Tyson

Allt har gått fin fint!
Åkte ifrån Kilafors med snö och hamnade på Tyresö - inte ett snökorn och grön/bruna gräsmattor. Det var Galet!
Hela familjen på Tyresö var dunder förkyld och febriga, men de tog hand om oss på bästa sätt ändå - TACK!

Idag var det så dags! Åkte ner till stan i tid för attt kolla in lite roliga prylar på Lagerhaus - skulle kunna ha köpt heeela affären, men köpte faktiskt inte en endaste pryl. Stråååålande sol, men kallt i skuggan. Kändes som värsta påskvädret - underbart :) Efter mycket om och men var det så dags. Tittade in på Tittut.. fyndigt ;) Sara M anslöt till oss så hon oxå fick vara med :)


Tyson skall bli akrobat när h*n blir stor, för OJ så viga de små liven är ;) Tyson var väldigt förtjust i att ha handen eller foten för ansiktet under hela undersökningen. Blev ingen klockren bild, men många bra. Helt sjukt roligt att få göra detta - jag ångrar inte en krona!!
Om Du backar lite med huvudet och kollar på kortet från håll så syns bilden tydligare. Vet inte alls vad Tyson gör här om jag skall vara ärligt, ser ut som om det sugs på tummen samtidigt som ett finger ligger över näsan! :) Lilla hjärtat...
Allt såg verkligen toppen ut - fem fingrar, fem tår :) Vi lyckades få in lite bilder där Tyson kollar/tittar/har ögonen öppna på kortet oxå, lite halv läskigt :)

På vägen hem blev det mat på IKEA och sjääälvklart ramlade nån pryl ner i den stor gula kassen fast att man var bestämd på att man inte skulle ha nått :)
Väl hemma har Snuffs åkt på träning. Jag kämpar förbrilt med att få bort liiiite av all byggdamm som flyger omkring och förpestar lukten :/ Upptäckte nyss att vi var utan tvättmaskin, den var liksom bort kopplad från vattnet. Det är bara att acceptera läget, de är nått nytt varje dag :) Nä, nu måste jag städa vidare. Puss

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad läskigt det ser ut.. Hörde du att Nina fick barn idag?!.. Mysigt!!

2009-02-09 @ 19:16:30
URL: http://hannakjonsson.bilddagboken.se
Postat av: Matildan

nej men gumman! Det växer verkligen ett litet liv i din mage! Det är så overkligt lixom, att tänka sig ett liv där inne. Men med sånna här bildbevis kan man ju inte annat än att förundras och fantisera!

H*n ser söt och välskapt ut! Hurra hurra! =)

Ta hand om er!

KRAMAR

2009-02-09 @ 23:29:26
URL: http://matrulsans.blogg.se/
Postat av: Hanna

Kikar in lite...=)

Vad mysigt det ser ut med magen och tittut-bilden. Du kommer få en så sööt liten bäbis, spännande!!! Är så glad för er skull, ha det så bra och njut av den växande magen!

2009-02-10 @ 09:51:13
URL: http://annanhanna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur coolt som helst :D Har du inga fler fina bilder på underverket?

2009-02-10 @ 21:17:51
Postat av: Anna A

Hallå!



Akta´re vilken sötis du har i maggen. Tycker h*n är lik sin mamma :)



Ha det så bra o var rädd om underverket.

Kram.

2009-02-10 @ 22:37:29
URL: http://annacahlander.blogg.se/
Postat av: Stor-Linda

Mysig bild... tänk att du är mamma snart =) Helt underbart =) Puss påre!!!

2009-02-17 @ 18:41:34
URL: http://www.nogg.se/lindalarsson333

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0