas under helgen, men ACK så trevligt det är med kalas.. de tackar man sällan nej till :)
Undrar om det blir som Jr vill på detta kalas "man skall leka lekar mellan kakorna och tårtan!" hehe
Farbror tyckte tydligen att han var för gammal för att ha lekar mellan kakorna och tårtan på förra kalaset vi var på :)

Längtar så hemskt mycket tills nästa tisdag.. en vecka kvar.. :) Då blir det Åland och vardagsledigt från jobbet TJOOO!! hehe Det är ju lyx för en sån som mig hehe Ska bli så underbart mysigt
Annars så har jag fått FANTASTISKA ljudklipp skickad till min mobil från min käre storebror, ljudklipp från den underbara tv serien En annan del av Köping.. Tobbe -  The One and only.. han är ju så skön så det finns inte!
"du måste raka dig.. du ser ju förj*vlig ut" hehe
Just ja, vi har ett träd på övervåningen. Min käre sambo har idag byggt en hemmagjord klätterställning till lille Skrållan.
En björk med några plattformer på, så Skrållan kan klösa på trädet (istället för på soffan) och sen klättra, lägga sig och hålla koll på oss andra. Han är bra fyndig min sambo :) Det kanske kommer en bild nån dag, man vet aldrig

Nu känns ögonlocken tunga och sängen varm och skön.. God natt på er.. puss

Påskmaten ska nu bort

Då var påsken äntligen slut.. Har ätit så mycket god mat nu dom här dagarna så att man har ångest för löpningens skull. Men jag älskar verkligen den goda maten.. Men jag ska bättra mig igen .. Jag tänker inte äta äclkig mat utan mindre fet mat.. Ska springa idag och sen så kan jag lova att det från och med  på torsdag blir hårdkörning med träningen.. Hoppas på en bra dag.. kram på er sverige

Påsklov

ÄNTLIGEN helg.. och lååång helg oxå! Var inte många timmar på jobbet igår. Blev dålig, kräktes och fick åka hem. Måste ha vart äggen jag åt till frukost på jobbet. Var inte dålig innan och det gick över när jag fick ur mig den och efter nån timmes sömn. Var pigg som en lärka mot eftermiddagen. Det var äggen, jag är säker på att det var äggen
Puh, vilken vecka. Har varit jätte dålig i min magkatarr oxå.. haft ont som TUSAN flera dagar. Medicinen har inte haft nån vidare effekt, så även en dag tidigare i veckan blev det kort dag pga av magkatarr.. sååå trist!
Vill verkligen börja må bra snart!!!

Annars har veckan varit bra. I måndags var jag i Växbo på ljusparty med Hanna :) Mysigt och med goda dofter. Lite ledsen över att min favoritdoft Källvatten slutat tillverkats, men de blev lite andra dofter denna gång :)
Igår hade vi finfrämmande :) Lena och Pia med sina respektive var här och hälsade på. Man umgås för lite med folk, det är bara att inse. De fyra var inte här många timmar, men det räcker egentligen. En kort stund förgyller en kväll mycket och man har trevligt av att egentligen inte göra annat än att sitta i soffan och snacka skit!
Så om ni inte har några planer någon gång så är ni SÅ välkomna hit, bara trevligt med besök! :)

M jobbar hela helgen, Jr åkte till mamma i morse.. så de är bara jag hemma heeela påsken, jag och djuren!
Tog sovmorgon med Skrållan vid min sida i morse. Sen var jag och Alvin och pulsade i snön en timme.. herre guuud va snö det kommit! Förra veckan var det barmark, man kunde skymta gröna strån på åkern och lera vart man än gick.. idag är det 2-3dm snö! Helt sjukt, men rätt härligt. Det var en skön promenad vi hade, Alvin och jag, på oplogad skogsväg!
Nä, nu ska jag lista ut vad denna långfredag kan bjuda på. Imorgon blir det påsk/födelsedagsmiddag i Freluga.
Ha en fortsatt bra dag. Puss


