Mitt i arbetsveckan

Fredag igen då.. Er jobb vecka är slut min är halvvägs.. Vilket jubel det var på Jr i morse.. SNÖ!!!!!!!!!!!!! var rätt nöjd med att ha vinter hjulen på, det var ju några på jobbet som inte hade och bara en av tre jobb bilar har..  Har simmat idag ,37ans storebror var där o simmade han med. Var längesen jag träffade honom. Vi gick samma klass på gymnasiet.. Trevlig kille det där.. Annars så är det med stor sorg man minns denna arbetsdag..Torsk i vändtia mot Jimpa.. Nu kom Honey hem från sitt arbete.. Ha en bra kväll gott folk

Överraskning

                            

När jag kom hem från jobbet idag så stod dessa vackra rosor på bordet.
Älskar
Tack!

Lite allt möjligt

Det var några dagar sen jag skrev nu.. Jobbat två dagar och promenerat med Alvin en sväng på morgonen o en på kvällen .. nattat jr och myst med resten av familjen i soffan sen.. Så har det sett ut typ.. Nu sover alla , bara jag är vaken.. har nyss tittat på boxning och lite wtcc på eurosport.. Skönt att bara få sitta själv och titta på pojk tv.. 
Var till södertälje idag med jobbet.. Mötte brynäs buss på väg ner men på vägen hem mötte man ju Färjestads buss som var på väg hem från Luleå.. Det var vackert det.. Nu ska jag o Jr ha lov i två dagar.. ska bli skönt.. vad vi ska göra får ni reda på i morgon.. psst.. såg lite snö flingor i kväll när jag gick med alvin

The grej of this days:FC Barcelona 

aldrig som man tänkt sig..

Dagen blev ej som jag hade tänkt mig.
Jag hade särskilt inte räknat med att vara utan vatten HELA dagen.
Dessa läckor i rören gör mig galen! Varje vår och höst verkar de hända.
Ja, vattnet kom ivf tillbaka lagomt till Dansbandsgalan.

Dagen spenderades först med Ida på sporthallen och sen på stan. Stan som gjorde mig besviken då det jag skulle ha inte fanns - nånstans! men men.. tacka vet jag internet shopping ;)
Sen kom Lena och hakade på.. blev att vi drog oss tillbaka till sporthallen för lite kaffe och kaka. Då kom hakade Helena på och till sist Pia med Tussen :)
Sen blev det en trevlig timme med en trevlig handbollsmatch.
Kul att se att Arbrå kan spela handboll och inte bara köra på kontrings mål - säger hon, handbollsproffset liksom ;)

Då vi inte hade vatten hemma o svårigheter med att laga mat, så fick Max som fick stå för middagen.
Har vilat ögonen på Magnus Carlsson ikväl igen då!
Lördagarna börjar verkligen bli riktiga TOPPEN kvällar ;)

Stormen utanför fönstret fortsätter. Var nyss ut en sväng med hunden - Regn Rusk och STORM!
Mamma är fortfarande på resande fot. Enigt uppgift skall de imorgon lämna Nepal, Kathmandu, för att dra sig vidare till mot Thailandet. Ja, de går o läsa mer och se bilder på reseledarens hemsida, tjejresor.nu - för den som är intresserad.
Pappa har förövrigt oxå lämnat landet och är just nu i Thailand han med - men de regnade igår så de känns lite bättre när han skriver så än som mamma skrev "här är det 40 grader varmt..."

Nä, ska nog krypa till kojs med lite korsord eller nått. Mycket kaffe har gjort mig pigg :)

Peace out allihop!

Vad som komma skall

Morgonens promenad ner till Kilafors är gjord. Det var riktigt skönt ute måste jag säga.. Jr tittar på tv och Honey sover fortfarande. Idag så ska Hampus och jag vara på handboll.. Tjejerna som jag tränar har två matcher här nere på Haneborg.. Sen om vi hinner blir det kanske en sväng till Bollnäs och titta när Arbrå spelar.. Honey ska ha mys dag med Norskan som e hemma..
Nä nu ska jag göra något åt min manliga lukt.. Sköt om er Sverige


