Up date

Då var den igång, Rockweekend i Kilafors. Vi har inge biljetter, men de behövs inte för de hörs bra hem hit :)
Jag LIDER med alla dessa människor som bott i tält sen i förrgår! De lär ju inte ha en endaste torr ägodel! O kall lär de ju va! Men men, de är lite hårdrock & "lida" ;)

Igår blev lilleman 2månader. Usch va fort de går! :) Smilfinken som han oxå kallas!
Har just gett honom mat & snackat lite. Gav honom till Mangan innan jag gick hit.. haha
M låg på rygg & satte upp benen så att T kunde ha låren som ryggstöd.. Problemet var att Ted knappast märkte att de va i Ms knä han hamnade.. Han höll på bryta nacken av sig för att se vart jag gick. Farligt att släppa blicken från morsan!
Alltså de såg ju hemskt roligt ut, men samtidigt hemskt!
M försöka desperat locka på honom "Hallå Ted, de är jag.. pappa.. han utan tuttar!"
Ja, när man ser tillbaka senare så är det väll en rätt kort tid som jag är poppis hos charmtrollet. Eller poppis & poppis, levande Milko. Det är väll därför jag är poppis!

Huset är ivf grundmålat. Inte hela men bra mycket! Så nu är hela huset beige. Undarar hur många som åkt förbi & ställt sig frågan "Men va har de valt för färg?". Den vita färgen finns hemma oxå, men de lär ju sluta regna om den skall komma på.
Det är ju rätt skoj att måla! Ivf nu & när vi skall börja med de vita, när de blir nån skillnad liksom. Sista varvet vitt blir nog inte alls lika skoj. Men det skall bli SKÖNT när det är klart!
Väntar på de där förbaskade golvet till hallen oxå. Så trött på att inte ha nå riktigt golv, massa lim som fastnar under fötterna & i strumporna som skitar ner resten av huset - blä! Nä, nu mår de komma & lägga den snart!

Ja, jag skall nog ta o baka lite idag. De är tomt på fikabröd - lika bra de egentligen. Men vad skall man göra en dag då regnet bara öser ner?! Nä, baka & lyssna på lite hårdrock genom fönstret blir nog kanon!


Kommentarer
Postat av: Helen

2009-07-09 @ 14:09:08
Postat av: Helena

Ni hard et bra som hör allt hemmifrån. Själv ska man pallra sig dit i regnvädret. vet du hur det är med bilparkeringar där?

2009-07-09 @ 14:09:40
Postat av: magnus

Det finns mycket parkering på åkern där vid festivalen men den ser ut att kosta 150spänn..

Man får stå i Hallen oxå om man orkar gå i 15min..

2009-07-09 @ 14:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0