När man får oväntat besök

Skärtorsdag och det är blå himmel, lite undligt tycker jr men det kanske är så det ska vara sa han.. Annars så har vi hunnit med mycket idag.. Vi har spårat som indianerna.. Coolt.. så ni vet..Var ute och tittade på lilla bäcken när den rann ner mot ån och såg då nya fina Lodjursspår..
Den måste ha gått förbi på morgonkvisten 50meter från huset på åkern.För det fanns inge snö i spåren och dom syntes riktigt bra. Vi följde efter dom upp till Nilssons där dom fortsatte in i byn och sen så började stora spårningen .. över ån genom snår och busk längs ån, över nästa bäck och sen upp på Rumpberg.. Vi var så häftiga tyckte jr..Lite som Sitting Bull.. Vi såg även spåren utav minken nere vid dammen..
Sen blev det eftermiddag och då kom dom .. alla dessa små gummor med röda härliga kinder.. Men även ett lite blekt hjärta kom hem.. Stora godisskålen har halverats och alla är glada och nöjda.. Även jr har varit påskkärring.. så söt.. Nu väntar vi mera besök. Norskan med den värmländskapojkvännen, Den gravida v6an och förhoppningsvis den andra halvan i vårat vinnar team när det gäller sällskapsspel..

Ha en bra kväll Sverige


Kallsup och magplask

En härlig eftermiddag blev det idag. Vi var till badet och hade det riktigt bra. 2timmar i poolen och lite bastu. Det var en modig kille som vågade doppa huvudet många gånger. Han åkte rutchkana och hoppade från kanten.. så stolt killen var.. Och undra hur många vändor det blev på groddynan med bensprattel runt bassängen.. Nu ligger han uppe och sussar sött tilsammans med våran lilla primadonna Skrållan..

Söta drömmar Sverige

Cinderella

Det blev viking och Cinderella, Nästa gång jr kommer så åker vi på tisdagen, Han har tittat på bilder på båten och tycker den är supercool. Och så ni vet så är det redan bestämt att det är bara i sverige som det är så att det är lördagar man äter godis.På ålandsbåt får man äta alla dagar. Nu var det så att det råkade vara jazzkväll på båten, och jazz är ju inte direkt någon favorit men å andra sidan så har jag ju dansbandsfobi också , så vad jag ska på båtresa och göra vet jag inte riktigt.. För nu kommer jag ju inte att dricka sprit heller eftersom jr är med.. Jazztripp kan vara bra. känns som det är lite lugnare då, detta kommer att bli en mys resa med Jr o Honey. Mycket mat, mycke sömn och ett trevligt dygn ser jag fram mot.

Skepp o hoj Sverige

Snön faller

När vi äntligen var på väg mot vår, så kommer det mer snö.. Inte för att jag har något mot snö så, Jr älskar att leka i det och jag klär gärna på mig täckkläderna och är ute . Men jag ska springa stockholmmaraton.. Morgonenslöppass blev ju inget riktigt löppass. Det blir ju en massa trippande och parerande med var man sätter fötterna och framför allt vilket håll fötterna åker åt. Inte alltid samma riktning på fötterna som på resten utav kroppen..Det tycker jag är så trökigt.. Och jag behöver verkligen all löpning jag kan få .. 42 195m är långt.. Men men.. allt som inte dödar härdar.. heter det väl..
Nä nu ska jag ringa reseaffären och boka båt tur.. har lovat Jr en sån.

Ha en bra dag sverige

Jr:s sista

Då var det slut på två dagars jobb då, Lugnt och skönt som faan på jobbet. Har börjat tappat bort den där känslan på hur det känns att förlora på plump.. Vinner hela tiden nu.. Men det gäller att ladda batterierna nu inför påskhelgen 31,5 timme storhelg kommer att sitta fint nästa lön.. Men ska ju slita med Väldens bästa Alfta bo och lilleman från Arbrå då så helgen ska nog gå fort..  Ikväll har det annars varit Jr sista friidrottsträning inomhus för i år.Det var Under hökensvingar som uppvärmning och sen blev det längdhopp, höjdhopp och sist löpning.. Allt avslutades med att dom fick kliva upp överst på prispallen och ta emot ett diplom och sen blev det glass till alla.. Kanon.. Stolta och glada barn i ett enda stort virrvarr.. Per och Ulrika gör ett jätte jobb.. idag var det 17 vildaungar.. och dom får det att funka.. Tack ska ni ha!!!

