Nu är hon här..vår kaxmört :)

Ikväll var vi och hämtade vår efterlängtade katt, vår lilla Skrålla :)

M åkte på träning, så jag och Skrållan åkte bil från sitt förra hem - till "mormor" Abba och visade upp oss - och sen vidare hem till Hallen. Hade räknat med att öppna luckan till buren uppe på övervåningen, där vi inrett lite till henne, och att hon sakta men säkert skulle krypa ur sin bur. INTE DÅ.. marsch ut, så fort luckan öppnades! Stack ner huvudet i matskålen -tog nån tugga, började kika runt i rummen där uppe och sen traskade hon ned för trappen.
STUM av förundran har jag bara sett på och jagat henne med en kamera. En sak är säker, hon är INTE lätt att få med på bild. Och lyckas man få med henne är det mest bara päls -iofs har hon hemskt mycket päls.. alldeles långhårig, silver och beigefärgad och alldeles alldeles len! Hon är såååå vacker så!

Nu traskar hon runt här i huset och känner sig för, kurrar och slänger sig på alla mattor och i alla soffor.. snurrar runt lite och så fort hon ser en hand så springer hon mot den för att bli kliad! En kaxig liten tjej :) (2år är hon fick vi veta nu ikväll)
Lägger ut nån bild på henne.. ni tar ta dem för va de är.. hon har lite svårt för att sitta/ligga/stå still.. men man ser hur vacker teckning hon har i pälsen ivf :)    Nu ska jag mysa vidare :)
                                           

Kommentarer
Postat av: Jennie

Meeeen söting då!!!

2008-03-14 @ 13:08:51
Postat av: Hanna

Hon e ju grymt söt iallafall:)

2008-03-14 @ 19:06:06
Postat av: Maggan

Grattis Linda det blev en kisse !! Jättesöt!!

2008-03-14 @ 19:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0