Hjärtat är rött

Sitter här och väntar på päronen för vi ska åka på kalas. Jr och jag åker med dom medans hjärtat kommer direkt från Fiskebyn. Det är Lillebror som fyllde år igår som har kalas, Jag vet att det var bilbanan som stod överst på önskelistan i år igen men men .. en sån får man inte en sån förtjänar man.. Så mycket bus den killen gjort så tar det flera år till tills den kommer.. Annars så började den här dagen med att jag körde hjärtat till tåget. Sen blev det 45 minuter på löpbandet innan jag sjlv tog tåget nere ifrån människobyn till storstan och hämtade jr. Det blev Lunch hos brobergarn IGEN.. Tillsammans med kaptenen . Planerade spelplanen inför morgondagens drabbning i sporthallen.. Sen blev in på en skoaffär och där var det 70%rea.. 240 spänn för ett par Dockers som har kostat 800.. Han även med sportaffärenas stora vinterrea.. Jogging jacka åt mig handskar åt jr.. Fynda är kul.. Nu har jr och jag ritat o konstaterat att hjärtat är rött.. så ni vet..

Nu ska det bli gott med tårta, Ha en bra kväll Sverige

Slut på energi

det här har varit en långdag. Har helt tagit slut på energin nu.. Tror att kaloriintaget ligger lite väl lågt om jag jämför med hur stor förbrukningen är. ja ja .. Det blev upp vid 5 promenad 40 min med Alvin sen till jobbet o duscha..Slet fram till 4 då jag kompade ut ner på stan klippa sig och käka hos brobergarn.. Räksallad.. Gott som faan.. Sen till sporthallen och 7km löpning på löpbandet.. Svettigt var det.. Men det är lite lättare att springa i Bollnäs än på Haneborg.. Beror nog på att det är mycket mera folk att titta på där.. Tiden går liksom lite fortare när man inte bara behöver titta på sig själv i spegeln.. Sen var det dax för kasta bollträning.. Den var helt ok .. skratt och mål.. det är väl lite det som det går ut på..
Nä nu ska jag försöka få hjärtat med mig upp i sängen..

Sovgott Sverige

Avgassystemesbyte -långt ord..

.. lika långt som smärtsamt!


3800kr blev straffet för ett trasigt avgas system.. hela allt ihop är tvungen att bytas.
Det är en kollegas karl som har bilen i sitt våld idag, han jobbar på en bilverkstad..
Tur att man har snälla och händiga människor runt omkring sig. Det är bra att känna en mekaniker.. 
det skulle vara bra om man kände en mekniker, en läkare, en målare, en elektriker mm
Det skulle vara bra - *konstaterande*

Det blir buss till Bollnäs ikväll när jag slutar vid 19. Kollegan har försökt tvinga sin karl att ha bilen klar tills jag slutar. Men jag har sagt att jag räknar med att ta bussen hem. Får spendera nån timme på sporthallen medans Snuffs har träning, så får jag lifta med honom hem sedan. Det ska nog gå bra ska ni se.

Passar på och säger grattis till födelsedagsbarnet! GRATTIS


Nu är bilen billig

Punktering i måndags och hål på avgasröret idag..
NU ÄR DEN BILLIG!!! *MORR*


Just idag känns det bara som om jag vill skrota skrutten.. Så om någon är intresserad av en bil som syns på bilen nedan -fast en mörkgrön, så är den som sagt billig i mina ögon under de perioder den är trasig!


Ååååhh, jag blir så ledsen!! Jag blir så trött!! Jag är ju så hjälplös när det gäller bilar! Vi pratade om det på jobbet igår, tänk att få vara ledig på en vardag och ordna alla praktiska saker som behövs.. t.ex åka till verkstan med bilen.
Jaja, vi får väll se hur det går.. Jag får åka runt och låta illa helt enkelt, kanske cyklar jag till jobbet imorgon..
3,3 mil från garaget hemma till parkeringen på jobbet.. De blir en bra cykelrunda!

Nedräkning

Det gick just upp för mig, snart har h a l v a arbetsveckan gått.. Tjooo! Och kanske känns andra halvan lättare..
imorgon kör nämnligen vårt nystartade vinlotteri här på arbetet igång :) Imorgon är första dagen för att lämna in flaska och fredag sista.. sen gäller det att nr 0 blir det sista dragna numret i Joker raden på lördag och vinet blir MITT :)                   När mannen deltog i vinlotteri på sitt arbete hade han oxå 0 och han vann JÄMT! Hoppas att jag får samma tur nu så jag kan korka upp en flaska och myyyysa till helgen :)