Kom ihåg att det är lika viktigt att lära sig köa som att vinna Sverige

Första helgen i Hallen

  - ligga på tvn när Jr spelar tv spel är alltid lika intressant
 - ute på första promenaden i Hallen. Blev med koppel. Bästa utsiks stället, utedörren till källaren
 - ute bland de blöta löven. Matchande färger :)

Första helgen för Skrållan i Hallen är snatt slut. Det har varit en händelserik helg för det lille livet. Har visat upp oss för farmor o farfar, för "mormor A", "morfar B", Ingrid, morbror Mattias, grannarna, Bengan och för Hanna. En sak kan man konstatera, denna lille damen trivs på Catwalken. hehe Hon är en vacker, kaxig, fisförnäm liten katt.. haha så rolig!
Har träffat på Alvin två ggr oxå. Det har väl gått sådär. Skrållan sitter uppspärrad mot väggen och Alvin har varit jätte duktigt - sakta och försiktigt har han närmat sig henne, men såfort han sträcker på nosen för att lukta på henne -DÅ klappar hon i för honom med klorna hehe Det kommer nog att gå bra.. Alvin piper och vill leka med henne, hon ligger på sin filt och nonchalerar honom totalt hehe

Hanna var som sagt här igår. Skulle komma en sväng o kolla på katta men stannade heeeela dagen och kväll. MYCKET trevligt tycker jag.  Grabbarna var på handboll så jag o katten skulle ha ensamma hemma dag - men Hanna kom och förgyllde vår lördag. God mat och trevligt sällskap är aldrig fel! Imorgon ska vi ses igen, Hanna och Jag, när jag ska dit på ljusparty. Vill ju bara ha mina Källvatten ljus som luktar såååå ljuvligt.. men icke. De finns inte att få tag på längre :(
På torsdag står tjejkväll på schemat! Lena kommer hem från Norge och har dragit ihop oss flickor. Får se vilka vi blir och vad som händer.. jobbar till halv 5 till att  börja med ivf. På fredag nalkas det nog utgång. Det var inte igår så jag känner att det börjar bli dags :) Ska nog bli bra ska ni se!
Nää, nu ropar soffan. Pannkakan måste smältas innan jag ska börja med middagen till hela la familia. Min mor kommer oxå hit på middag. Hon har varit i Brunflo hos mormor i helgen, så vi ska se vilka godsaker hon kan tänkas ha med sig i kylväskan! Behöver förövrigt ståltråd till påskfjädrarna som jag ska sätta i det ris Jr och jag plockat idag.. hm... Ciao

ps) till Maggan: - du är välkommen när du vill och titta på lilla Skrållan. Hon vill så gärna visa upp sig så :)

Skrållan första steg i Hallen

Idag blev det utgång för våran lilla prinsessa, Lite rädd i början men bara hon fick hjälp ut på trappan och och dörren in i tryggheten var stängd så vågade vi oss ut och utforska. Lite otäckt var det i början när hunden i hundgården skällde men hon är ju lite kaxig så den rädslan försvann ganska snabbt. Nu har vi kollat in allt i närheten men favoriten ute är nog allt att ligga på källadörren . Men inget slår att ligga i diskhon i hampans rum.. där är det tok mys tydligen.

Ha en bra vår dag sverige

Snipp snapp slut

Då var sagan hällbo damlag över..Det blev förlust i sista matchen, Vi orkade bara med en halv lek mot seriesuvärenen Rimbo.. Men det har varit en helt underbar säsong och jag verkligen tycker om mina tanter.. Ni är så sköna och har verkligen ett sätt som är få förunnat. Det är glädje trots förlust och vi vet att livet är viktigare än två poäng och framför allt så går det vidare dagen efter.. Tack för dom här åren och lycka till  nästa år..
Kram från mannen med ett grön/vitt hjärta

