Utkast: Har visst ...

Har visst blivit att sambon skött bloggandet denna vecka medans jag njutit av semestern.. min första, riktiga semester :)

På tal om det, alltså inte semestern, utan bloggandet. Tycker de är lite underhållande att folk fortfarande kommer fram till mig och säger "Innan jag fattade att både Du och M (sambon) skrev i bloggen.. allt var så förvirrande och ingenting stämde, men nu vet man att de är två som skriver och man har börjat förstå när  vilken av oss har skrivit ett inlägg!"
hehe Jag tycker de är lite roligt.. att va lite hemlig liksom. Inte tänker vi skriva när vem skriver vilket inlägg heller hehe Men jag må ju säga att de märks ganska väl hehe Men men.. :)

Veckan har varit toppen. Började med utgång för exakt en vecka sedan men flickorna Ida och Pia. Satt och pratade i solnedgången runt en familjepizza i TIMMAR och det var bara helt underbart! Sen var vi på Parken och svängde loss! Tok mys!
Sen har vi städat, rensat, slängt, haft loppis och så heeela veckan som ni kanske har förstått. Folk köper VAD SOM HELST och de är ju helt underbart! Tjäna pengar på sånt som annars skulle åkt i soporna eller till Röda Korset.. toppen bra!

Var på intervju i mitten av veckan oxå, på mitt nuvarande jobb så jag kände mig ändå som hemma. Det gick bra - inget resultat än och jag hoppas egentligen inte på nått, utan får jag det så är det roligt - annars så är det så bara! :)
På vägen från jobbet svängde jag förbi min UNDERBART trevliga kollega Malin. Vi satt ute och pratade,åt glass och bara mööös. Jätte skönt och trevligt!
Igår var vi hos sambos lillebror och blev bjuna på tacos och en rolig spelkväll. Jag skrattade så att tårarna sprutade!
Vi spelade ett hemskt roligt spel, Ticket To Ride - Europa. Kan starkt rekommenderas!
Jag skrattade ju inte direkt åt spelet, utan allt runt omkring hahaha Inget nämts, inget sagt ;) TREVLIGT var det ivf!

Idag kom Jr hit. Han är nere i garaget och är helt facinerad av loppisen. Som han drömt om att få ha en loppis :)
Imorgon skall han på kalas och vi vuxna får roa oss på bästa sätt. På söndag skall jag med Pia J på konsert i Freluga. Vi skall se Thomas Andersson Wij. Skall bli mysigt!
Jo, men förrestern.. Idag på stan var kändis-lasern påknäppt, det gav resultat - Herr Mikael Tornving var i Bollnäs!
hehe För alls vetskap liksom ;) Ikväll kommer min söta vän Linnea hit! Skall bli underbart trevligt!
Nu skall jag ut o hjälpa grabbarna att kränga grejer i loppisen. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0