Lite efter

Blev inget inlägg igår kväll så det får följa med nu. Det blev fläskfile stekt i ugn och grönsaker till middag igår, det var Honeys o min Nyårsmiddag. Och som efterrätt blev det fruktasallad. Det blev en promenad runt löten med stavar i gårkväll Alvin drog Honey på spark. Idag Blev det en proteindrink till frukost och så har Alvin o jag hunnit med att gå till Kilafors och vänt. Träningsvärken finns inte så jag är nog lite för försiktig men jag tror att det kan vara ganska bra för min motivation. Ikväll blir det jobb till 23 sen ska det väl skålas in ett nytt år och en ny livsstil.

Njut av er lediga dag ni Sverige

Mina baksidor

I morse blev det proteindrink till frukost, pannbiffar med lök till lunch. Det blev nästan en timmes plumsande i snö som morgonpromenad i morse, Alvin och jag följde spåret efter ett Lodjur som passerat förbi i natt. Det har blivit ett pass på skivstångslokalen också, Benböj var det längesen jag gjorde. Känner som faan i mina baksidor nu.. Fasar för i morgon..


sovmorgon

Så skönt det var att sova ut en morgon. Har just klätt mig för en morgonpromenad och nyss dragit i mig proteindrinken som frulle. Det är tar i mot lite att gå nu. -17 grader står termometern på.. Brrrr.. Men man får leta det lilla. Har hört att kroppen förbränner mer vid kyla..Ska man bli fin får man lida pin..

Keep on walking Sverige

Både skivstång och promenad

Ja det blev promenad längs skoterspåret ner till Kilafors idag och sen tåget till Bollnäs för att snygga till sig i håret, var bara det att det tänkte visst många flera . Så jag sket idet och gjorde samma resa fast åt andra hållet hem. Knappa 6km i lågt tempo har det blivit promenerat hittils idag och sen så har jag varit till Knöttas och kört lite styrketräning. Överkroppen fick sig en lätt genomgång idag så ska benen få sitt i morgon. I matväg så blev det protein drink till frukost och en klementin till mellis på tåget , kalkonsallad hos brobergar'n och faktist en ost macka som mellis nu efter träningen, Sött suget var enormt så jag måste i med lite kolhyrater.

Ha en bra kväll Sverige


I morgonbitti börjar allvaret

Det blev kyckling file till lunch idag inget annat till utan bara lite go kyckling. Till middag blev det proteindrink och så har det blivit ett par klementiner som mellis. En ganska bra matdag men dåligt med aktivitet, det tar jag igen i morgon. Ska försöka ta mig till skivstångslokalen och köra några basövningar i morgon. 

Ladda Sverige

Snart slut på dag2

Ja då var det Lördagkväll och jag har just kommit hem fån jobbet. Det blev proteindrink till lunch och sen en liten tallrik Janssonsfrestelse till middag. Motion blir det en sväng med Alvin nu snart runt Löten innan det blir sängdax. Ha en trevlig natt Sverige

Dag 2 morgon

Har just kommit hem efter en härlig frisk promenad i minus 12 grader. Gick ner till mor o far ca 3km och sa hej då till flisan som åkte hem nu. sen blev det promenad hem oxå och givitvis var vapendragaren Alvin med.. Nu sitter jag här och skakar proteindrinken som ska bli min frukost fast det blev en kopp kaffe och en klementin nere i Kilafors också. Ha en trevlig lördag Sverige

Dag 1 kväll

Ja då var man hemma efter arbetet då, blev faktiskt lite sill till lunch på jobbet. och sen blev det proteindrink till middag nu ikväll. Har använt trapporna istället för hissen på jobbet men det blir ingen promenad med Alvin nu för den har Honey gjort. Nu blir det hopp i säng så man är redo för morgonpromenaden i stället. Vila är viktigt Sverige

Dag 1 Morgon-26 december 2008

Det blev en morgonpromenad runt Löten med Alvin i hundpinkartempo i morse. Till frukost blev det proteindrink med tre deciliter mjölk i. Så kommer mina mål mat se ut dom närmaste dagarna, Rena kroppen och sätta bra fart på den har funkat förut och jag hoppas det gör det igen.

Då var det en annandag

Nu kommer jag inte undan längre, Har ju gett upp mitt försök att gå ner i vikt, Har ju sagt att jag gör det en annandag, Nu är det annandag så då är det bara att börja. Julmaten är packad i magen och Man känner sig som Svullo..

Så här ser sanningen ut.. Jag tänkte att jag skulle skriva lite om vad jag gör för att röra på kroppen och vad jag stoppar i mig om dagarna för att sätta lite press på mig själv på den här sidan.  Här kommer bara Magnus och inte någon annan i familjen att skriva.

RSS 2.0