Sista träningen gjord

Igår kväll hade jag min sista handbollsträning med Damerna.. Eller jag ska inte säga sista , Det var den sista riktigt seriösa handbollsträningen där vi förberedde oss för match. För i morgon lördag så spelar vi årets sista serie match. Vi möter obesegrade Rimbo borta.. Blir tufft .. Men man ska ta med i tanken att idag så har alla lag i serien förlorat två matcher mot Rimbo men vi har bara förlorat en.. Det är upp till oss nu att kriga för att vi blir dom enda som slår Rimbo i år.. Blir nog jobbigt till  hösten när det är dax för matcher och man måste sitta på läktaren och inte alls kan påverka spelet på planen.. men den tjuren tar vi vid hornen då.. 

Så till hela sverige säger jag nu , Håll bollen högt och våga ta luckan

Världens lyckligaste

I morse kom jr hit . Och jag kan säga att den lilla mannen är mäkta stolt och lycklig över lilla skrållan.. Han Har till och med städat sitt rum för att hon inte ska tycka det är stökigt där..  Hon trivs också jätte bra med lilleman, Hon blir ju klappad och kramad  och det är något som vår lilla prinsessa tycker om.. Ttror att jag ska flytta grinden som sitter uppe så att den kommer att sitta nere i stället.. Dels så nu när våra nära och kära har börjat få små barn så måste vi ändå stänga för trappen nere så dom inte kryper upp.. Och dels så får Skrållan mer fritt område från Alvin.. Kan nog vara skönt för henne det med.. Det är Alvin stackarn som blir av med sin fönsterplats då ..

Ha en bra dag Sverige

Nu är hon här..vår kaxmört :)

Ikväll var vi och hämtade vår efterlängtade katt, vår lilla Skrålla :)

M åkte på träning, så jag och Skrållan åkte bil från sitt förra hem - till "mormor" Abba och visade upp oss - och sen vidare hem till Hallen. Hade räknat med att öppna luckan till buren uppe på övervåningen, där vi inrett lite till henne, och att hon sakta men säkert skulle krypa ur sin bur. INTE DÅ.. marsch ut, så fort luckan öppnades! Stack ner huvudet i matskålen -tog nån tugga, började kika runt i rummen där uppe och sen traskade hon ned för trappen.
STUM av förundran har jag bara sett på och jagat henne med en kamera. En sak är säker, hon är INTE lätt att få med på bild. Och lyckas man få med henne är det mest bara päls -iofs har hon hemskt mycket päls.. alldeles långhårig, silver och beigefärgad och alldeles alldeles len! Hon är såååå vacker så!

Nu traskar hon runt här i huset och känner sig för, kurrar och slänger sig på alla mattor och i alla soffor.. snurrar runt lite och så fort hon ser en hand så springer hon mot den för att bli kliad! En kaxig liten tjej :) (2år är hon fick vi veta nu ikväll)
Lägger ut nån bild på henne.. ni tar ta dem för va de är.. hon har lite svårt för att sitta/ligga/stå still.. men man ser hur vacker teckning hon har i pälsen ivf :)    Nu ska jag mysa vidare :)
                                           

Vi har köpt katt :)

Mangan ringde hem i morse och tycker jag skulle ringa på en annons som var i tidningen Ljusnan
Jag nappade på betet och ringde.. nu är katten, Skrållan, vår :)

En sibirisk, steriliserad, bortskämd, allergifri honkatt :) Eller hon är väl halv sibirisk. Ägaren hade pappan till denna lille tös -köpte honom för 6000kr och efter nån vecka sprang han till skogs och kom aldrig mer tillbaka. Som tur var hann han hälsa på grannkatta och det kom ut små dunbollar. Nu skall en av dessa bli vår!
Vet inte hur gammal hon är -frågade aldrig. Ägarna är ett gamalt par som skall unna sig en massa resor framöver. Matte har inte hjärta att lämna bort henne eller låta henne vara hemma själv, så hon ville hellre att vi skulle ta henne. Matte blev så glad så glad när jag sa att vi bodde på landet och att hon fick hälsa på när hon ville :)

