Trevlig sommar
Jag har nog kommit över min Ullared sorg nu - lite ;)
Mycket händer när tiden går.
Magnus har blivit 40, Ted har blivit 2 och jag 27.
Nu har jag inte tid att skriva mer för stunden, någon kallar på min uppmärksamhet :)
Imorgon är det sista dagen innan semestern och jag skall bjuda på mumsbiten nedan.
Trevlig sommar!!
Paj med hallonpannacotta
12 digestivekex
75 g Arla® Svenskt Smör
1 tsk kanel
Fyllning:
3 gelatinblad
2 1/2 dl Arla Köket® vispgrädde
500 g Arla Köket Kesella® kvarg hallon
3–4 dl hallon
Mycket händer när tiden går.
Magnus har blivit 40, Ted har blivit 2 och jag 27.
Nu har jag inte tid att skriva mer för stunden, någon kallar på min uppmärksamhet :)
Imorgon är det sista dagen innan semestern och jag skall bjuda på mumsbiten nedan.
Trevlig sommar!!
Paj med hallonpannacotta
En paj med sprött skal av digestivekex och en underbar fyllning på vispgrädde och Kesella med smak av hallon. En enkel efterrätt som är perfekt att göra i förväg.
12 digestivekex
75 g Arla® Svenskt Smör
1 tsk kanel
Fyllning:
3 gelatinblad
2 1/2 dl Arla Köket® vispgrädde
500 g Arla Köket Kesella® kvarg hallon
3–4 dl hallon
Gör så här
Mixa kex, smör och kanel. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda grädde och kvarg. Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim. Garnera med hallon.Kommentarer
Trackback