24 timmar kvar

Klockan 14.00i morgon är det start utav stockholm marathon.. Jag tycker det är lite för varmt och kanske lite för varmt.. Men en härlig upplevelse ska det bli.. Ska försöka komma lite längre iår än för fyra årsen.. då blev det djurgården klar löpt på andra varvet. dvs 2,7 mil drygt..

Ut o heja sverige.. jag kommer att behöva er

Bröllopsyra

Ännu mer bröllop på G.


Fick förfrågan ikväll om att hjälpa till på barndoms-kompisens-storasysters bröllop och SJÄLVKLART tackar man Ja till denna trevliga händelse. Den 26 juli är det dags.. Jobb för kärlekens skull ;) *poetiskt värre*
Bara EN vecka kvar till grannfolkets bröllop och därmed 3 veckor kvar till nästa bröllop.
Detta kommer att bli en UNDERBAR sommar - de är jag säker på.

Imorgon skall jag få utbildning på mina nya arbetsuppgifter gällande mail/chat - spännande!
Ser SÅÅÅ mycket fram emot att få lite förändringar i arbetet. På måndag kör vi igång.
På tal om jobbet - de är ju för härliga människor som sitter i den byggnaden alltså. I fredags så "råkade" jag internet shoppa 3 par skor (www.skopunkten.se  - ta 3 betala för 2, gratis frakt!)
Och sen på lördagen när jag och Ida gjorde stan så hittade jag ju även där 2par skor som jag köpte. Igår var det dags att hämta ut de skor jag beställt på webben. Var inga som jag kunde / ville / hade råd att behålla - då slog snilleblixten till - Istället för att returnera skorna tog jag med dem till jobbet och tänkte att kanske nån där behövde nya skor. Jag kom in på jobbet 07:45... kl 07:57 var alla 3par sålda!
GUD SÅ SKÖNT och tänk va kul för de som fick nya skor - nog inte va de räknat med en torsdag på jobbet ;)

Imorgon är det oxå dags för tripp till STHLM. Varmt skulle det bli - skönt och trevligt!
Jag må hitta en brun kofta som jag kan ha på bröllopen i sommar. Jag MÅSTE - kan inte ha en smal axelbandad klänning, de går bara inte.. må ha nått över som täcker fläske!  


  1 månad kvar till semster - Småland - jag längtar
 
Puss                 God natt               Trevlig heg


 


Mycket på kort tid

Första halvan av idag är gjord.. Vi har druckit kaffe på Knöttas, Ätit lunch på 83an , Hälsat på folket på andra sidan bron och så har vi hunnit med att klippa gräsmattan.. En ganska bra dag, för solen har ju varit så där härlig hela dagen..  Angående dom där metrarna som ska göras så kom jag underfund med när jag klippte gräset idag.. Det tar ju drygt två timmar att klippa hela gården med handjagarn..att det blir ju ganska bra träning när jag klipper och det har jag ju gjort minst gjort två gånger i veckan nu ett tag.. så jag är ju hyffsat tränad ändå.. mindre ångest just nu.. det är ju bara 42195 meter

Sol , sol , sol du underbara sol..

Strålande .. Så vill jag sammanfatta denna dag..Barn passningen  gick bra . Hon är ett riktigt litet charmtroll.. Det har varit härligt ute idag.. det blev en fika med jr hos brobergar´n.. Sen när vi kom hem så blev det grillade hamburgare på grillen här hemma.. det slår till o med McD´s ostburgare..  Bacon , fetaost, räksallad och färsktomat.. så ska en burgare vara.. Inte nyttig men ofantligt god.. Nu har jag bara tre arbetsdagar kvar att jobba innan semestern.. Fredag, onsdag och torsdag.. sen fem och en halv vecka ledigt..
Lördag blir det självplågning utav den högre skolan.. 42195meter.. Stockholm marathon. Jag är inte direkt i form för det men jag ska ta det som en kick off till mitt nya liv.. återkommer dom närmaste dagarna om mina ångest tankar över dessa metrar..

ha en bra kväll Sverige så ses vi i solen i morgon

Just ida mår jag bra , just ida är jag stark

Kenta denna gigant som framförde dessa underbara rader .. Men det är rader som stämmer ganska bra idag, för Jr och jag är på väg upp till Bollnäs för att vara barnvakt åt lilla sessan Ida.. Päronen jobbar o lilla sessan vill ju vara med dom bästa ...Så Ida se upp för nu kommer  vi..

