I'm back

Här har det hänt lite, Jag har inte varit så inaktiv som bloggen kan verka. Styrketräningen flyter på riktigt bra, Har köpt träningskort på sporthallen i Bollnäs så det blir mycket förmiddagsträningar där nu. Kroppen har börjats tajtas till lite och vi ska nu ta och sätta lite fart på förbräningsträningen oxå.

Ha en bra helg alla livsnjutare

Nya möjligheter

Det blev promenad ner till knöttas o lite kaffepaus där nu på förmiddan. Proteindrinken till frukost åker i nu och arbetet väntar. Det blev en simtur på 600m på eftermiddan i går. skönt att bara simma o inte slita för det gick inte fort där i bassängen.

I'm back

Det har blivit en sväng till knöttas och där blev det lite bröst , axlar och biceps, Sen har det blivit vända runt löten fast idag blev det lite jogg med på den svängen. Gud vad skönt det var att få springa lite. Nu blir det dusch o sen jobb.

Ha en bra dag Sverige

Jag har slarvat

Både med skrivandet och maten har det slarvats nu i helgen. Ryggen var nog boven som fick det dit.. Nä .. Det var nog bara latmasken som komfram.. SKÄRPNING KLUMPEN!!!! Ryggen är nu bra så det har blivit lite gymträning på Haneborg idag och så var jag med o spelade på handbollsträningen.. kontringsspel var inte min starka sida.. Svettigt men nyttigt.. Lovar en långpromenad med Alvin oxå innan det blir natt för mig..

Skäll på mig Sverige

Sliten var ordet

Så känner jag mig. Sliten. Var i väg till en kiropraktor igår och fick ryggen i lagd som den skulle, Har haft ont i ländryggen sen vi hackade is. Och efter roddturen häromkvällen var ryggen färdig. kunde inte gå normalt och inte sova riktigt. Men i natt inga problem med sömnen och Alvin och jag har just kommit hem efter vändan runt löten. Det blev frulle med jr idag, juice , banan och en hårdmacka.  till lunch blir det nog proteindrink och middagen blir på jobbet får vi se vad det blir . Hoppas på att jag ska kunna köra lite styrka i morgon.undrar om jag ska ställa mig på vågen på jobbet idag..

Ta en fredags öl åt mig oxå Sverige

lite träning

Det blev 13minuter roddmaskin framför tv n nu.

sovgott Sverige

Vilodag

Idag är det vilodag, eller rättare sagt  leka med jr dag.  till frukost blev det proteindrink, till lunch lasagne på 83an och till middag blir det chili con carne.

En dag som den vanliga vardagen

Hej hopp Sverige!
Idag belv det proteindrink till frulle , proteindrink till lunch och sen köttgryta till middag. det blev en timmes promenad i morse före frukost tillsammans med Alvin och sen bev det 45 minuter i gymmet på jobbet innan jag började jobba. där fick benen och ryggen sig en omgång. har fått i mej en macka som låg färdig i kylen nu. Undrar om det var något honey skulle haft med sig till jobbet i morgon???. Nä det får bli en promenad med Alvin före läggdax nu ..

fortsätt drömma Sverige

Dags för sova.

Idag kommer det inte att hända så mycket mera. Känner lite i ryggen efter den kalla spettningen utav all is. det blev en toast till middag.

Vardagsträning

Blev en kort promenad med Alvin i morse. -24 grader visade termometern så det fick bli 15 minuter runt Olpers. Men när jag kom till Åbroa så såg jag att dammen frysit så det blev att hämta spett och grannen så hackade vi upp den på en timme. Snacka om rygg o axelträning i -24 grader. Så jag hoppar gymmet idag. Tillfrukost efter morgonaktiviteterna blev det proteindrink och till sen lunch blev det nyss grönsaker och köttfärssås.

Håll er varm Sverige

Bra start på morgonen

Har hunnit med både morgonpromenad och lite träning i skivstångslokalen. Överkropp blev det. ska hinna med lite mage innan duschen oxå tänkte jag. Proteindrink till frukost och sen fåår vi se om det blir soppa eller  drink till lunch.

Håll i era nyårslöften nu Sverige

aj aj aj...

Ingen träning mer än sparkåkning med hund och barn hittils idag. Men jag LOVAR att det blir en kvällspromenad. Har nämligen syndat med en Pizza nere hos kalle till middag. Vi hade familje råd i sängen och middagen blev där.Lunchen blev bättre, det var en halv melon och köttfärsås. Nä nu ska jag återhämta mig i soffan.

Ha det gott Sverige

Kommer i kapp nu

Det blev överkropp körd när jag var på knöttas igår ochdet kändes bra, Till lunch igår blev det lax och tomatsallad, till middag blev det proteindrink och till kvällsmål tre små men goda pannbiffar. Har just klivit upp och ska nu ta proteindrink till frulle.

Ha en bra fredag Sverige

Fortsätter vara lite efter

Äntligen 2009! Det blev lite onyttigt igår när det var nyårsafton, Några chips, en öl och en whiskey. Till lunch igår blev det fläskfile med grönsaker på jobbet och faktiskt två matskedar ostkaka med björnbär. Till middag blev det proteindrink och två skivor kalkon. Idag den 1/1 så blev det proteindrink till frullen och vi har varit ut på morgonpromenad runt Löten. Nu är jag på väg till Knöttas för lite skivstång innan jobbet.

Ha ett bra år Sverige!


RSS 2.0