Snart slut på april

Helgen var allt annat än lugn.


Det var barn, främmande, tårta, kakor, disk, dekoration av uteplats och trådgård, shoping, promenad, vitsippe plockning, pizzabak, tv tittande, presenter, dammsugning mm mm 
 
Blod Svett och Tårar är tre passande ord till denna ovanliga och omtömlande helg. Det har varit bättre..
I morgon är det sista april. Jag jobbar medans grabbarna är ledig. Föreslog grillning på vår nya stora fina grill innan vi åker till kase i Freluga - vi får se hur det blir. Hoppas på soligt väder och leende läppar

Imorgon skall Pia och Johan bli föräldrar.. det är stort.. coolt men lite nervöst! Ida skall ju bli mormor ;) hehe
Nä, nu måste jag gå tillbaka till arbetet. Yoghurten är uppäten. Puss


Vilken jävla skitdag

Är helt slut med mig nu.. knappt sovit en blund inatt.. sur , trött och grinig hela förmiddagen och till råga på allt så har vi gått kort på folk.. Nu är vi hemma och väntar på att bollibompa ska ta slut så vi får sova.. orkar inte mera nu..

sov gott sverige

Huset är fullt

Då var vi hela familjen igen då.. Prinssessan har kommit upp från söder.. Tok mysigt..  Idag blir det Tårta i stora lass.. Kom över på efter middagen och ta en bit vet ja.. VÄLKOMMEN sverige..

Glöm inte bort solkrämen Sverige

Hej hopp

Sitter här i morgonsolen och bara myser, Morgonträningen är gjord ,ska snart ge mig av söderut för att hämta dottern, Sonen hämtar vi sen . Hoppas ni har det lika bra som jag har det.. Det som skulle kunna bli sämre är väll fötterna, Håller på att gå in dom vit, gul och blå nikeskorna som ska bäras under fotbolls EM. Det blr nog en sväng in på IKEA idag, En träpersien till balkongdörssfönstret ska jag köpa.. Jag får nämligen morgonsolen mitt i ansiktet nu.. jag vill oxå kunna ha sovmorgon ibland.. Undrar vad gubben på andra sidan bron ska göra i helgen? Sen så har jag blivit tillsagd av sambandscentralen uppe i backen att jag måste se upp så dom inte kommer och tar mina kopparkrukor ute i trädgården, Det var ju sånna tjuvar i Arbrå.. HALLÅ.. 4 mil bort ja.. Känns som jag inte har ork eller lust att oroa mig för vad som händer i föroterna i norr.
Undrar om rörmockarn hör av sig idag, vi ska få ny dusch och två nya toalettstolar..

ha en strålande dag Sverige

Varför inte

Fick ett tips av min käre kollega T!
www.webaidshop.se

Skit bra tycker jag! Varför inte ge bort en get eller några träd istället för en blomma när någon fyller år?!
Kanske borde vi sluta vara sånna materialister o bidra med lite omtanke istället.. eller.. Man gör ju som man vill!
Men det är ju en hel bra grej tycker jag! Man får ett hel trevligt "diplom" som man kan ge till den man köper den till

Snart är det helg! Med andra ord: mys, kalas, familj, kärlek!
Puss

Jag blir så rörd

Igår så STOR TJÖT jag till TV3s program "Extreme home makeover". Ikväll fick jag rysningar över hela kroppen och nått sorts lyckorus spred sig genom kroppen av detta inslag: http://youtube.com/watch?v=zqe3A-zQhzU    SICKEN KILLE!

Kommer ihåg första gången jag hörde min älskade vän Matilda sjunga denna låt. Fick nästan samma känsla då. Coolt!!


Nu blir det natta. God natt. Puss

Grattis älskling

Idag fyller han år, min sambo. Frukost på sängen och middag färdig på bordet har han fått.. :)
GRATTIS ÄLSKLINGEN



Tillbaka

Var tillbaka till arbetet idag efter några dagars ledighet. Det var trevligt, eller kanske inte det fysiska arbetet men att träffa alla igen. Mycket trevligt och "sjukt" folk de finns på de bygget ;)  Allt var sig likt, förutom att två fått barn och två gått hem för att vänta på sin tur att föda sina barn. Coolt! Lycka till flickor!