Så imorgon efter jobbet skall vi hämta henne :) Blir att köpa låda, mat, leksaker mm idag på lunchen :)
Sibiriska katter är ju så braaa.. allergiker kan utan problem leka med dem. Man är ju oftast allergisk mot huden/skinnet på katten. Men detta kattar har speciellt skinn liksom.. tok bra. Långhåriga och vackra är de! Typ som en norsk skogskatt -fast snyggare! :)  Vet dock

Äntligen hemma

När Jag kom hem från jobbet har min älskade sambo tänt ljus, korkat upp en flaska rött och lagat ljuvligt god mat.
Ibland är livet helt underbart
Tack mitt hjärta

Vill hem!

Länge sen Jag skrev nått. Har lämnat det till mina käre sambo istället - men han sköter sig bra :)
Kul bara om folk tror att det är Jag som väger 110kg och springer på ett löpband i 90min hehe Nej nej.. inte jag inte :)

Sitter på jobbet, 4min kvar av lunchen. Fullt ös på arbetet, i februari beslöts det att vi satt för länge och väntade på samtal -dvs, det kopplades för lite samtal till oss. De ändrade det på i mars.. nu j*vlar har de släppt på.
Vi har 25min kö hela dagarna och 300 missade samtal varje dag. Med andra ord: STRESS STRESS STRESS och arga kunder! Fy tuuuusan, inge roligt alls här just nu! Nä, jag blir bara bitter och less. Men men.. hoppas de blir nån förändring. Längtar till påsk.. fyra dagar ledigt.. GUD VA SKÖNT!

För övrigt så har ju bilen ramlat ihop igen.. eller typ ivf. Nått sitter löst under bilen. Vet inte om det har med avgasröret som byttes ut att göra, men de låter inte bra.. de rasslar, o gasar jag blir det värre. SÅÅÅ tröttsamt!
Får se när var och hur jag kan lämna in den mån tro..

Jadu,  nu är lunchen slut för länge sedan. Jag försöker skriva en bokstav i taget mellan samtalen, men det är svårt.
Längtar hem till min älskade sambo. Varannan tisdag.. då är det våran egna kväll.. puss

Sjuka människor

Blev så att det vart ganska sen natt igår, Fastnade framför tv. Det går en serie program på Discovery som handlar om ondamänniskor.. Igår var det om en man som raggade upp andra män på barer och sen tog hem dom. Lite ovanligt i Hallen men kanske inte i stora världen. För vi har ju ingen bar i Hallen. Sen drogade han ner dom, Borrade ett hål i deras huvud och hällde ner syra på deras hjärnor, för att dom skulle bli som zombies så han kunde ha dom som sexslavar.Sen när dom dog så styckade han dom och åt upp olika delar av dom. För att behålla minnet av deras fina tid tillsammans.. Han åkte dit när offer nummer 18 lyckades fly innan han blev för nerdrogad och kunde larma polisen.  Snacka om sjuk människa.. Jag undrar hur en sån människa kan undgå så länge att inte åka fast eller bli intagen på sjukhus. För detta höll alltså på under många år.. Att folk i omgivningen inte märker av något. Grannar ser något , Jag menar i våran lilla by har vi faan koll på vad grannar gör och om det händer något ovanligt.

Annars så kan jag inte klaga idag.. sovit gott  och tittat på Honey i morgon ljuset .. kan dagen börja bättre.

Ha en bra dag vad än ni ska göra idag, Jag är ledig , Slit lungt Sverige


Varvade kalorimätaren

Ställde in min vikt i dag på löpbandet.. dvs 110kg.. sen så blev det dax för att ställa in tiden.. Jo då jag tog tjuren vid hornen så här första dagen efter förkylningen.. 90 miuter fick det bli.. Men jag gjorde det till intervall träning, 3 minuter löpning följt av 3min snabb promenad.. så fick det bli hela passet.. 11km blev det.. helt ok en dag som denna.. Kan meddela att kalori mätaren på löpbandet börjar om på 0 igen efter 999,9.. Knappt 6 kilo är borta nu .. Men det gäller att ta MÅNGA till för att maran ska kunna bli verklighet..Nä nu ska jag ta en kaffe med gubbarna igen , sen blir det hem o diska . Det är möte med DTK ikväll ,Här i paradiset vad glad dom blir att få åka hit..