Allt blev inte som det skulle

tandläkar besöket var inte så hemskt som jag trodde, Blev borrning utan bedövning.. Första gången på länge.. men 910 spänn fattigare för något som man hatar.. Sjukt.. Klockan var inte färdig,Han hade fått beställt en bom som han inte hade.. Tisdag är ny dag då Salming klockan ska vara klar..När jag var o hämtade Jr så ringde lillebror, prinsessan var sjuk och dagis ville att dom hämtade henne.. Vi tog och åkte dit ändå.. Införskaffa oss en Pippi docka till den sjuke.. Dottern alltså.. Inga som helst problem varken med sjukdom eller barnpassning.. stor kusinen tog hand om allt utom blöjbytet.. Dom byggde kojor , skjutsade varandra i gå vagnen och dansade till barnlåtar och på slutet blev det Nalle Puh på Tvn.
Nu är Pizzan i ugnen och vi väntar hungrigt här ..
Föresten träffade jag en blåögd Petra Lif idag.. Hon har skallat i hop på en handbollsträning.. Hyfsat blåöga var det..
Nä nu blir det myskväll i hallen.

So long Svergie

Det är fredag igen..

Idag så ska man hinna med mycket igen.. Dusch står närmast på tur. Har just ägnat lite tid åt djuren .. Pelle har fått hoppa i ute buren och blivit borstad.. Alvin har jag joggat till mats grisladugård och tillbaka med.. Det räcker gott o väl med den joggningen för Husse.. Formen är allt annat än god..Skrållan har fått lite mys på morgonen, vi fick ju ligga kvar i sängen när Honey åkte  till jobbet. Efter duschen så ska jag på Apoteket åt mor, sen blir det stor stan..ska köpa mat åt Alvin, Hämta ut min klocka. Laga tanden hos tandläkaren.. Undrar hur nån som verkar vara så trevlig kan väja att bli tandläkare.. Sen hämta Jr på skolan och efter det blir det barnvaktning åt prinsessan på Ren.. Måste vara hemskt i skolan nu för tiden, För lärarna har fest och firar höstlovet till o med.. Skulle det inte vara en grej för lärarna att så här på fredagen innan lovet så får dom ta en shot för varje frånvaro timme deras elever har haft från förra lovet... Ja ja , mamman i det hushållet jobbar och vi ska vara barnvakt tills hon kommer hem..
Sen blir det antigen hem eller upp till ishallen, BIS har hemma match. Jr får bestämma..

Ha det gott Sverige och unna er en Fredagsöl om ni vill.

Jag erkänner

Go kväll Sverige!
det är jag den lite elake.. Honey o hennes vänner tycker att jag var elak när jag tyckte det var konstigt att hon var uppe så tidigt.. Och till råga på allt är jag nog lite gubbsjuk också.. Hon är faktiskt riktigt snygg den lilla pinglan.. Min  sambo..
Idag har det varit slit på jobbet.. städat lägenheter på morgon sidan.. badat efter lunch.. Det blev en ganska bra dag i allafall..  Nu ska jag krypa till sängs .. jag som är uppe tidigt.. 5 ringer klockan.. promenad med hunden står på schemat först  i morgon igen..

The grej of the day: M6 träning

Sov gott Sverige

Morgon promenaden gjord

Morgon promenaden är gjord. Det blev bort till Hammarn o vända. Eller för er som inte vet var det är . ca 4km.. Skönt men blåsigt. Windstoper är en bra uppfinning.. trivs i den jackan så här på morgonen.. det räcker med t-shirt o den .. Kors i taket .. Honey är vaken.. X.. Nä nu ska jag göra mig klar för jobbet.. Eller rättare sagt ge hunden mat och köra ut bilen från garaget..

Ha en bra dag Sverige

Både lite lite bra o lite helvete idag

Idag blev det mycket gjort. Var till tandläkaren på undersökning och det är ju det som finns längst ner på min lista över saker jag vill göra.. Till råga på allt elände så ska jag dit på fredag oxå. hade ett liltet hål så det blev en 15 minuters tid på fredag som skulle kosta 510kr.. HALLÅ!!! tusen spänn o jag kommer inte att varit där inne 45 minuter tillsammans ens..
Nog om detta helvete.
Jag har varit och köpt Torrfoder åt Alvin och jag har köpt på protein pulver åt mig själv.. ska nog köra onsdag - söndag.. är på g nu.. Jag har varit till urmakarn o lämnat in min Salming klocka.. det var värt att laga den tyckte han. Får den nog på fredag.. Har hunnit gått med Alvin runt Kilafors .. Elfsborg leder med 4-1..   The grej of the day: Elfsborg Sov gott sverige!!!

