Hemma

Nu är vi hemma igen - kom hem igår kväll.

Vi började med en tripp ner till STHLM på fredagen, där tog vi det lugnt och bara mös.
På lördagen fortsatte vår resa mot de Småländska skogarna. Vi stannade till för lunch i Nyköping - mysig stad.
Sen tog vi ett lekstopp i Linköping. Vi var på nått som heter BusFabriken (www.busfabriken.se) 3000kvm med klätterställning, rutschbanor, studsmattor, soft air-gun bana, tunnlar mm mm mm Paradiset för ett barn helt enkelt! Efter de kastade vi in två lyckliga barn i bilen och fortsatte mot Vetlanda. Väl framme togs vi väl om hand med maten färdig på bordet - lätt att bli bortskämd! ;)

På söndagen tog vi det bara lugnt. Hälsade på farmor o var allmänt sociala bara.
På måndagen var det dags för High Chaparall. Jr var utklädd till cowboy från topp till tå.. och bättre blev de med hatt, sheriff stjärna, gevär och pistol i hölster. Flisan skippade pickadollerna och nöjde sig istället med en hatt och en äkta indianmålning i ansiktet - jätte fint! Det var en riktigt bra dag där på High C - regnade lite i början men sen blev de strålande sol. Lyckliga cowboysar åkte till sist hem.
På tisdagen fick barnen äntligen bara :) M åkte med ungarna till en strand medans jag hade kvalitetstid med farmor. Sedan dök enda kusinen Eric med flickvän upp. Blev en mysig lunch med thai buffe -- tok mums!!
Väl hemma grillade vi och sedan var det dags för speed way. Med solstolarna under armen tog vi oss en promenad ner till banan och satte oss i kvälls solen. Sen började det.. Fooort gick det och vilket ljud de va!! hehe
Till o med jag som avskyr speed way på tv tyckte det var rätt trevligt live.. kan även va stämningen som gjorde det ;)
Jr´s ögon och den glädje han visade vid första loppet, i första kurvan är obeskrivlig! haha Genuin lycka!! De va ju så coolt ;)
Jr fick med sig en stoooor Elit Vetlanda flagga hem - lycklig pojk! Dottern var hemma och gjorde halsband istället.

Så på onsadagen var det dags för hemfärd. Vi åkte ut mot Jönköping och körde E4an som går längst Vättern. Helt sjukt vackert! Tänk om alla E4a sträckor var som den - va roligt de skulle bli!
Vi gjorde ett stopp i Gränna - kollade när de gjorde polkagrisar och gick på kullerstenarna inne i byn och tog en lunch nere vid kajen. TOK mysig stad!! Så vackert! Sen blev de E4an hela vägen hem - självklart med ett stopp i Uppsala för att lämna Flisan.

Summa sumarum - vi har haft det jääätte bra och vi är hemma, välbehållna!
Bilderna får komma senare idag eller nån annan dag. Nu är det dags för dagens lunch - vi har svullat lite för mycket under de senaste dagarna, så nu är de rensningskur de närmsta dagarna som gäller, Proteindrink.. mums.. or not


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0