Ses i solen Sverige

Hemsöborna gick hem

Det gick. Jag skall i juni börja på chatten / mailen
Nu blir det  ivf liiiite förändring i arbetsuppgifterna.
Det kan va/bli trevligt - omväxling förnöjer


Jag är yr. Mår skit. Hela kroppen känns som gummi och de liksom
hettar inne i kroppen på nå vis hehe
Yr är jag ivf.. Snart bara 1 1/2 timme kvar. Andra dagen med 8-19 pass i rad..
tär mer än vad man tror.
Jag längtar tills min kort-dag på torsdag

Upp o hoppa ligg inte o dra dig

Då har man vaknat igen då.. Dags för en ny dags slit.. Har bara fyra arbetsdagar kvar sen är det semester.. ska bli så skönt..

Ha en underbar dag i solen Sveige

Då börjar helgen ta slut

Det har varit en kanon helg.. Jr och jag tillbringade fredag och lördag fm i Hudik.. Cupkommunals gruppspel gick där och jag var där och slet lite åt fotbollsförbundet.. Vi sov på malnbadens härliga camping.. Tips för någon om man ska semestra i sommar.. Det var strålande sol och ganska bra fotboll .. Sen blev det fullfart hem därifrån i lördags och direkt upp på Stenvallen för att se derbyt mellan Hällbo och Kilafors.. Kryss blev det.. Ingen vidare fotboll.
Väl hemma igen så fick grillen krypa fram och se till att fläskfilèn blev så där underbart god .. Sen blev det lite blandat på tvn.. Speedvay så länge jr var uppe och sen så sappade vi mellan tråkschlagern och American pie..
Idag har vi firat.. Först mor nere i Kila sen Svärmor i Bollnäs..
Har även hunnit med 2/3 av gräsmattan med gräsklippan också.. Kanske hinner det sista innan läggdags..

Nä nu får ni ha en bra kväll sverige

ljuvlig fredagskväll i Hallen

 - pussats med katten
 - tagit promenad med hunden
 - njutit av det fina vädret
 - kollat på mina vackra vänner i tidningen

Men nu blir det andra bullar. Nu ska jag till min käre vännina Ida och leka. Undrar just vad vi ska hitta på. Puss

en timme

en timme är kvar på arbetsveckan. Det är strålande sol utanför fönstret. Jag vill hem.. eller ivf va ledig och sitta ute.

Det blev inte som de va tänkt denna veckan, så är de väll alltid - ingenting blir som man tänk sig.
Mannen och Jr är i Huddik halva helgen och jag blir hemma med djuren.
imorgon skall jag och Ida oxå ta en tripp till Huddik. Hälsa på min käreste, fönstershoppa och hälsa på Idas far! :)

Åhhh vad jag vill va ledig just nu. På måndag och tisdag har jag lovat att jobba 8-19.. de va ju dumt ;)
Men jag jobbar kortdag de andra dagarna, ivf torsdag (14,45) så de är nog ok.

oj så tiden går.. nu är det bara 45min kvar tills jag slutar. Tjoooo! Ut i solen! Jag vill sitta i solen och steka mig som för nån helg sen.. guuuud va skönt de skulle vara! :) pussen

Äntligen helg

Då har äntligen fredagen kommit då. Ska snart åka upp och hämta lilleman.. Sen blir det hudik och lite sysslor för fotbollsförbundet ikväll och i morgon.. Jag tror att vi ska sova över.. Känns inte som vi orkar åka i mellan .. ska ju vara på plats redan kl 8 i morgonbitti..
Igår kom matchbiljetterna till fotbolls-EM.. Nu känns det riktigt.. Ska bli så Jäkla roligt att åka.. Vad gör fem nätter i tält mot när man får vara där på festen..Gösser är väl en österikisk öl.. Den ska jag nog prova när jag är där nere.. Någon som känner till någon annan österikisk öl ??? 

