Helgen mys och morgonpromenad

Fredagskvällen blev till en lugn hemmakväll med soffmys! Åt en jätte god exotiskplanka -och nej, den är inte köpt utan "hemma gjord" :) På lördagen hände det dock lite mer..

..Efter att karln i huset spenderat dagen på sitt arbete och kvinnan i huset på sporthallen i Bollnäs -tittandes på handboll med sina vänner, var det dags för en mys middag på Café 83 här i Kilafors. Jätte god fläskfilé rätt, med rödvin/pepparsås, bea och klyftpotatis. Tok gott! Verkligen att rekomendera!

Efter middagen åkte vi hem och förberede fruktsalladen vi skulle förse kvällens gäster med, de blivande föräldrarna Pia och Johan! Tittade -till Lindas förtjusning -lite på schlagern medans vi njöt av fruktsallad med marsansås. Sedan var det dags för sällskapsspel. Efter lottdragning blev det tjejerna mot killarna i spelet - Så det kan låta.
Vi fick de av pappa Björn och Ingrid i julklapp. Var riktigt roligt spel! Trodde man skulle behöva sjunga mer än vad man behövde, räckte ju med att nynna eller mumla fram nå ljud! Det var en jämn kamp som tjejerna till en början såg ut att vinna men killarna fulspelade på slutet och tog till sist hem segern.. *vi tar dem nästa gång Pia*


Idag nalkas handbollsmatch för Hällbotjejerna i Enköping som vi ska iväg på. Bussen går inte förän vid 12.30 så vi har tid att ta med lite söndagslunk här på morgonen! Har tagit en morgonpromenad upp till Kilafors. Nu sitter M och ror på vår kära roddmaskin medans jag själv sitter här och skriver.. Hur var det M skrev igår.. livet var rättvist?! ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0