Igår var vi på kalas hos min far. Det blev lasange och tårta, smaskens! :)
Innan vi åkte på kalas var Snuffsen på arbetet och jag bakade.. som jag bakade! Jag är bra på att baka många saker samtidigt ;) De blev chokladbollar, kärleksmums, muffins och två sockerkakor som vi skall göra tårta av. Gott

Imorgon blir min käre sambo alltså ett år äldre! Det är som givet för frukost på sängen. Stackarn är ledig och jag skall iväg o jobba, de blir att väcka honom för ett litet firande, sen får han somna om igen!
Till helgen kommer båda barnen och då blir de födelsedagskalas för både flisan och mannen. Mys pys
Ida har oxå födelsedagskalas men de kan jag tyvärr inte gå på :( Får ta igen det en annan gång löw!

Ja just jag, jag "repade" lacken på bilen i helgen. Synd för lacken var min käre sambos första kommentar. Det var såhär, vi skulle till svärmor och svärfar en snabbis och sen vidare mot ICA innan stängning. M satte sig i passagerarsätet och jag skulle trixa lite i bagageluckan. När jag sedan gick för att sätta mig i bilen kollade jag in på M och samtidigt i ögonvrån såg jag Skrållan klättra lääängst ut på de svaga syren grenarna.. Så jag svänger runt huvudet.. och vad möter ja?! Jo, en DÖRR som kommer rätt mot tanden.. och plötligt blev jag en tandflisa fattigare och den gröna lacken fick en vit cirkel på sig.. en repa från min tand!! Hur illa är inte det? haha Jag vet, rätt tragiskt.. men dock komiskt!

Jaja, men nu ska jag iväg lämna er för i afton. Sov gott när de så småning om är dags. Puss

Sista dagen på året

Just nu är livet underbart, Solen skiner och himlen är alldeles blå , Jag är ledig idag och ska bara njuta . Och till råga på allt så är det dagen före jag blir lite äldre.. Jag är alltså mycket yngre i dag än i morgon..
Helgen har varit seg, Jobbade fredag, lördag och söndag. jajaja snart är det semester.. ser fram mot den nu..
Nä nu ska jag klä på mig.. Ha en bra dag sverige

Vårtecken

Det finns massor av vårtecken och jag tycker jag har sett många av dom under mina sjuka/lediga dagar..

citronfjäril, nesselfjäril, humla, syrenen som börjar slå ut, moppekillar, barn som är ute och leker med härligt rosiga kinder, massa människor som promenerar, trädgårdsarbete, kläder som hängs på tork ute, lövkrattning, kö till soptippen efter vinterns rensning, eldas, grilldoft, Foppa tofflor utomhus, vitsippor, tussilago i massor, folk som sitter stilla i solen och bara njuter, dammsuga/tvätta bilen utomhus, öppna dörrar för vädring, förkylning mm mm mm

Jag tycker om våren! Jag blir glad av vår!
Jag och Skrållan passar på o njuta/mysa de stunder solen tittar fram


För övrigt vill jag passa på att säga Grattis på födelsedagen till min far och lycka till till P,S och lille I som skall hämta hem en liten kisse idag. Hoppas de går bra med "storasyster" och allergi

puss

Virus

Min näsa har tagit över mitt liv. Den har fått mig att vara hemma 2 dagar. Ibland kan jag faktiskt andas genom båda näsborrarna, det är ju positivt.. men idag är det bara genon en.
Jag har för övrigt tagit personligt rekord i nysning.. har aldrig nyst så mycket i hela mitt liv.
Om jag bara visste vart jag gömt min dunder medicin fortodol... hm.. jaja, de går nog över ska ni se

Imorgon är det min fars bemärkelsedag. På söndag skall vi dit på kalas.. de blir ett trippel födelsedagskalas.
Pappa, lill Erik och M skall få sig ett litet gemensamt firande. Det skall bli trevligt :)

Idag är jag alldeles ensam hemma med djuren. Har borstat dem båda två, guuuud va de löser hår. Ja, undrar vilka spännande äventyr jag skall ge mig ut på härnäst. Under en filt framför tvn, under täcket i sängen eller på madrassen på balkongen... Man har verkligen svåra beslut att ta när man är hemma och är sjuk och inte kan göra nått hehe
Puss

Jag är sjuk

Jag har blivit dunder förkyld. Kände lite i bihålorna igår men idag bröt det ut.
Nyser, snorar, tårfyllda ögon, täpt näsa, snorpapper, sveda runt näsan av allt papper, ömmande bihålor..
Ja, de orden förklarar min situation bra. Det är bara att konstatera: Gnälla och tycka synd om mig själv, DET är jag bra på! :)