Kram på er Sverige.


Godmorgon Sverige

Hade hoppats på sovmorgonidag men nej då.. Alvin ville annat, hörde när hjärtat slog igen dörren.. sen har det varit fullfart.. men nu har vi gjort en promenad bort till franks och vänt.. Hunden glad ,husse blöt  det regnar lite.. Men nu ska jag ta ferrarin ner till Knöttas och dricka lite kaffe sen blir det till borgen och löpbandet.. skulle behöva få komma upp på 1,5 timme i dag.. undrar om jag är mentalt förberedd för det igentligen.. får börja ladda.. Blod, svett o svordommar kommer det att bli..

Ha en bra dag Sverige

Snoret har slutat rinna

Känner mig piggare än på flera dagar .. så skönt.. Imorgon blir det gymmet och löpbandet igen ..  Idag har man slitit på jobbet igen då.. eller hur det nu är .. Har gjort som Tobbe dvs. Druckit mycket kaffe .. Vunnit kortspelet.. Han från Alfta har nog fått Ampflex i foten när det gäller kortspelandet.. Sen kommer man hem och blir bortskämd . Underbar mat på bordet och givitvis hade hon städat.. Sen har det bara varit två härligt avspända människor i tv soffan.. så skönt..  Nu får ni ha en bra natt..

Sköna drömmar Sverige

En dag i V tecknets anda

Det blev en härlig seger i dagens match mot Täby,30-29 så jäkla skönt!!!!! Nu har vi riktigt stor chans att bli fyra i serien i år och det är inte illa måste jag säga.. Och tillråga på allt så tar Lillekillen från värmland VM-guld i höjdhopp.. Här kan man snacka om vinnarskalle.. Djupt imponerad av denna store lilleman, fast han är ju en centimeter längre än mig så jag kanske måste sluta kalla honom lilleman.. Åter till dagensmatch.. Känndes lite tråkigt att lämna planen idag trotsallt..  Men känslan man får inom sig , när man går ut på planen när slutsignalen gått och man vunnit är ju så otroligt häftig.. Kommer att sakna den men hoppas att få uppleva den engångtill i Rimbo på lördag.. Dom ska faan inte få gå obesegrad genom serien.. Kram o tack alla i sverige .. NORDMAN SLOG DOM !!!!

Godmorgon Sverige

Lördag morgon och jag har semester idag .. har legat i sängen tillsnyss då blåsan blev för liten, Måste ner och lätta på trycket..Gårdagen bjöd på jobb och slit från början. Körde jr till dagis, det är dax för mamma vecka där nu.. Efter jobbet blev det god middag hos svärfar o I. Att det kan vara så gott att äta borta.. kvällenslappades i sporthallen i bollnäs där AHK förhoppningsvis spelade bort Strand från div 2.. Önskar verkligen att dom j......a åker ur..Vilken skit förening..
I min handbolls värld är det dax för min sista hemmamatch.. Är lite tråkigt, det är ju något speciellt att kliva ut på plan när det är match och alla sitter där.. Det blir nog tufft mot Täby idag..Annars så har inte jag så många planer för dagen , undrar om hjärtat har det???
Ha en underbar dag så hörs vi Sverige

Blåsigt men soligt

Så har det varit idag.. Men en av världens bästa uppfinningar gör så att dessa dagar blir helt ok.. Windstopper.. Bara att njuta av solen.. Annars så kan jag tala om att näsan börjat rinna så det kommer att bli mindre löpning nu några dagar men promenaderna ska jag hålla i.. Sista kvällen med jr för i morgon bär det av till mamsen.. sen ska jag jobba fredag och söndag , semester lördag för då är det näst sista handbollsmatchen.. Talade om beslutet att jag slutar efter nästa helg för tjejerna i går på träningen och styrelsen fick veta det i måndags.. dax för tjejerna att få höra en annan röst och få lära sig lite nytt.. själv ska jag ägna mig åt familjen och mig själv.. Kommer säkert att bli lite konstigt , har ju hållt på med tränar sysslor i någonform dom sista 15 åren.. Nä nu ska jag till bollibompasoffan.. ses kanske i kväll