I veckan fyllde kära farmor 81år.. grattis grattis! Och kanske blir det tårta på fredag då det nalkas fler födelsedagsbarn framöver.. mums! :) Gjorde som sagt mat igår, Rödfisken, min mamma har lärt mig det!
Faktiskt sjukt gott och bra för vi äter aldrig/sällan fisk annars.. och lätt är det oxå
600g torsk - läggs halvtinad i en lite oljad form och sen strör man lite salt över
Purjo, 2dl Creme Fraiche, 2msk tomat puré, 1msk senap, 1 tärning fiskbuljong +vatten..
(sen ska man visst ha i potatismjöl oxå.. men de hoppar jag alltid över!)  ...blandas och hällas över firren. Sen in i ugnen med det bara, 30-40minuter på 200*.. serveras med ris! Gott sirru.. och nyttigt :)

Nu var det dags för frukost rast.. Ha en underbar dag folket // puss


Dax för jobb

Morgonpromenaden är redan gjord, så lite fuktig på ryggen är jag nu. Blev den vanliga turen ner till Garntjänst och vända. Men nu så ska man ju till jobbet, har ju varit ledig en hel vecka nu. Känns lite motigt att åka, Har ju varit så skönt att få ligga kvar i sängen när Honey har åkt till jobbet , men inte nu längre..

Ha en bra arbetsdag Sverige så hörs vi nog ikväll

Många kilometer blev det

Det blev en rejäl promenad med jycken i morse , kyrkan tor. typ 12km skulle jag uppskatta den till ,skönt var det i det fina väder som var i morse. När jag kom hem så kom lillebror och dotter på besök, Kladdkaka var utlovat till kakmonstret. Lilla I var som vanligt hur charmig som helst, undrar hur länge vi lekte tittut. Sen bev det ryggläge i soffan och bitvis lyssnandes på pistvakt.. Upp med ett leende hjärtat ringde från jobbet..
Iväg till fålket på andra sidan bron med en säng sen till Haneborg . 45 minuter på löpbandet, vädret är just nu snö ute.. suck.. Nu luktar det ljuvligt i kåken.. torsk i ugn med cremefraichtäcke och ris till bjuder Hjärtat snart på..
 
Ha en bra kväll Sverige

Bitter grapefrukt

Ja då sitter man här igen då, En ny dag ska just börja.. Var riktigt trött i morse, hörde inte hjärtat när hon klev upp.. Men jag antar att hon har det bra på jobbet. Själv så håller jag på att stoppa i mig grapefrukten nu.. och sen blir det en promenad med Jämten runt människobyn.. Miss lee ska få förgylla min tripp i mp3an idag .

Sverige hjälp mig leta solen

Måndag idag igen

Tillbaka till stolen på arbetet efter en trevlig helg med fullt ös!
Magen har varit snäll och smärtfri i stort sätt hela helgen, litet krampanfall igår i höjd med Gävlebro och ett i morse, men annars väldigt bra. Har därför hoppat över de läkarbesök som var tänkt idag!

Var med Snuffs på impuls visit på IKEA igår. Jag mår så bra av att vara på IKEA och de håller i sig hela vägen hem :) Åh de är ju så mycket vi vill ha! Utemöbler, blomlådor, tavlor, väggdekorationer mm mm mm :)
Fick just en bild på att garderoben i sovrummet är utdragen. Det betyder att de snart är ny färg på väggarna och sen får vi vår älskade säng!! UNDERBART!!
Köpte en rosa liten Flodhäst för 5kr! Den var ju sååå söt, tänken var att den skulle sitta i backspegeln som en sorts "lyckobringare"             (längst till höger på bilden är min lille flodhäst)
 

 
Hade sovmorgon en timme i morse som jag passade på att njuta i fullaste drag av. Gjorde mig sedan i ordning för att bege mig till arbetet. Med den rosa flodhästen, dränkt i mannens parfym + med en puss från mannen på, kastade jag mig gladiligen i bilen för att hänga upp honom i backspegeln och ge mig lite lycka.
Den lyckan varade i ca 2-3km, sen blev det punktering! ÅHH, så trött jag blir!!!
Ringde jobbet och frågade om komp första minuterna, till mannen för att  be om förstärkning och självklart till pappa för att beklaga mig lite.. *stackars liten* hehe
Men det gick väl bra även det. Har tagit mannens bil till jobbet, svängde in på däckfirman som gladiligen hjälper en vilsen liten tjej med ett tungt däck i famnen och oljiga fingrar! :) Nytt däck hämtas 17.00 :)

Nu är lunchen snart slut. Gröten är uppäten och tuggummi är inhandlat på macken. Ikväll blir det gym, men så länge ska jag prata lite i telefonen. puss