Annars har det varit underbart väder idag. Strålande sol.. skulle gärna att blåsten skulle avta, men icke.
Jr och mannen har pysslat i trädgården medans jag spenderade tid på arbetet -jobbade fram till lunch.
Sedan hjälpt jag till lite utomhus. Tog sedan en promenad med Jr för att leta tussilago. Hittade några + en utslagen vitsippa. Jr glad! Jr kompis från Åbroa kom över och lekte och åt pannkaka med oss. De sa att jag gjorde fula/konstiga pannkakor.. men goda! Tur det ivf! Jag tycker de är svårt att göra pannkaka. Inte smeten, men att få pannkakan rund och fin med en gyllenbrun färg och inte gå sönder när man vänder den - det tycker jag är svårt. Men hoppar man över tanken om att man skall äta med ögonen, då funkar det utmärkt :)

Nu skall Jr hoppa i säng. Mannen sitter framför tvn och kollar på hockey. Skrållan har tagit vår säng och Alvin skall jag nog ta in snart. Stackarn satt i hundgården idag och kaxiga Skrållan gick ca 3m utanför och strök sig mot gungställningen som Jr lekte på.. inte ett minsta rädd, bara kaxig med vetskapen om att Alvin aldrig skulle kunna ta henne där han satt bakom galler. Inne är det annorlunda.. Alvin bor på nedervåningen, Skrållan på övervåningen. En grind i trappen skiljer dem åt.. de ser inte varann, de bara hör varann.. och båda är nog lika nyfikna på varandra.
Undrar om de nånsin kommer att komma överrens..?!

Puss

Dags att lära känna nytt

Då var man ledig två dagar igen då.. Undrar vad vi ska göra..
Har jobbat måndag och tisdag , dom har flytit på bra ..Har inte hänt något speciellt ..
Idag ska Jr och jag iväg och träffa hans bliande klasskamrater, Hans Dagis är ju bara upp till 5år, Så nu när det blir dags för förskolan och sån där sexårs verksamhet till hösten ska vi byta.. Han kommer tråkigt nog inte att gå med sina gamla dagiskompisar utan vi har valt en skola som ligger närmare hem till hans mor.. Så i dag ska vi på dagiset där kidsen som han ska gå med nästa år är..Blir spännande.

Vi hoppas på en solig dag Sverige

Bilder från gårdagens kamp

 - Grabbarna "The so called winning team" ;) Fokusen är på topp
 J tänker så det knakar... .. och M kryssar för de rätta svaren
 Brainstorm  Den hög gravide var den som passade bäst i de röda gladögonen

Tack Pia o Johan för en underbart trevlig kväll! Gör det gärna snart igen.
Fast nästa gång vi ses finns nog lill pyret med. Coolt, nästan lite overkligt :)

Måste bara lägga in en hel festlig bild på Jr från vår Ålands resa. Som fisken i vattnet trivs han bland bollarna i lekrummet

Segern var lekande lätt

Då börjar den här lördagen närma sig sitt slut. Det bär som hjärtat sa, längesen vi var vaken så här länge två kvällar på rad.. Jag kommer nog inte ens ihåg när det hände sist.. Brännbollsyran kanske.. Men vilka trevliga kvällar det har varit.. Ikväll var vi till Pia o Johan på kalas.. Där vet man hur man bjuder på kalas.. Smörgåstårta, 2st vanliga tårtor och massa annat fikabröd.. Och otroligt trevligt sällskap dessutom.. Sen måste man kanske rapportera resultat i Brainstorm också.. Om ni undrar så vann ju Killarna igen..

Söta drömmar på er Sverige

Lördag förmiddag

Då har halva lördagen gått oxå, Vi har varit och hjälpt föräldrarna att möblera om tv rummet, Så nu är det klart.. skönt..
Vi åkte till storstan, dvs bollnäs och åt hamburgare på snabbmatskedjan till lunch.. gott så in i norden.. sen hann vi med att frysa en sväng på Knöttas , det var DM match där och det blev torsk för dom röd/vita.. Sen ett snabb stopp hos mor o far lämnade av jr där . Han ska sova där i natt.. Honey och jag ska åka till Bollnäs på födelsedagskalas, Vi får hoppas att Pia håller i hop benen och inte släpper ut det lilla livet hon går o bär på..
Skrållan vår lilla primadonna har börjat smyga ut försig själv genom kattluckan. Och hon har börjat leka .. nu är det inte bara den där ligga iknä o bli klappad katten längre.. Nu är det bus och påhopp med vassa klor..
Nä nu ska jag gå och vila en timme innan det är dags att göra sig iordning för kalas..

