När man får oväntat besök

Skärtorsdag och det är blå himmel, lite undligt tycker jr men det kanske är så det ska vara sa han.. Annars så har vi hunnit med mycket idag.. Vi har spårat som indianerna.. Coolt.. så ni vet..Var ute och tittade på lilla bäcken när den rann ner mot ån och såg då nya fina Lodjursspår..
Den måste ha gått förbi på morgonkvisten 50meter från huset på åkern.För det fanns inge snö i spåren och dom syntes riktigt bra. Vi följde efter dom upp till Nilssons där dom fortsatte in i byn och sen så började stora spårningen .. över ån genom snår och busk längs ån, över nästa bäck och sen upp på Rumpberg.. Vi var så häftiga tyckte jr..Lite som Sitting Bull.. Vi såg även spåren utav minken nere vid dammen..
Sen blev det eftermiddag och då kom dom .. alla dessa små gummor med röda härliga kinder.. Men även ett lite blekt hjärta kom hem.. Stora godisskålen har halverats och alla är glada och nöjda.. Även jr har varit påskkärring.. så söt.. Nu väntar vi mera besök. Norskan med den värmländskapojkvännen, Den gravida v6an och förhoppningsvis den andra halvan i vårat vinnar team när det gäller sällskapsspel..

Ha en bra kväll Sverige


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0