Fem dagar är fler än fyra nätter

Så länge var vi stor familj. Lillhjärtat som bor i en univertetsstad lite söderut har haft sportlov. Helt underbart att ha henne här så många dagar. Lillebror här hemma är så lycklig när syrran kommer..Nu var det ett bonusbarn också, Lillebror från södern var ju med , livlig men härlig.. Det är underbart med fart o fläkt i kåken.. Men nu är det lugn o ro här , och det kan vara helt ok det med..Storhjärtat Har punktering .. måste dra.. hej då så länge Sverige

ET rockar fett

Vilken dag. Inget vatten i morse men det överlevde vi fast det blir lite bökigt när man är fem stycken och det inte går att spola. Resan till Avesta gick bra mycket folk  med i bussen , det är skoj. Bogg o Eliot visades till barnens förtjusning på ner resan. Matchen blev lite som jag hade befarat, svängig.. Vi ledde, dom ledde , vi ledde med flera, dom tog ikapp lite, vi vann med 2 mål.. Annars så kan jag väl bara tala om att dom 2 minuterna jag fick var säkert välförtjänta men jäkligt sköna.. Kan inte förstå hur fan man tänker när man tillsätter dommare i den här kalle anka gruppen som gör det..  Nog om detta.. Hem blev det korv på norska macken och ET i DVDn.. Hur bra som helst den filmen..
Stor familj ikväll, 2familjepizzor från grillen nere i människobyn behövdes.. Helt ok gott.. Nä nu väntar vi på Melodifestivalen och små godis.. Blir bättre med maten i morgon igen.. LOVAR!!!
Han med duschen i Avesta så nu luktar jag gott igen..
Go kväll Sverige

Livet på landet

Lördag morgon och det är tidig avresa med handbollen. match i Avesta klockan 12..Visst vore det väl skönt att få duscha på morgonen innan man åker.. NÄ..Vi bor på landet. vattenläcka .. igen.. Suck..Inget vatten alls i hela kåken.. Iförr går natt var det strömavbrott o nu inget vatten.. motigt kan man tycka.. men blir det seger i dag så gör dt inget.. får väl duscha i Avesta då..

Hoppas ni slipper lukten av mig sverige

Lunchutsikten

448358-17

Så här vackert hade vi det när vi grillade korv ute idag.. Inte illa va.
Ha en bra dag Sverige

Lika barn leka bäst

Då var det bara att bocka av sakerna och hoppas att man han med allt viktigt idag. Det ser ut som det mesta är gjort.. Eftermiddagen blev en grabb dag med köttbullar o potatismos och tv-spel.. vi var tre helnöjda. 5 och 6 och 36 år gammal.. Kvällen fördrev jag i sporthallen med handbollsdamerna.. bra träning..Känns som det är viktigt med seger borta i Avesta på lördag.. Mitt underbara hjärta tog hand om kidsen och min mor ikväll.. faan hon har ett brett kunnande.. puss o tack ska du ha..Nä nu sussar dom alla fyra ..  Nu har jag bara text-tv kvar att gå igen om och sen tar jag jämten med mig ut på en promenad i blåsten..
Sov gott Sverige

Snart helg

Sitter på arbetet.. Har rast och sen är det bara liiite mer än en timme kvar tills det är slut för idag. Funderar skarp på
att åka och tvätta bilen innan jag åker hem, den ser för täskig ut.. hua

Var ute och gled med Ida på lunchen. Det blev mat istället för gröt till lunch för första gången denna vecka.
Får väl se hur det blir med magen, just nu är den inge glad.. Men bara nån dag kvar nu, gör de fortfarande ont
på måndag så blir det ett besök hos farbror doktorn, ingen jäkla telefontid. *morr*

Ja, kanske ska passa på och röra mig lite på den lilla rast jag har. Lite avis på Snuffs som är ledig.. men men
Over and Out // Puss


Fika e dyrt

Förmiddan har flytit på lugnt och bra.. vi kom ut vid 9.30 och in strax efter 13.. det har krigats och körts snö med traktorer. Det blev även en resa till stora stan i norr.. skulle på guldsmeden åt morsan.. blev en ficka med kidsen hos Brobergan.. Han var nöjd idag.. 141 spänn för att fika.. fy faan vad livet i stan suger..Nu är det målarstuga i köket..
Ses sen Sverige

Undrar hur månen såg ut

Inatt var det tydligen något med månen.. Sa till hjärtat igår att det vore intressant att se men man kan ju inte ställa klockan på 4 för att titta på månen. NÄ.. Men lycklig som jag är så vaknade jag som av en slump inatt och klockan var 04.04 Lite skrämmande är det när man tänker efter.. Så klädd i kalsonger och storstövlarna bara tog jag mig ut på gården och skulle spana in månen.. TJENA vad bra det gick.. Moln över hela himlen.. In och upp till sovrummet och ner i den varma sängen..Men nu har jag sett den lite rostfärgade månen på aftonbladetshemsida..
Ha en bra dag Sverige