Ha det gott Sverige

Mackmyra 06

sitter här mitt i natten och allt började med att  han på andra sidan åbroa och jag skulle prov smaka Mackmyran. Det blev en varsin sådan, Lite snäll måste jag säga att den var trots allt. Kändes lite spritig direkt men sen lite snäll i eftersmaken. Har nog ett par andra flaskor som är bättre i barskåpet om jag ska vara ärlig.. Men trots det så känner jag mig nog lite dragen trots allt så här på natt kröken. Var ju med mannen på andra sidan bron hem och provade både ölen och whiskeyn som dom ska ha på bröllopet.. dom verkar ju funka.. Ofantligt treviga människor där på andra sidan bron.. Dom kanske heter Edling allihopa snart..  
Sov gott o dröm sött sverige och kom ihåg att jag hellre köper en Bunnahabhain än en mackmyra nästa gång

Jag tackade nej..

Det ringde på mobilen. Jag fick ett jobberbjudande. Ett jobb jag sökte hösten -07. Ett jobb som liknade mitt gamla jobb, bortsett från all alkohol. Men med människor, fullt ös och förändringar dag för dag.
Ett jobb där jag tror jag skulle trivas UTMÄRKT.

Men.. De gällde sommarjobb och extraknäck. Jag kunde inte tacka Ja till det när jag redan har fast arbete. Den trevliga kvinnan i andra änden av luren förstod. Hon kände även igen mig från Systembolags kassan :)
Det kan vara bra att bli igenkänd när man söker arbete, om man gjort bra intryck ivf, men det verkade som så.
Jag sa till den trevliga kvinnan: -visste jag att jag skulle få vara kvar som heltidsanställd efter sommaren skulle jag tacka jag direkt, men jag kan inte riskera att bli arbetslös till hösten. Inte när jag redan har ett jobb.
Kvinnan förstod. Men bad mig återkomma till hösten för att se möjligtheterna. Det skulle vart sååå kul!

Men, nu sitter jag stilla här i min stol framför min datorskärm. Träningsvärken har kommit.. aj aaaj AAAAJ!

Lång vila

En underbar  slapp dag har Jr o jag haft, lekt lite med bilarna, ätit mat på kiosken ( undrar vart kalle tagit vägen??) sen så har vi vilat drygt en timme.. Far o son  på soffa under en filt.. Det är fina dagar det..  Nä nu så åker vi nog ner till farmor o farfar o ser om vi ska hjälpa till med listerna.. Ikväll öppnas Mackmyran.. ser fram mot att få lukta o känna smaken utav den..

Ha en bra fredag kväll Sverige

Hör o häpna ;)

Det är fredag. Jag sitter på jobbet. Jobbar 8-18 idag.. som vanligt på fredagar.. EN fredag de närmasta 6 veckorna slutar jag kl 17. Annars jobbar jag bara kväll... Hur var det "han" sa: -Jag är inte bitter

Kanske lite ledsen på datasystemet som slumpar schemat, men hej.. va kan jag göra åt det, inte mycket
Igår kväll var jag ut och sprang.. Jag vet, man kan knappt tro att de är sant. Jag fick nå ryck.. Karln låg o lyssnade på sportradio, skit på tv och jag var rastlös. Tog hunden i ett snöre runt midjan och sedan begav vi oss ut i mörkret.
Kan ju säga att så mycket som så att, hade Alvin inte vart med skulle jag aldrig tagit mig runt sjön. För det första skulle jag aldrig orkat springa så mycket som vi gjorde.. och för de andra skulle jag aldrig vågat :)
kol svart väg mitt i skogen utan gatulysen... hua

Annars är det april, dvs att i stort sätt alla jag känner fyller år. April är en dyrt månad. Men ack så trevlig. Imorgon börjar kalasen.. hos de blivande föräldrarna bjuds det på fika, de ser Vi fram emot :)

Den 21/4 kl 18,00 skall jag vara "värdinna" för ett PartyLite party hemma.. Min käre vän Hanna är den som står för produktvisningen. Hjärtligt välkommen om Du har tid, lust och möjlighet att komma på en mysig kväll med vackra, färg glada och underbart doftande ljus.
(Maggan, jag vet att du läser hehe Du är välkommen! )
Nä.. men nu kallar väll arbetet igen.. 1 1/2 timme kvar till lunch, 6 1/2 timme kvar att arbete... SUCK

längtar hem till min familj...