Ha en bra dag sverige

Slö o slapp

Det har verkligen varit en slappar deg idag. Tog en promenad ner till knöttas och drack lite kaffe på förmiddagen sen så blev det en promenad runt kila och titta på folk.. Lillebror och lilla I kom förbi och vi har slappat på golven och bara lekt..  Och tillslut så blev det soffan och Temposträckan på Girot.. Nu har Honey kommit hem efter jobbet..  Nu ska jag äta pannbiff med lingonsylt.. Ha en bra dag Sverige

Filmtips!

Första dagen på arbetsveckan är avklarad!
Blev en dag på 2nd line men det gick bra ändå. Ingen magkatarr känsla idag ivf ;)   
Har lämnat intresseanmälan för att sitta på vår "chat kundservice" när den kommer igång i juni.. fick göra nån form av skrivtest idag. Skulle på 3min skulle så långt jag bara hann på August Strindbergs text "Hemsöborna"
Skulle alltså skriva snabbt och stava rätt. JÄTTE lätt när man såg klockan rinna på och texten var på gammelsvenska.
Ja herre gud, fick ivf ihop till 5 stavfel och hade ett snitt på 200 tecken/min - vilket resulterade i betyget: Mycket bra, med en procent poäng på 96%.  Jag får väll vara nöjd med det blev jag tillsagd.

Snart är det dags.. om bara någon minut skall jag köra iväg min käre bil. Nu skall kamremmen bytas. Spännande ;)

I helgen kanske det blir en natt på hotell i Huddik.. kan bli mysigt
Och nästa helg blir de att glida fram på gatorna i Stockholm. Kan nog bli bra det där - om jag hittar nån som kan roa mig medans mannen skall springa med flera hundra andra dårar längst gatorna i storstaden.

Kl 21 på kanal 9 är det en bra film.. LADDAR 49.. veckans film tips! Jag har bokat tvn och OJ vad jag ska gråta..

Djursjukhuset

Då var solen utnyttjad för idag, Hela gräsmattan är klippt det tog ganska precis två timmar idag.  Jimpa ringde och undrade vad jag hade för mig.. och det är ju inget.. så nu ska jag följa med han till Uppsala för att hämta hans Jycke som dom akut fick köra dit i lördags.. Har aldrig varit på ett djursjukhus förut så det ska bli intressant..

sing a long sverige

Solsken

Äntligen skiner solen i Hallen igen. Efter flera dagar utav snö och regn så ser man äntligen den blå himlen och dom Elfsborgsgula strålana.
Honey börjar inte förän 10.30 idag så förmiddagen slog vi ihjäl i sängen.. så skönt med sovmorgon.. undrar när jag sov till halv nio sist..
Efter förra veckans långa arbetsvecka så ska jag bara använda dom här två lediga dagarna till att slöa och slappa..
Vi såg björnen i går kväll, en stor björn som gick och åt ute på en åker.. Det blev en löptur sent igår kväll med han på andra sidan bron och han som bor på fel sida om vägen..  Skoj och skönt
Nu ska jag till Knöttas och dricka kaffe med farbröderna

Ha en bra dag Sverige

Upp o hoppa

Var till Volvo på Frida idag, Gillar många av hennes låtar dom är riktigt sköna och det måste jag säga att den tjejen är oxå.. på sin rullandeskånska fick hon bra fart på alla kidsen där inne..Var dit med en patient hon var glad och jag kompade ut när vi kom därifrån.. så skönt ..har blivit nästan 70timmar den här veckan.
När man  kom hem så har Honey verkligen varit enorm.. Hon har städat , tvättat fönster och kläder , bytt gardiner och gjort om på våra toaletter.. så bra blev det..
Vi drog iväg till stigsplace och inhandlade saker till middagen. Tacos som jag faktiskt hjälpte till med. Honey tog köttfärsen och jag fick leka med kniven.. Hmm.. Konstigt det där , nu förknippar man den mataffären med en snubbe som heter Stig när jag var liten och man samlade på klistermärken så var det lite coolt när det kom nya Icanders gubbar..
 Undrar om jag får med mig Honey ut och titta efter björnar, dom har sett två stycken igår och i morse bara 2-3km härifrån huset..

Ha en bra kväll Sverige..

Vill inte

Det snöar ute.. FY FAAN!!!!