Ha det gott Sverige 

Ett myller

Efter förra veckans motgångar har det snart gått en halv arbetsvecka utan större problem.
Lite nere / trött / grinig av okänd anledning. Igår sa Jr till mig: "-Gå och lägg dig om du är trött!"
De känns ju bra, när klockan är 20.00 och en 5 åring säger åt mig att gå och sova :) hehe
Kämpade mig uppe till 22, men sen däckade jag med en stålande huvudvärk.

Hade sovmorgon idag och började inte förän 10.00. Skönt att spendera morgonen med min kära familj, inte alla gånger det händer. Jr kröp ner mellan oss, Alvin la sig utsträckt PÅ Snuffs :)  hehe tok mys
Jr och M är lediga idag och jag är inte DUGG avis.. Jag jobbar till 19...ååååh va roligt ;)
Mobila bredband får mig att gå i bitar! Säkert en TOPPEN produkt när det väl funkar, men en kampanj som Jag
inte fattar mig på.. system som kraschar precis när kampanjen startat så kunderna får avvakta.. Ja, herre gud!
Sålde in två produkter igår.. 47kr i provision! Blir nog miljonär innan det är färdigt ;)

För övrigt kan Jag starkt rekommendera Ahlgrens Bilar nya produkt: SURA BILAR
Jag är inte förtjust i sura godisar.. kan ta en, men sen är det bra.. men dessa.. mm.. tok goda!
Jag har underskattat Ahlgrens Bilar, de är ett super gott godis.. verkligen!
 - hittade ingen bild på den nya sura påsen tyvärr :(


För övrigt har Jag nu även önskat semester. Snuffs har tidigt semester i sommar, så jag har tagit mina 11 dagar under de två första veckorna i juli tillsammans med honom. Då blir vi sociala människor som skall se oss om i Stockholmas och delar av Småland.. tok mys!
Måste få rast snart så jag får äta banan! suck
Puss








Lugnt värre

Det har varit en lugn dag på jobbet idag. Slet tillsammans med lilleman från Arbrå, och den rutinerade från Rehn och så kom alftas trevligaste på eftermiddan.. en bra dag med andra ord.. Det blev beodrat möte i morgon för samtlig personal på jobbet.. undrar vad dom vill nu.. får väl ta med jr dit då o få lite komptid.. Kvällen gjorde vi på Haneborg H hade friidrotttsträning.. Sen blev det familjedusch där.. tänk vad pengar vi sparade =) För övrigt har jag inte så mycket att skriva om ikväll.. 

godnatt Sverige så ses vi i morgon igen


Godmorgon

sitter här o väntar på att klockan ska bli kvart i 6 så jag kan gå upp och väcka jr. dags för dagis och jobb.. Har varit ut 45 minuter med Alvin nu, 5,6 grader kallt och det knarrar under skorna.. Igår var det fylla år dag för våra vänner.. HandbollsEva blev 20 och fick sjunga inför alla nere på Haneborg , gjorde det med bravur. Linkan jrs polare blev 5.. Grattis till er..

Ha en bra dag Sverige

En helg med många ansikten

Det har varit en blandad helg, Lördagen var en sån knepig dag. Jag brukar vara nervös inför matcherna men inte då. Var så lugn att jag kunde ha en härlig dag med familjen på stan. Inte en tanke på match nästan då.Konstigt när jag tänker efter, det brukar ju fara runt en massa tankar o funderingar så där på förmiddagarna före match, Brukar nog inte vara en trevlig man att ha o göra med då.. Sorry mina hjärtan..Vi vann matchen med tre bollar och det var så HIMLA skönt.. Kände ren och pur glädje efteråt.. God mat och en kall bira hemma sen som avrundades med en go wirre.. Livet är underbart.. Söndag , ingen morgonpromenad det var ju vasalopp på tvn.. Helt farsinerad av dom som åker det.. Sen blev det ut med jr på gården, Plocka bort garderoben som låg där i snön, Gick bra med lilleman det. Sen matade vi fåglarna och då såg han att grannarna på andra sidan ån kommit hem från fjällen.. Dit med jr och jag in. blev en timmes skavföttersvilande med honey i sängen.. Fråga mig inte varför hon låg åt andra hållet.. för jag låg nämligen först..
Sen blev det tur till svärmor och en helt underbar middag.. Pannbiff med lök och brunsås.. TACK!!!
Ikväll har hjärtat målat lister i sovrummet och jag städat varmgarderoben nere.. Och nu har jag varit uppe minst en timme för länge.. Blir man trött i morgon då..