Ikväll ska den öppnas

Då var jr tillbaka. Har just varit och hämtat honom hemma hos mamman.. Det blev en tidig morgon på min lediga fredag. Körde tillbaka släpvagnen som farsgubben lånade hos byggfirman igår när han köpte lister, Dom ville ha den till 7 ..Och mamman började jobba 8 så då passade det när jag ändå skulle upp o hämta jr. Det blir nog en rätt lugn fredag , vi har inget planerat.. Ska nog göra någon form av grind så att Hunden inte kommer in i tv rummet.. Han löser hår så in i bomben.
Ikväll så öppnar jag nog Mackmyran, Måste ju prova den svenska whiskeyn.. Så välkommen över på en provsmak ikväll om du vill..

Slit försiktigt Sverige

Tre städer på S

I dag har jag hunnit med mycket, Känns som en bra dag när man är ledig från jobbet.. Eftersom man sitter still så mycket där så är det skönt att göra saker på mina lediga dagar.. Taket blev målat en andra gång hos mor, Lillebror o jag hann med drygt en vägg att tapetsera där, Jag har tagit en promenad med Alvin idag på dryga timmen.. Jag har snickrat ihop en liten koja åt skrållan att kunna krypa in i på balkongen..
Nä nu ska jag gå upp o mysa med Honey..Som förövrigt sa Stockholm, Skåne och Småland

Söta drömmar Sverige

Det räckte inte med ett..

.. vi har nu blivit inbjudna till två bröllop i juni månad!!!!!

åååh, vad roligt!! vad lycklig jag blir!! :)
ingen fler som ska passa på, jag går SÅ gärna på fler bröllop ;)

Jag har nyss kommit hem från en dag på arbetet. I dörren sitter lille Skrållan o väntar. Nu ligger hos över halva skrivbodet och laptopen, liiite svårt att skriva! Imorgon slutar jag 15.. tjtoo vilken lyx ;) På lördag blir de födelsedagskalas :)
Nä, om man kanske skulle ta o laga sig lite mat så man får en matlåda till imorgon.. :(
pussen

JOBB, JOBB OCH JOBB

Jobbade hela helgen som var , det var lite segt men funkade , solen lyste och vädret var ju bra.. Sen blev blev man ledig från arbetet då måndag och tisdag.. Klart det snöar och regnar om vart annat då.. Jag är inte bitter, Men...
Då¨är det väl tur att dessa dagar tillbringas i föräldrahuset med att spackla, slipa , måla och tapetsera..
Igår efter middag var jag upp en sväng till Akuten för sonen var där.. han har mamma vecka nu.. han hade magsmärtor med jämna mellanrum.. Dom var orolig för blindtarmen.. Men det var nog inte den.. Han fick lämna lite blod, dom gjorde tester på det o det såg tydligen bra ut.. Han fick åka hem o sen hade kvällen o natten varit lugna..
Nä nu ska jag ner och måla taket igen.. Har man tur blir det nybakad sockerkaka till kaffet hos mor ..

Fortsätt rulla sverige för det tänker jag göra

Varm sol med KALLA vindar

Idag är det lördag, och eftersom mannen jobbar så är det som vanligt städdag som gäller. måste ju passa på :)
Hela dagen har balkongdörren och ytterdörren stått öppen för att vädra ur hela huset, underbart!
Täcken och mattor hänger över balkongräcket, tvättmaskinen går om och om igen o tvätten hängs på tork utomhus och allt damm försvinner.. UNDERBART!
Det är ju helt fantastikskt vad grus och skit som följer med in nu på våren, helt galet!
Inser just att jag är ordmissbrukare när det gäller ordet: underbart! Men det är ett bra ord, jag tycker de!

Var hemskt skönt att bara jobba mån,tors,freda denna vecka. Vardagslyx att va ledig o åka båt :) Så SKÖNT sååå!
Åh just ja, jag som har LÄNGTAT efter att gå på bröllop. Tycker att de är för litet bröllop man kan gå på ;)
Men nu, NU har vi blivit bjuden på bröllop. Magnus gamla kompis skall stå i kyrkan och säga Ja till sin vackra fru.
Åhhh vad roligt det ska bli! och på midsommardagen och allt! Jag ser fram emot det SÅ!!!

