Fredag!

Då var det helg för er dödliga men för mig så är drygt halva arbetsvecka kvar .
Igår så blev det träning på kroppsvårdsgården, 20 minuter på crossrobicsen.. Vilken djävla maskin. Jag har fortfarande inte fått in snittsen med att armarna ska gå långt framför kroppen.. Faan jag har ju sprungit halva mitt liv och då jobbar man med armarna bakåt..Men jag blir svettig och det är väl det viktigaste. Styrkan går över förväntan tränar det som känns bra just för dan.. Bröst, armar och mage.. Beachträning med andra ord blev det igår.
Hoppas hinna ner en sväng på jobbet ikväll och köra några cirkelvarv med frivändning, militärpress, ståenderodd och marklyft inan man åker hem..

Trevlig helg på er

Första invägningen

Idag har första 10 dagarna gått så då ska det vägas, men eftersom jag vägde in mig på jobbet och jag är ledig idag så gjorde jag det under gårdagens kvällspass.
Resultatet var gott, från 121,3 -119,6kg.

Träningen igår blev en 1timmes promenad i det härliga vädret med Tedster på ryggen i bärsäcken..

Reser vidare..

Då kör vi Resan på riktigt..

Nu är det dags för att börja resan mot stockholm maraton 2012..
Resan började inte idag utan den 6 mars , Jag har delat in resan i två etapper.

Etapp ett är från 6 mars till 31 december. Det är etthundra dagar som jag har på mig att ändra om livsstilen.
Jag ska under denna tid se tilll att gå ner isnitt 750gr per tiodagarsperiod . Så med andra ord så ska jag vara nära dom hundra till nyår för vid starten de 6 mars så vägde jag i på 121,3kg.

Etapp två som börjar första Januari 2012 innehåller att följa ett träningsprogram för att klara av att springa stockholmmaraton.

Så nu har jag som mål att skriva av mig här under resansgång och sen kunna se vad som gått bra och funkat och vad som inte alls funkat..


Då kör vi!!!

RSS 2.0