Godnatt Sverige

Söndag

Igår fick även Jag chansen att shoppa. Vi gick på stan, hela la familia.. Snuffs Jag och Jr. Visst fanns den 70% reor i var och varannan butik, men där hittade jag inget utan det blev en skjort-klänning för orginalpris istället.. Skönt att få se lite människor för en gång skull. Blir ju att man åker till jobbet på morgonen, åker hem på eftermiddagen.. sover.. och sen ser det likadant ut mån-fredag. Ska skramla ihop lite mer komp nu och ta ledigt en dag när Snuffs är ledig så vi kan göra nått ihop,  en vardag  - för en gång skull!
Igår var det även handboll. Jr hittade barn att leka med så han såg jag knappt skymten av under hela matchen, men som tur var gjorde Pia och Johan mig sällskap. Håller med Ida.. Det är inte Pia med magen längre utan det är magen med Pia :) Och snaaart kommer den lilla bäsen :) tok mys!!

Efter matchen blev det storhandling och sen tacos, melodifestival och mys. Hua va man äter. Blev en promenad med Alvin i morse och sen nån minut på roddmaskinen.. väldigt få minuter, men Jag satt ivf på den! :)
Köpte färg till taket och listerna i sovrummet igår, så idag tänkte jag måla lite. Snuffs rev i veckan ut den gamla/lilla garderob som stått i sovrummet och som vi inte använder nu när vi har en STOOOR garderob. Bakom garderoben gömde sig en trevlig blommig tapet :) Blev som en liten blommig fondvägg, MITT på väggen. Men i fredags när jag skulle gå och sova fick något mig att tvärnita när jag klev in i sovrummet. Snuffs och Jr hade då, under deras lediga dag, målat en egen liten tillfällig fondvägg! -Ibland blir man bara så överraskad och lycklig! :)


Nä, nu ska jag beställa framkallning av alla kort som ligger på mobilen, kameran och på datorn. Litar inte på tekniken och de är SÅ mycket roligare att ha kort i album än på datorn! Sen blir det målning av lister en gång, kanske blir det marknad i Ockelbo idag oxå. Är alldeles för rastlös för attt sitta inne och ute är det snö blandat regn och alldeles grått och slaskigt.BLÄ! Jr spelar tv-spel och Snuffs kollar på Vasaloppet.. allt i sin ordning :) För övrigt så har bilen hållt sig hel sen jag hämtade den på verkstan i fredags *peppar peppar*

Äntligen fick man sova ut

Då var det snö på backen igen då.. Suck..Hade sovmorgon i morse , så skönt att få sova till 8 .. sen blev det mysstund i sängen, tror att alla var dit.. Hörde sonen där på morgonkvisten men han drog ner till barnkanalen, Kände den blöta nosen utav Alvin, Sen kände man närheten av hjärtat och det är aldrig fel att få ligga o gosa lite på morgonen, Oftast hinns det inte med , jag jobbar eller hon jobbar .. upp.. men som sagt inte i dag.. mys..
Tog en rejäl promenad med alvin nu på förmiddagen , Honey har tagit hand om huset. Hon är enorm tror den tyska damen på Timmelsprogram skulle bli sotis.RENT är vårat hus och vår tvätt..Annars så kan jag bara rapportera att Donkey kong vinner på mariokart..

Ha en bra dag sverige och håll tummarna för handbollsseger i dag..

RSS 2.0