Storm

Det blåser som aldrig förr ute. Måste ju beräknas som storm, annars är nått tokigt.

Ursh, sovit som en kratta hela natten av denna blåst. Känner mig som en överkörd grävling - med täppt näsa.
Jag tror jag blivit mer känslig i min allergi. Det kan ju bli så - tider som dessa. Nyser som tusan runt djuren. Men de är bara att härda ut!

På tal om djur. Igår när jag kom hem och skulle gå för att säga hej till kaninen, så var han inte hemma. Luckan stod på vidgavel och ingen kanin fanns i buren *PANIK*
Men laglydig som han är var han bara på gräsmattan och sprang in under tak där buren och jag stod o väntade ganska snabbt!
Ganska bra gjort av en kanin som haft öppen bur i 24tim att inte kommer längre än till gräsmattan strax utanför ;)
Men nu är han inne bakom lås och bom igen - som tur är!

Mätarställningen på bilen slog om igår - nu står det på 10004. Skrämmande vad jag kört på bara 1 år - för att vara jag alltså.
Men lite gladare blev jag  när bensinen kostade 10.96 i Kilafors :) Man skulle ju kunna tanka varje dag för att man blir så glad över att priset sjunker - man är ju skadad.

Nä, måste lägga på en rem. Jobbet kallar. Snuffs han sover vidare - vill oxå :( men men. Puss

Morgon problem

God morgon Sverige!
Idag har det inte hänt så mycket än förutom att jag har upptäckt ett litet problem.. Iköket hade jag rix morron zoo på i radion när jag åt frukost och det var ganska högt, efter frukosten blev det soffliggande framför Tvn med Samma program på den.. Det gick ju kanon och lyssna ända tills det att dom ska spela låtar.. På radion spelas låtarna men på tvn pratas det ju.. och med tanke på hur hög radion var så blev det lite svårt.. måste komma i håg att sänka radion i morgon.. För övrigt var Agnes fortfarande nästan lika vacker som Honey.. Nu är det snart för Alvin o mig att gå ett varv runt Kilafors..

Ha det gott Sverige

Äntligen helg

Äntligen var den här arbetshelgen över då.. Eller äntligen är väl fel ord.. Det här är klart den bästa av dom tre helgerna som jag jobbar på vårat 6 veckors schema.. Jag , anders och Jimpa tillsammans om dagarna.. Mycket gott har jag att säga om dessa två men spela plump kan dom faan inte.. Det ska bli skönt med två dagar ledig nu.. Har inga som helst planer för dagen i morgon mer än att Alvin ska rastas.. På kvällen är det träning men där i mellan blir det fritt o ledigt.. Sitter här nu och väntar på reprisen utav sporten.. Det har ju liksom kommit något i vägen för mitt sport tittande på normal tid nu på söndagar.. Hål i väggen .. Skojigt och lagomt krävande program efter arbetshelgen det.. Har även fastnat för Kill-point.. så nu är 23 ny sport tid för mig.. och det är ju en siffra som är gångbar i idrottsvärlden..

The grej of the day: 23

sov gott Sverige

The grej - again

Grejen innan får Snuffs stå för.
Jag har en annan grej of the day:   Dansbandskampen!
Lördagarna är räddade! Jag sjunger och dansar till familjens stora skräck! :) Men ACK så roligt!
Vilket program - vilken idé! Det är toppen! :)

Synd bara att Magnus Carlsson - som under många år var min livs största kärlek - har gått ner sig så hemskt och är inte i närheten av den utstrålning och sin glödheta look han hade på den "gamla goda tiden" Jag har några bilder på honom som han är skrämmande vacker på - men nu.. nä, fy!
Men han har en del av mitt hjärta ändå :)

The grej

The grej of the day: Bensin för 11,19 på shell och på jet

Lördag

Sitter på jobbet. Det ringer inte mycket alls idag - hemskt skönt!
Veckan har rullat på alldeles för fort. Trots ledig dag i onsdags = kvalitétstid med familjen.
Suttit själv i soffan två kvällar i rad medans Snuffs varit på idrotts spektakel.
Men ikväll hoppas jag på att få lite sällkap! :)

Jag måste gå emot mina principer och ge mig in i Idol debatten.
Kände det igår när jag satt och filosoferade framför tvn.
Johan Palm - vad gör denna människa i denna tävling?! Herre gud - ut med honom.
Jag blir så trött!
Lars - han är ju för skön alltså. "-varför gillar du Bono, Lars?" - För han hjälper till i Afrika!    men åååh, vilken sötis :) Han gjorde One med U2 för himla bra igår alltså!
Sist med inte minst - Anders Bagge! Han har vunnit mitt Idol hjärta!