Lekande kids

Resan gick kanon.. E4 visade sig från sin bästa sida idag.. torr och fin och nästan inga bilar.. Hade pappan varit själv så hade resan tagit mycket kortare tid.. Men med Kids i åt båda håll så blev det farthållare i... Stadsbarnen har fått känna på friskluften, Ville in men pappan sa ifrån.. faan det är 7 grader varmt och solsken.. LEK UTE!!! Nu är det Burgare i pannan och strimlad potatis i ugnen..
ha en bra kväll Sverige

Europaväg 4 tor.

Ja då var det dax för en ny dag då, I dag blir det Europaväg 4 som gäller, ska lämna byn för att hämta dottern och hennes andra lillebror i Uppsala.. Det är ju sportlov och jag har semester .. är riktigt skönt det , ska inte jobba på en helvecka.
Annars så kan jag tala om att EM-Biljetterna är betald och att man längtar lite till folkfesten i Österike. Med förberedelserna inför stockholm maraton går det förvånadsvärt bra. är strikt med maten under veckorna, fuskar lite under helgerna och löpningen flyter på helt ok.. Det blev 50 minuter på löpbandet igår, 
Dax för frulle.. Ha en bra dag Sverige

Tisdag

Jag (frun) har fått magkatarr.. JAG!?! Missade min första telefontid med läkaren men fick en ny. Beskrev mina krämpor och kvinnan i andra sidan luren säger: -Du har magkatarr! Och så var det med det, ord och inga visor!
Jaha sa jag och gick till Apoteket för att köpa medicin, jag skall nämnligen ha "egen vård" i en vecka. Medicinen består av en vit/ROSA kapsel med små korn i.. ser inte direkt hälsosamma ut :) Googlade lite om magkatarr, resultat:
Besvären kan utlösas av:
- Viss föda. Fet-,salt-,stekt mat samt kaffe och starka kryddor    (skyldig)
- Stress                                                                                   (jätte skyldig)
- Alkohol                  (ett glas rött under hela februari månad -INTE skyldig)
- Rökning                (har inte tagit ett bloss sedan år 2000 trädde i kraft -INTE skyldig)
Symptom:
-
Smärta eller obehag i övre delen av magen        (Men ooooh JA!)
- Tidig mättnadskänsla när du äter                   (knappt ätit på 3 dagar, svårt att säga)
-
Känsla av uppkördhet                      (har ingen aning om vad det betyder men de va så tokigt ord så jag var bara tvungen att ta med det i listav av symptom! hehe)

Har tagit ett av de vit/rosa pillren och de känns faktiskt redan lite bättre. Har just kommit hem från arbetet, Jr har träning ikväll så M är där. Jag och vovven skall ta en promenix runt grannbyn Löten.
Imorgon får vi 3 barn i familjen, FULLT ÖS men ack så trevligt! Ha en fortsatt underbar afton // kärlek


Sjukskriven med grå himmel

Hade ont i magen under hela gårdagen, vilket resulterat i att jag spenderat natten på en vit porslinsstol och nedbäddad i en soffa med magont.. sjutusan, vilken magont... hua! Jr och M lyckades som tur va sova som stockar hela natten... icke jag! Har mest kollat i taket, vilket har resulterat i att jag är HEMSKT trött idag!

Vaknade vid 06 när M och Jr skulle åka till dagis/jobb.. ställde kl till 07.54 för att kunna kliva upp och ringa till jobbet för att sjukskriva mig.
Roligt det där med jobbet förresten, när jag ringde och sjukskrev mig i morse svarar personen i andra änden:
-Vad vill du?!                  :) hehe Nu sitter jag på msn och chattar med tre av kollegorna, vi är TREVLIGA på vårt jobb haha
Nu var det ju lilla Ida som svarade på jourtelefonen, som därmed kände igen mitt telefonnummer och kunde utan problem svara  -Vad vill du?,  kl 07.55 i telefon en måndagsmorgon :)

Tog en morgonpromenad efter sjukanmälningen var klar, vet inte om det var så bra. Attans va det krampade i magen. Vet inte va de är för fel, men som jag beskrev för min älskande sambo: de känns de som tarmvred, jag har aldrig haft det så jag vet inte hur det känns, men om jag skulle förklara hur det känns så låter det som tarmvred.
Äh, det går nog över detta med. Kan inte äta nått för då vrider de till och gör ONT, men jag är ju ivf piggare.. fysiskt!
Annars sover jag mest hela tiden.. Hade önskat att det var sol som igår, då hade jag kunnat sitta ute mot husknuten och
stekt mig i solen.. lyssnat på snön som smälte och droppade ner för taket.. med korsordstidningen i handen och bara NJUTIT :) Men icke.. snorhalt, grått och molnigt med +6 grader.