Välkommen

Johan och Pia har förvandlats och blivit mamma och pappa.
Helt plötsligt över en natt.
Coolt! Riktigt cool

JÄTTE grattis till Er dotter önskar vi i Hallen

Slit o släp i trädgården

Idag har det varit familjedag i trädgården, vi har rensat och lagt bark på buskar. Klippt andra halvan av gräsmattan och nu så ska nog grushögen få flytta också..
Igår hade jag SÅ kul.. Spelade fotbollsmatch med Landafors B-lag. Så himla kul var det.. Lyckades till och med hålla nollan, Vi vann med 2-0 mot Bogården. Men det känns idag att gubben är gammal..Är öm i hela kroppen,
 
Ha en bra eftermiddag Sverige


Nya toa stolar

Det var en härlig dag igår, Hantverkarna kom efter lunch och vi har nu två nya toastolar och en fin duschkabin med en blandare som går att ändra vatten tempraturen med.. På kvällskvisten kom folk från andra sidan över, vi tände grillen och umgicks.. trevligt..
Idag strålar solen och vi ska nu försöka få i oss lite frulle.. I ett svagt ögonblick häromdagen så lovade jag spela fotboll idag.. suck .. vill nog inte.. men har ju lovat..Div 7 match mot Bogården..
Kan kanske bli en klippning utav gräsmattan oxå..

Ha en bra dag Sverige


SOL, SOL, SOL

Vilken underbar dag vi har. Har varit ute och pysslat lite på gården, tagit bort högarna som Honey krattat i hop, myst på filten i den härliga solen med tjejerna från andra sidan bron. MEN inte faan har då rörmockarn kommit än.

fortsätt skina sverige

Äntligen helg

Då har jag gjort mina två dagar på jobbet för den här veckan.. Dom är bara två men idag har det varit segt.. Det blev visst insättningsstopp på jobbet , Så nu ska vi gå kort när det är folk ledig eller sjuk.. Många på jobbet som tycker det är jobbigt så stämningen är inte på topp.. Fast själv skiter jag fullständigt i det.. det är ju bara ett jobb.. Jag ser till att göra det jag ska när jag är där och så sköter jag mitt eget liv när jag går därifrån..  Men ljusningen kom i riktiga livet .. Jag har jr med mig hem.. det är ju så bra det bara kan bli.. en vecka med topp.. Igår cyklade jag till jobbet.. 1timme drygt tog det.. Kronans oväxlade fick det bli.. lite seg uppför men störtskön att sitta på.. Det var lättare hem .. kan vara för att jag är morgontrött eller så beror det på att jag åker söderut då..  Undrar om dom förbannade hantverkarna kommer i morgon och byter våra toastolar och sätter in duschkabinen, Dom skulle ju varit här i tisdags men inte då heller . Första gången dom skulle kommit var ju för tvåveckorsen i morgon.. .. ska bli intressant o se..

Ha en bra kväll solskensverige

En torsdag som alla andra

Jobbar. Det ringer på som bara den men jag har lunch - skönt
Idag blev de röda fisken, och underbart sköna kollegan M tjatade som vanligt om en "recept blogg" som vi skulle skapa för att kunna ge tips, inspiration och idéer till varandra. Snabbt, Smalt och Billigt ska maten vara.. hm.. de blir väll en gurka som man får dela på eller nått hehehe
Jag har fått en rosa ballong vid min plats, fick den idag när jag sålde ett ADSL - det var fint, fint med rosa.

Ikväll kommer Jr till oss igen och förgyller vår vecka.

I helgen vill vi göra nått skoj - Furuvik hade inte öppnat än, nån som har nått annat förslag???!!

Pia och Johan har fortfarande inte klämt ur sig nån bäs. Men Lena kommer ivf hem i helgen.
Hade för övrigt FIN främmande i veckan, tvillingarna Helin kom på besök! GUD så trevligt och skönt de va att se Er!