Fått mail av min mor. Hon har det bra i Nepal. Undrar om jag oxå komma börja uppskatta en egen trädgård utanför mitt hotellrum när jag befinner mig i en stad som myllrar av människor, bilar och liv?! hehe Nja!

Just ja, jag har sett till att Pelle (kaninen) fått en kompis. Tyckte så synd om honom där han satt alldeles ensam, när jag ser hur sällskapssjuk han är. Så nu har han fått en kompis, Jr offrade ett gosedjur till Pelles fördel.
En färgglad liten råtta (?) eller nått är det.. och OJ, va Peller gillar honom haha Det är full aktivitet i buren och Pelle är lyckligare än nånsin ;)
Ja, ni som inte förstår detta får skylla er själva ;)

Nu längtar jag mest till november. Jag har inget roligt inplanerat i oktober så det känns så segt!
I november finns fler saker på agendan - besiktning av bilen, tjejkväll hos Linnea mm mm

Nä, men nu har jag ordbajsat nog. Har inget vettigt att skriva. Längtar hem... puss

Det är inte alltid så bra

Fredag hela veckan, är det på tvn nu. Här har vi haft jobbar dag idag. Jag slet ju som vanligt mellan 7-17 och Honey jobbade kväll i kuststan.. Så i stället för att åka hem så fick det bli gymmet på jobbet och dusch innan jag åkte upp till ishallen för att se serie premiären där.. Derby mellan BIS o Alfta.. Ser ju inte så mycket hockey men måste säga att det är inte bra.. Okej det finns några spelare som är klasser bättre än dom andra men dom andra är ju .. ja inte vet jag.. Så mycket slarv och felpass som leder till kaos ser man ju inte i herr fotboll förän man kommer långt ner i serierna.. Skillnaden på bra hockey spelare och vanliga spelare är ju skit stor. Om jag ska jämföra div 2 hockeyn så blir det nog med botten på div 5 inom hälsinge fotbollen..
Tyvärr så kan jag inte tala om hur det gick, Blev en oturlig men lite otäck olycka där vid sargen så man fick invänta ambulansen.. jag åkte då.. för att slippa köa med dom 480 st som var där.. det är jäkligt bra med så mycket folk.. 
Nä nu börjar det bli dax för sängen.. min klocka ringer lika tidigt i morgon bitti med . Honey ska också jobba i morgon fast hon börjar lite senare och slutar lite tidagre än mig.. Så jag tycker inte lika synd om henne som om mig själv.

The grey of the day: Pink

Sov gott Sverige


Tyst vare det i huset

Då var det kväller då. Har just kommit hem från att varit o tittat på Hällbodamerna när dom spelat match. Det var inte mycket till match. Arbrå U var lite för mycket U.. Nu ska jag ta o krypa ner i sängen.. Dom andra verkar sova redan.. Tyst överallt.. inte ens hunden har kommit o mött mig.. såg att han sov i tvsoffan.. 

Söta drömmar Sverige 

Ren o fin

Den här förmiddagen har varit så här härligt skön som man vill ha dom ibland, Körde Jr till skolan och stannade sen kvar i människobyn. Strax efter 8 var man på badhuset. Träffade lillebror där, Han hade bad med eleverna. Jag simmade i 40 minuter vete fan hur långt det blev men skönt var det. sen bubblade jag  innan det blev dags för 30 minuter i Bastun. In i bubbeln igen och sen ytligare en sväng i bastun innan det blev dags för att lämna badet. Åt tuffing med lillbror och drack lite kaffe och bara var. Känns skönt så här efteråt att man tar sig den här tiden och riktigt bara slappar en halv dag.
På väg hem från Bollnäs var Hampan o jag in till Vispen och kollade lite på Bandvagnen som står där.. Cool tycker Jr så ni vet.. I Hallen annars så har det inte hänt så mycket mer än att gubbarna som skjuter älg har gett Alvin älgfötter att äta i hundgården , det är nästan svårt att få in han därifrån nu.. Han gillar att gnagga på´dom.. Och det har fallit en MASSA löv på våran gräsmatta.. Om någon vill ha lite fina höstlöv så är ni välkommen att komma o hämta dom på våran gräsmatta.. Nä nu ska i försöka få lite färg på fiskpinnarna  och på potatisen. 
The grey of the day: Bastubad

Ha en bra kväll Sverige
 

Brrrr...