Har för övrigt lovat min käre far att ägna honom en tanke idag. Äntligen skall den inflammerad gallstenen bort! Hoppas det går/gick bra för dig pappsen!
Nu ska jag ta och laga lite mat.. tänkte att jag ivf kunde få ihop nån matlåda såhär en ledig dag. Puss

Bilder från en dag med korv och snowracer

             - M och grannarna grillade korv för fulla muggar
 - Jr och E åkte snowracer så snön yrde

 - Ibland satt de även stilla...    ... precis som jag och lilla O
                                                                                         gjorde mest  helt tiden :)

Livs kvallitet

När en dag är som idag  så finns det nog inget jag skulle byta den mot.. Soligt och fint några grader + och vi har varit ute och åkt snowracer i flera timmar. Med grannar från Åbroa. Trevliga typer dom där. Vi hade ved med oss och grillade korv och köttbullar och hjärtat försökte göra toast på elden =)..HÄRLIG skulle jag vilja kalla en sån dag..


Lördag

Idag har vi inte gjort mycket! Jr var mycket bättre igår när jag kom hem från jobbet, men dock sliten efter sin magsjuka. Bara låg och ville inte äta nånting.. sen slocknade han i soffan och fick sova i vår säng.
Imorse blev det sovmorgon med hela familjen, tok mys och gud så skönt!

Jr va pigg som en lärka, men efter gårdagens magsjuka fick vi lov att hålla oss inne. Har tvättat alla sängkläder och hela övervåningen. Jag och Jr stor städade hans rum, som de stod i tidigare blogg så såg de ut som en bomb slagit ner i rummet. Men nu är det dock någorlunda sorterat i lådor och man ser golvet :) Tror Jr uppskattar det oxå :)

För att se världen lite och få lite luft har vi tabit en liten tur med bilen.. åkt runt och kollat lite här omkring och kastat glas i container. De är väl i stort sätt allt som hänt idag. Ikväll har vi ätit god mat, jag och hjärtat.. fläskfilé, stekt potatis, sås och rödvin.. Jr skulle äta framför Bolibompa, kl är snart 20 oc maten ligger fortfarande på tallriken.. men de går framåt , sakta men säkert :)

Ska snart hälla upp godis och nötter i skålar, duka fram och krypa ner i soffan med familjen så ska vi mysa i vardagsrummet prytt med levande ljus framför melodifestivalen.. tok mys!

Det räcker med att vi bara är,
för att Jag ska inse hur lyckligt lottad Jag är
Ha en underbar kväll, för det tänker jag ha. Puss


En lång dag

Gud vad seg man blir av att bara vara inne och inte göra något.. förutom tycka synd om Jr då.. Vi har tillbringat mestadelen av eftermiddan i sängen med en hink framför. Astrix,Shrek3 och Robotar har vi hunnit med i dvd form.. och sovit ibland.. och Jr har spytt så fort han har druckit något.. men det verkade ge med sig nu mot kvällningen. Han fick behålla några klunkar cola nu.. Frågan nu är väl inte OM utan NÄR börjar jag spy då???
Godnatt Sverige


Fredag - vardagens sista dag

Sitter på jobbet, började inte förän 9.45 idag.. skönt att spendera morgonen med Jr och kärleken.
Skönare blir det imorgon då jag slipper åka iväg för att jobba och bara får va hemma och trivas o må bra.

Frågade hjärtat om vi skulle till gymet imorgon och sen bada ihop alla 3, bara för att göra nått familjärt (hur de nu stavas) Men nu har Jr gått o fått magsjuka, stackarn! Får se om det blir en lugn helg hemma istället då, lika härligt de! Har fått tårta på jobbet idag, då vi tillsammans slog samtalsrekord! Mums! Prinsesstårta är fruktansvärt gott!

Måste ju skryta lite om mitt personliga rekord oxå :) 89 samtal med en after call tid på 17sek.. de är bra! *Bra Linda* hehe 

3 timmars arbete kvar.. pust.. men men, ringer inte så fasligt i idag och jag har korsordstidningen med mig :)
Gud vad jag ser fram emot helgen nu... snart så.. snart.. håll uuuut :)



Just ja, fick jätte vackra rosor av min älskling igår. Blev sååå glad :)
Kanske lägger upp en bild senare.
 Tack mitt hjärta!

Magsjuka råder

Jr har magsjuka.. Stackarn spydde när vi åt lunch.. .. sover och susar sött nu..  Och pappan tvättar ..

