Byggare Bob

Idag har vi väntat och väntat.. men nu har hon kommit.. Stora syster.. För att tiden skulle gå fortare tills det att farfar kom med sessan så har vi snickrat.. Vi har byggt så att Skrållan ska kunna ta sig från marken och upp till balkongen.. Tänk vad två händiga killar kan få till..sen så blev det en katt lucka i balkongdörren med.. men där blev det bara provisoriskt så länge.. måste nog göra något åt dörren.. Jobbar byxor och snickar bältet på, var bara hjälmen som fattades så var vi två byggare bob.. Lillebror P och lilla I tittade in som hastigast på lunch idag ..
Eftermiddagen var flisans.. hon har bestämt mat och vad vi ska ha för gott till Let's dance finalen ikväll.. Den var tydligen helig.. Vi ska hålla på Tony säger hon.. Hon har myst med skrållan och åkt på däng i mario cart utav lillebror..
Honey jobbar hela dagen idag , till 19..en fredag..suck.. Men vi tycker inte så synd om henne, för sen ska hon på lokal och roa sig med tjejerna på jobbet.. Den lille punkaren har klivit fram.. MID och Planet Trash.. Draget kan dom inte klaga på tror jag.. Lite sotis..
För övrigt kan jag bara säga att Färjestad , Timrå och sävehof vinner i kväll.. Tack för pengarna Svenska spel..

Ha en bra kväll Sverige

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0