Nä, annars har jag inte så mycket på hjärtat.. Jo, just ja! Nu är det dags igen...
20 maj är det dags för kamremsbyte på bilf*n! Den glada överraskningen blev att det blev MYCKET billigare än
vad jag först befarat. Tjooo! Snuffs fixade tid i Kilafors så jag får ta mig till Shamn på nå annat vis, men de löser sig. Skönt att ha detta gjort innan semestern. Så nu får alla smålänningar se upp för Seaten ;)

Lunchen är slut.....                          Puss

Förmiddag i människobyn

Då var man hemma efter en förmiddag i människobyn då.. Var tvungen att åka dit för att laga glasögonen.. dom gick sönder i lördags när jag hängde tvätten ute.. Inte bra att göra sånt.. Så då har jag till Lindas stora glädje haft mina armebrillor på mig.. Det är lite skrämande att dom inte är helt ute nu för tiden.. Fikade och mös lite med ida och pappan..
Ikväll tror jag att det blir lite fotboll i Mohed för min del.. Imorgon kommer dom förhoppningsvis med våra nya toastolar..
Ha en bra dag Sverige och så kan jag meddela att det är en månad kvar tills jag går på sommar ledighet..

Första helgen i maj

Spenderade några timmar av dagen med fröken Mörtsell igår, lördag  - mycket trevligt!
På kvällen skulle vi grilla, åkte till ICA för att införskaffa mat och hittade där delar av familjen vid Åbroa. De skulle oxå grilla så vi slog i hop våra grillningar - även det MYCKET trevligt och SÅ GOTT det är med grillat!!! herre jesus!

Kvällen avslutades med en tv sänd konsert med vår allas favorit - Dolly Parton - the one and only

Idag är det söndag och mannen är på arbetet.

Jag började min dag med att äta frukost ute i solen (det var dock ingen sol när jag tog bilden)'

Jag fortsatte med att kratta - puh vilken stor tomt vi har när man tänker efter


Skrållan gjorde mig sällskap under stora delar av tiden och ibland tog vi en välförtjänt paus i gräset
 


Bestllällde för övrigt linser från lensway.se inför sommaren igår. 500kr billigare för EXAKT samma som jag har / haft
Kanon bra tyckte jag! Värre blev det när jag insåg att jag måste byta kamrem på bilen om 400mil.. *aush*
- Nån som vet nån bra och billig som kan byta kamrem, var inte rädd för att säga till!!!
                                                                               Puss





                                                                                                                                                              




Livet som bildgåta

Klämdag idag, men vad gjorde det.


Dagen började med arbete på   
Där hade några "trevliga kollegor" på bygget, som haft sin kundtjänst öppen under gårdagens röda dag, roat sig med att sno vår egna kaffebryggare som en i vårt rum varit snäll och tagit med sig till arbetet så vi kan göra / dricka gott brygg kaffe, som vi skramlar pengar / tar med kaffepulver till, istället för att betala 2kr till snuskigt automat kaffe.
Heeeelt plötsligt hade "kollegorna" slutat att använda sina små chip till kaffeautomaten och säkert tyckt att de var mycket trevligare och billigare att rent ut sagt stjäla vår kaffebryggare (som för övrigt står i en helt annan del av byggnaden än där vi hittade den idag) och dricka upp de kaffe vi själva tagit med oss!

GAAAAH jag höll på att brinna upp av galenskap idag! Men helt allvarligt, vad är det för fel på människor??
Efter det gjorde jag stan med Jennie K från jobbet - the one and only. Hittade mest saker åt karln o hunden..

Kvällen blev hemskt lugn. Spenderade en timme med

Efter tv tittandet tog vi oss ut -  
 
  jag och    Alvin på  kvällspromenad

 lämnade vi hos mor igår. Men innan det hann vi med lite   i ån

                                    - vi fick dock bara 3 pinnar på kroken! *alltid nått* ;)


 hoppade i säng tidigt i afton *lite krasslig*
Ska gå upp och ge honom en - 


God natt alla glada. puss

Kase , smällare och mouserandevin

Då var det första maj då.. sista april blev trevligt. Vi var till Honeys gamla barndoms by Freluga.. Stor kase och en massa smällare och raketer precis som det ska vara.. Mysigt och trevligt.. Vi hamnade hemma hos konstnären där man blev bjuden på lite vin.. Vilket farsinerande hus, det är en gammalskola där alla rummen går i helt olika stilar.. det är verkligen häftigt fast en lite underligt... Dom senaste dagarna har man nästan oavbrutet ägnat i trädgården.. så skönt att vara ute i vår solen.. Jag för en aktiv kamp mot brännäslorna det här året..

Ha en bra demonstration idag Sverige

RSS 2.0