Datorfri

Igår hade jag en helt datorfri dag, det händer men är inte så ofta nu förtiden.. Det var jobb och handbollstävling som gällde igår.. Jobbet gick kanon men Handbollen kan man inte säga att det var någon höjdare.. Torsk med 10 bollar mot HK MIttdalarna.. Vi fick fan inte in bollen i mål.. skapade bra lägen men satt inte ens bollfan på mål och då vinner man inte matcher.. Nu var det nog om det .. Glömde förlusten fort när jag kom hem.. hjärtat fick rosor och jag fick nåt annat...
Dagen skall tillbringas med JR.. Blir säkert fika på knöttas och det skall springas på löpbandet.. Sen ska vi städa jr:s rum kommer ev. en bild senare.. ser ut som en självmordsbombare gått in och gjort sitt där..
Ha en bra förmiddag Sverige

All kärlek

Idag är det Alla Hjärtans Dag.

Jag har inte köpt någon ros till någon och har inte fått någon heller.. Är inte livet rättvist så säg? ;)
Tänkte ta tillfället i akt och skicka en "cyber" kram till alla nära och kära.. Tänk va lämpligt allt är nu för tiden :)




Åt thaimat igår.. och JESUS vad gott det var! Njöt varje tugga och även när jag åt resterna idag, mums!
Nu sitter jag här på jobbet och stinker vitlök :) Ringer som tusan på arbetet idag, påminnselsestängningar..
det är inte bara nöjda kunder som ringer in dagar som denna.. men men :)
Har ivf tagit personligt samtalsrekord idag.. tjooo vad jag är bra! :)

För övrigt så nalkas det som sagt date med Mörtsellskan i afton. Tror att en saftig köttbit med ett glas rött stod på
menynen.. eller var det en Tuffing med en flaska MER?! ;) Den som lever får se.. hehe
Handboll skall det kollas på ikväll ivf, och Jr kommer han med så de blir fullt ös med bus :)

Känner mig rastlös, speedad, kär och lycklig

Jobb men glad ändå

Ännu en dag börjar ta slut.. Men sådana här dagar är det nästan synd att dom tar slut, Solen har lyst och himmelen har varit blå.. det är så vackert.. enda man kan klaga på var att man jobbade men det blev en sväng i solen ändå.. 30 minuter på bänken utanför jobbet är skönt..
Dagens lunch bestod av köttfärslimpa med fetaost och oliver givitvis utan sås.middag blev en delikat kycklingsallad. Träningen var det så där med idag, sket helt enkelt i promenaden kvart i fem i morse. Låg hellre kvar och kramade på hjärtat till kvart i sex.. Det blev 20 minuter i trappmaskinen på jobbet och 10min bålträning.
Nä nu har jag inget mera att förtella idag.. sovgott sverige

Laddad :)

Sitter på jobbet med halsduken virad runt ansiktet, skorna ligger i en hög på golvet, jag har fötterna/benen i kors på stolen och jackan lagd över benen och fötterna, huvan från munkjackan är dragen över huvudet med mitt headset under.. Ute blåser det stormvindar, fönstren i vårt rum och även nöd dörren känns lite VÄL otäta och det viner i hela rummet. Kollegan T förklarade ljudet just som en blåsorkester... det är KALLT!

Tur att tanken om vad som väntar kan värma mig något :) Jag känner mig laddad inför ikväll och kan inte låta bli att små le. Hjärtat åker på träning och jag ska ha hemmakväll med mig själv..  Planerna ser ut som följande:
- slutar jobbet kl 19. Ska då åka till Thai restaurangen här i Shamn och köpa den maträtt jag längtat efter såååå länge. En kollega åt den för 2 veckor sedan och sen dess kan jag inte släppa tanken på att jag oxå vill ha!!
Kyckling med vitlök,basilika och chili med ris.. Nr 7 har jag även fått infon om att det är :) *mums*


- efter att ha hämtat maten tar jag racerbilen genom Segersta skogarna mot Kilafors. Där stannar jag till för att steka min blekfete hud i solariet och därefter duscha hett.

- åker sedan hem för att slänga på mig min underbara morgonrock jag fick av min underbaraste i julklapp, värmer på maten och tänder under tiden några ljus, slänger mig i soffan med mat och morgonrock för att NJUTA...
ÄNTLIGEN får jag sitta och titta på Greys Anatomy på min egen tv. SOM JAG LÄNGTAT! :)



ÄNTLIGEN har jag lyckats fylla på vårt Boxer kort och vi har nu fler kanaler än 1,2,4 och 6. Trodde att det skulle vara svårare än vad det har varit att leva utan Kanal 5 -men de har gått bra. Har bara saknas Greys, men nu.. nu är lyckan TOTAL! Pust, över en timme kvar till lunch.. kämpa.. ;)

Imorgon blir det sällskaps-eftermiddag med Mörtsellskan. Slutar 18, sen åker Idisen med mig till Bollnäs för en romantisk kärleksmiddag såhär på Alla Hjärtans dag -en dag som nån tryckt in i kalendern - för att sedan heja på sambons damer som skall kasta en handboll i motståndarlagets mål. Lycka till flickor!