Jag önskar att det inte skulle blåsa så hemskt idag :( Solen lyser ju så fint och det SKULLE kunna vara så varmt och skönt, men icke. Det blåser som aldrig förr så de blir aldrig riktigt varmt. Sen hör det ju till att vi bor mitt emellan två åkrar så de är svårt att hitta en plats med lä, men ändå. Får ta och leta upp en plats är de intet blåser.
Nä, nu ska jag titta och lilla Skrållan hittar hem eller om vi ska fixa skallgångskedja för att få henne hem. 3dje gången hon är ute på egen hand. Första gången några få timmar, andra gången nästan ett dygn och nu.. ja, vet vet!

plikten kallar.. golven blir inte rena för att jag sitter här. Puss

Skepp o hoj

Då var Båten i hamn igen då.. Helt underbar resa har vi haft.. om än lång så skön.. Solen lyste och himlen var alldeles blå hela båtresan. Ingen vind att tala om , det var nästan spegelblankt runt båten inne i skärgården.. Tänk om det varit några veckor senare så att allt grönt hunnit slagit ut.. men stockholms skärgård är vacker.. Tre glas öl till buffen och sen en drink i baren till välkomst uppträdandet på kvällen, det var det enda alkoholhaltiga som jag drack under min 24 timmarskryssning.. 23.30 släcktes ljuset i hytt6028, Då hade vi sett många fyrar och några andra stora båtar.. Jr var trött och ville sova, och jag tror att vi stora oxå var ganska trött.. Dom 6 öl jag köpte i taxfreen för att kunna smutta på i hytten när jr lagt sig står nu snyggt uppackade på köksbordet här hemma, Fortfarande odruckna..
07.00 var det ett glatt o piggt gäng som vaknade.. Vi hängde på låset till frukosten vid 7.30.. Ni ska veta att Jr fick stora ögon när dom serverade Munkar till frukost.. ÄR DET INTE BRA PÅ BÅTAR SÅ  SÄG.. Buffen kvällen före var helt ok , men måste bara säga att äta frukost på båt är nog det bästa jag vet.. Att så mycket gott kan finnas på ett o samma ställe.. Och att det sen är fönsterbord och utsikt över ålandshav gör det ju inte sämre det heller..
Det som Hampus tyckte var bäst med hela resan var konstigt nog inte godiset i taxfreen utan motorcykelspelet som fanns i spelhallen.. Det var en motorcykel som man satt på o körde.. den blev det några gånger..
Själv så är jag nog mest nöjd med frullen och att jag köpte en flaska Mackmyra.. Som ska njutas av vid något speciellt tillfälle..

Ha en bra dag sverige

Ledighet -mitt i vardagen, UNDERBART!

Så då var helgen över, en arbetsdag har passerat och så är Jag ledig igen.. SÅ skönt!
Som min käre sambo redan skrivit hade jag en helt fantastiskt trevlig kväll i fredags. Tjejkväll från början till slut..
Innan Arena var de tjejsnack.. ack så trevligt och så många goa skratt :) haha Helt underbart!
Väl på Arena slog vi oss ned vid ett bord, och där satt vi sen. "det blev mycket och det slank ner fort" - är väll den mening som alla vi använde oss av för att förklara kvällen dagen efter hehe   Men som sagt, GUD VA KUL Jag hade! Tack tjejer!
 -Ni ser ju hur roligt jag verkar ha haft hehe

På lördagen var det alltså dags för familjemys på stan och sen 1års kalas. Tyckte jag skötte mig rätt skapligt, får väll passa på att tacka svärfar och svåger för att ni hällde SALT i mitt vatten som jag behövde så mycket dagen efter -
 jag vet nog! hehe Ingen ordning nånstans :)
I söndags var det en tripp till Uppsala med Flisan som stod på schemat. Blev en sväng in till IKEA, handlade massa grejer så vi kan göra fint utomhus till sommaren, de blir nog bra. Bara leran och allt vatten torkar bort. På vägen hem kom Jr på en ny lek. Temat var Djur. Första frågan Jr hade var:
- vilken djur är längst? Svarsalternativen till den frågan var: giraff, åsna eller andra djur.
Sen fick vi var och en välja ett svar. Jag fick det sista alternativet, alla andra djur. I och med det så förlorade jag den omgången. Men det var en hemskt fyndig och rolig lek han kom på haha

Idag är vi lediga för idag ska vi åka Ålandsbåt :) Klockan halv 12 går bussen, ska bli SÅ skönt. Pappan är ute på promenad med vovven, Skrållan har sovit hos "farmor" i natt och blir kvar under vår resa. Jr och jag ska duka frukost nu.
Ha det så bra så hörs vi när vi kommer hem på onsdag! Sköt om er. puss
 

RSS 2.0