Idag var det en sån där obehagligt kall morgon igen, bara träningsoverallsjacka och inga handskar när man rastar Alvin gör att det inte är nå roligt alls. Jag hatar att frysa.. Ska köra Jr till skolan nu sen blir det nog att plocka fram täckbyxorna och vinter mössorna på allvar.. Ha en bra dag Sverige

Man blir ju rik som Krösus!

Vilket klipp man gjorde igår, Tänkte tanka i går morse men hoppade över det. Bensinen kostade då 12,04 kr och när man kom hem igår efter en dag på jobbet och möte med DTK så kostade bensinen bara 11,84. Vilken jävla vinst.. Så skönt var det.. man tjänade 20 öre per liter, jag tankade 41 liter det blir  8kr.. inte ens aftonbladet tjänade man in:(
Något annat jäkligt skönt igår var det att jag mellan arbetet o mötet gick ner i gymmet och kunde träna för axeln. inte tungt men ändå. Kunde köra bänk, latsdrag och sittand rodd utan att det kändes och jag känner inget i dag heller.. Morgon promenaden är gjord och nu ska jag väcka Jr.

The grey of the day igår: 11,84 bensinen är på rätt väg

Ha en bra dag Sverige

Välta torn

Välta torn vilken otroig trevlig familje kväll det kan bli med ett sånt enket spel. Farmor o farfar var här igår kväll och hälsade på. Vi tog fram det gamla spelet och började , Unarna var helt lyriska . Dom riktigt skrek TIPPA,TIPPA, TIPPA när det var farfars tur.
En pinne mot Portugal är väl så där, man måste ju vinna hemma och inte förlora borta i kval, så det var väl ett litet bakslag för oss gul,blåa men rätt bra för både Portugal och Danmark.. Idag blir det resa till uppsala för att köra hem flisan,
Ha en bra dag Sverige nu ska vi äta frukost

Familjedag i människobyn

Här kommer en liten rapport om kvällen igår och dagen idag. leffe från andra sidan bron ringde och bjöd över oss för att titta på sångmatchen på tv'n , Vi tittade och granskade dom ganska sakligt och kunnit så som vi kan här i Hallen. Ingen av dom som sjöng kom ens i närheten utav den härliga äppelpajen vi fick.. Idag så blev det riktigt härlig familje frulle och en skön morgonpromenad för min o Alvins del. Sen packade vi in familjen i bilen och begav oss till männskobyn. Hälsade på kusin Ida och hennes föräldrar, Pappan där till lika min lillebror är nog nu på väg ner för att häja på Zlatan han då.. Efter besöket på ren så styrde vi till travbanan, utförsäljning utav kläder. Vi köpte inget.. Nästa stopp Honeys lilla paradis.. Dollar store.. Där handlade vi lite kattmat och några andra små saker. Lunch dax = Max.. Fiskburgare för min del.. Gott!!! Sen blev det handboll- Arbrå körde över Kungsängen.. Ingen bra match , första halvlek var riktigt bedrövlig, Men måste säga att Johanna S  var kul att se.

Ha en bra kväll sverige och kom ihåg att : Stå upp för gul o blå!!!!!!!!


Fredag förmiddag

Då satt man här vid datorn igen då, det var ett tag sen känns det som. Har liksom inte haft tid. Har lagt krutet på kvällarna lite mer åt mig själv och min vikt. Har i tio dagar nu verkligen sett till att det har börjat hända något. Det började att Anders och jag bestämde oss för drygt två veckor sen att när vi jobbar nästa måndag börjar vi,så när måndagen förra veckan kom så drog vi igång. Vågen vi har på jobbet visade 116,8kg- Det var bara att ta tjuren vid hornen, Protein pulver blev det tre gånger om dagen och i fyra dagar. Sen har jag ätit normal mat men mindre portioner och mycket mera grönsaker. Det har oxå blivit en hel del promenader men dom ska ökas på ännu mer nu. Igår så ställde jag mig på samma våg innan jag åkte hem och den visade 110,6 kg. drygt 6 kilo på 10 dagar. nu ska det hållas i.
Idag är jr ledig från förskolan, vi ska nämligen ner till Uppsala och hämta stora syster, Det blir en bra dag tror jag solen skiner och himlen är alldeles blå.

the grey of dom senaste veckorna: Magarna

Ha en bra dag Sverige

dumma lastbil

Mötte en lastbil påväg till jobbet idag.
Såg att taket var fullt med is, såg även att ett stort isblock släppte från taket och cirkulerade i luften.. rakt mot min bil!