Vill förövrigt ta tillfället i akt att be om ursäkt till min lilla Snuffs - för att jag skrattade igår när vi kämpade med att få upp speglarna på väggen.. när de sprack, när svetten rann, när du skar dig på handleden och när allt bara j*vlades! Tycker du var duktig som hade tålamod att få upp spegeln jag tjatat om. Puss på dig hjärtat

Spegel, spegel på väggen där

Ja då har man gjort veckans Timell.. Alltså varit händig och gjort saker i hemmet.. Spegelväggen kom upp i STORA garderoben.. Men ska säga att jag inte klarat det utan söt.
Nä nu ska vi hoppa i säng.. söta drömmar till er alla

Ingen trängselskatt

Det blev 7,7km idag på löpbandet.. och lite bålträning i gymmet.. mycket kan man säga om att bo på små orter men trängas i gymmet behöver man inte göra.. inte en enda träffade jag på där under mina 90minuter som jag var där..
Kaffe stunden på Knöttas var därimot välbesökt idag.Knöttasgubben var så klart där, Danstanten han ta en snabb kaffe. Puma given och så dök en tokig MFF upp.
lunchen blev en riktig höjdare, Mexikanskburgare med salsa på 83:an . starkt o svingott..det var hemmagjorda biffar med jallapeno och paprika i..
Nu ska jag ladda för VM-Guld i tv soffan.. HEJA SVERIGE!!!!!!!!!!!

Jag VILL ha!

TITTA vilken sötnos!!



Tänk så lycklig jag skulle bli om denna lilla sötsak låg
i en röd liten kartong på torsdag  :) //    kvinnan


Kyligt

Sitter här i ett kyligt Hallen nu -6,4 och smackar i mig en delikat frukost vid datorn. 1st blodgrape, 1st banan, 1st päron och ett ägg.
Vet inte vad jycken gjort inatt men han ligger heltslut på sin bädd, han vänder sig på rygg o drar upp tassarna så man kan klia han på magen när man går förbi men mycket mer aktivitet är det inte på han.
Hjärtat har tagit bilen till kusten för ännu en dag på jobbet och själv så ska jag masa mig ner till människobyn och gå på gymmet.. Ha en bra förmiddag och så kan jag tala o att grapen var sur som faan.

Sol och Träning

Då börjar denna dag närma sig sitt slut. Måste säga att det varit en ganska bra dag, solig och vacker och träffat trevligt folk.. vad mer kan man begära.
Blev inte så lång löpning som jag hoppats på idag men å andra sidan så har det blivit två promenader idag.. Så det känns ok.. Det var nog början på det nya som startade idag, Var nämligen på gymmet med hjärtat idag, om fem veckor spelar vi sista handbollsmatchen och efter det så blir det honey och jag som ska träna..ser fram mot det faktiskt
Nä nu ska jag ta och smyga upp till den sussandeskönheten.. Så hoppas jag vakna med glada ögon i morgon med.

Kram o godnatt på er

10miljoner = tribbel PUCKO

Att anmäla sig till olika tävlingar och tv program är roligt! Roligare blev det när de i fredags ringde från Kanal 5 och sa att Jag vunnit tävling på den angivna kanalen. Blev så chockad att Jag inte lyssnade på vad kvinnan i luren sa och uppfattade heller inte vilket program det gällde.. Hörde bara att Jag kunde bli miljonär ;)

Lät helgen smälta nyheten för idag återkomma till kvinnan på Kanal 5.  Ringde för att fråga vad detta egentligen gällde och hur det skulle gå till med alltihop! *yrboll*
Tydligen är de så att de är publikplatser jag vunnit.. 5st.. och sedan skall publiken sitta med mentometerknappar och svara på frågor för att sedan slå ut varandra och hamna i duellen på scenen, DÄR kan man vinna 10miljoner.

Blev så ställd när de sa att Jag skulle behövde tävla på de där vistet för att bli miljonär.. herre gud, Jag som tänkt att Jag skulle bli satt i rampljuset direkt och att de skulle slänga pengarna över mig.. men icke :(
Tänkte inte på möjligheten att -har jag vunnit mig såhär långt kanske jag även kan vinna mig ner på scenen och 10miljoner.. Jag eller nån av de 4 vännerna Jag fick ta med mig.. nej nej.
Jag tackade nej till erbjudandet.. Mer vill Jag inte säga, annat än PUCKO!!
Om inte annat kunde det ju bli en tokmysig dag för mig och mitt hjärta i Sthlm, men inte ens det tänkte jag på när jag tackade Nej.. utan jag bara sa blankt nej. Gick tillbaka till min arbetsplats, berättade för min bordsgranne T vad som hänt och hon bara glooor på mig.. Då kände jag det igen.. PUCKO!!  Och om inte detta vore nog så får jag sms av min käre sambo med texten: -det är ok, visst har vi råd att tacka nej till 10mille. kram = TRIPPEL PUCKO

Ja, tänk så mycket som kan hända en vanlig måndag såhär på arbetet! :)
Lunchen är slut och arbetet kallar.. När jag kommer hem skall vi springa, hjärtat och jag :)


Äntligen måndag

Då var det en ny vecka då igen.. härligt.. sommar o semester kommer närmare och närmare..
Igår var det handbollstävling i Enköping. Vi fick en pinne med oss och det var riktigt bra.. serien är äckligt jämn.. det är viktigare nu att inte förlora än att vinna.. sjukt.. vi ligger 4 men det är bara 2 poäng ner till 11plats och där åker man ur.. tufft..
Morgonen började med att man låg och tittade på den nakna sambon i morgonljuset.. tycker om dig hjärtat.. men sen ringde farsan och ville ha hjälp att få ner bilen till verkstan för service..
Det blev kaffe på knöttas med SG sen promenad hem i underbart vinterväder..  Med miss lee i lurarna..Nu laddar jag för lunch

Helgen mys och morgonpromenad

Fredagskvällen blev till en lugn hemmakväll med soffmys! Åt en jätte god exotiskplanka -och nej, den är inte köpt utan "hemma gjord" :) På lördagen hände det dock lite mer..

..Efter att karln i huset spenderat dagen på sitt arbete och kvinnan i huset på sporthallen i Bollnäs -tittandes på handboll med sina vänner, var det dags för en mys middag på Café 83 här i Kilafors. Jätte god fläskfilé rätt, med rödvin/pepparsås, bea och klyftpotatis. Tok gott! Verkligen att rekomendera!

Efter middagen åkte vi hem och förberede fruktsalladen vi skulle förse kvällens gäster med, de blivande föräldrarna Pia och Johan! Tittade -till Lindas förtjusning -lite på schlagern medans vi njöt av fruktsallad med marsansås. Sedan var det dags för sällskapsspel. Efter lottdragning blev det tjejerna mot killarna i spelet - Så det kan låta.
Vi fick de av pappa Björn och Ingrid i julklapp. Var riktigt roligt spel! Trodde man skulle behöva sjunga mer än vad man behövde, räckte ju med att nynna eller mumla fram nå ljud! Det var en jämn kamp som tjejerna till en början såg ut att vinna men killarna fulspelade på slutet och tog till sist hem segern.. *vi tar dem nästa gång Pia*


Idag nalkas handbollsmatch för Hällbotjejerna i Enköping som vi ska iväg på. Bussen går inte förän vid 12.30 så vi har tid att ta med lite söndagslunk här på morgonen! Har tagit en morgonpromenad upp till Kilafors. Nu sitter M och ror på vår kära roddmaskin medans jag själv sitter här och skriver.. Hur var det M skrev igår.. livet var rättvist?! ;) 

Lite orättvist

Sambon susar sött i sin säng men jag sitter här yrvaken och försöker hitta motivation att ta mig ut till bilen.
Det blir nog en bra dag på jobbet trots allt, jobbar med Alfta och och lillarbrå så man får väl lära dom hur kortleken ska användas.. Imorgon har jag semester.. sov gott era jäkla lyckostar..

Året började med ångest

Det var inget undantag i år heller, nyttår och ångesten har sakta kommit krypande över mig.
Men det var inte som det brukar vara , nu hade man inte druckit för mycket sprit, inte bränt på tok för mycket pengar.. Nä inget sånt iår..November och vad gör man. Jo ,jag anmäler mig till stockholmmaraton men jag börjar inte springa.
Där har ni min ÅNGEST 4månader kvar jag väger 115 pannor och mitt andra löppass som gick av stapeln idag blev 5,6km.. 42195-5600=36595meter har jag kvar tills jag ska vara i mål den 31maj..
HJÄLP!!!!
Men nu är löpningen igång , maten är reglerad men hur faan ska det här gå till .

Välkommen till min nya blogg!

Detta är en blogg om hur livet går sakta men säkert framåt i Hallen och hur vi lever .


RSS 2.0