Alternativen var:
1. frontalkrocka med mötande trafik
2. kör ner i diket
3. blunda och ta emot isflaket på rutan


PAAAAAANG sa det!!! Is splitter över hela rutan = spricka i rutan!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH

Jaja, lastbils åkeriet står för självrisken.. OM jag hade haft en annan försäkring än trafikförsäkring skulle de täcka upp resten av kostnaderna.. men, jag har ju självklart bara trafikförsäkring, så de är bara att betala.

På torsdag har jag tid för byte av ruta. Han frågade om jag ville ha tonad ruta upptill..?!
Men herre gud.. jag vill ha en hel ruta! Jag sa till glasgubben att han fick bestämma själv. Vi får se hur det blir.
Jag ska åka buss i fortsättning tror jag... :(

djurens dag

Dagen började ju bra..
När klockan ringde i morse och det var dags för Snuffs att kliva upp för att ta sig till jobbet, så släpade jag mig upp ur sängen för att besöka badrummet. Vinglade i mörkret tills jag kände att jag klev på nått slemigt..
Vår älskade katt hade under nattens gång antingen tagit in en mus för att äta upp den, eller ätit den ute och sen kräkts upp den på badrumsmattan.. Så, japps.. före kl 06 imorse hade jag klivit på ett mushuvud som ögonen satt kvar på!
   
SÅÅÅÅÅ äckligt! Fick börja dagen med att skubba foten. blää! Ska aldrig mer kolla på den där foten! Snuffs fick städa upp, jag var för äcklad! Chocken la sig och jag somnade om.. tills det var dags för uppmärksamhet till de andra djuret: hunden.

Japps, så vi tog oss ut på morgonpromenad. Ganska skönt ändå, men lite kallt om benen. Hade för tunna mysisar och blev iskall och röd så de kliiiiar! men men.. Nu ligger han i soffan och sover, bortskämda hund hehe


Och ja, för ni som är oroliga - kaninen har fått städat, bytt halm och fått mat + maskrosblad. Han är nöjd!
Före och efter bilder från vår bro:
     
             


Så, nu har jag både skrivit OCH lagt upp bilder. Va snäll jag är ;)

Vi hade tjejkväll hos Pia igår.. pizza, Idol och morötter/gurka + dipp. Tok mys och alltid lika roligt.
Budgetshoppade kläder från både hos Ida (2st klänningar) och hos Pia (en klänning, 2 kjolar och en mys munkjacka)

Ikväll skall vi alltså till Freluga. Det blir nog bra.. Snuffs är jätte förkyld, men de får gå ändå :) Puss


eftersökes..

.. Tid  Ork och Energi

Det är mycket jobb nu för tiden. Men samtidigt går dagarna fort och jag har hemskt roligt - trots utmaningar, eller kanske tackvare utmaningar. Beror på hur man ser det.

Förra lördagen spenderade pojkarna på Rally så jag spenderade förmiddagen med min far och kvällen med min vän Malin. TOK MYS! Skönt, underbart och alldeles jätte trevligt att hitta tid för att umgås med sina vänner.
Eller, tiden finns där. De gäller bara att planera och sen göra det..
inte åka hem, få ett förslag, lägga sig på soffan och tänka över det och sen ta ett beslut.. Nä, bestäm och gör det bara!
Då går det hur bra som helst!

Så nu är det bestämt, tjej-mys kväll även på fredag!
Men då med Hanna, Ida och Pia - the good old gang ;) Skall bli tok mysigt - alldeles för sällan.
På lördag skall jag och Snuffs tillsammans med männen i min familj till Freluga på "Freluga gårdsfest"
Lite intern Freluga fest.. folk, mat och Perssons Pack! Kan bli trevligt!

Åh, mamma åker snart utomlands.. 3 veckor i värmen. Inte ett dugg avis!
Nä, jag trivs så bra med att skrapa rutorna på bilen ena dagen och sen springa ifrån regnet dagen efter - inga problem ;)
Nu blir de natta. Ledsen att vi inte är så jätte aktiva på bloggen längre. Vi skall försöka bättre oss. puss

RSS 2.0